Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

Gość jeszcze ciągniecie ten temat
jeszcze ważna kwestia z własnych obserwacj wiem że niestety najmniej się cenią brzydule, smutne bo teoretycznie powinny nadrabiac charakterem tymczasem pamietam moje koleżanki z dawnych lat co wyprawiały...brzydula zwykle nie odmawia a ładnemu chłopakowi nie odmawia nigdy (no wiem wiem nie ma regół, ale takie pamietam) 🖐️

Gość maleenstwo
to może ja jestem już stara:) ale z drugiej strony ja tez na wygląd zwracam uwage. ale czesto wybierałam tzw brzydali:) ogół sie łapał za głowe a mnie sie podobali:)

Tylko sie nie opij za mocno::P hehe Pozdrawiam i tez uciekam autorko tematu z jakiego jestes miasta albo kolo jakiego duzego??

ja wybieram ładne:D albo bardzo ladne :):D;] hehe ale przyznam ze ciezko mi to idzie na razie

Gość Łajdak P
>trueLove zapewniam że nie miałbym przy Tobie kompleksów co najwyżej motywację do działania.

Gość maleenstwo
wybredny:)ale to dobrze:)

A czemu ładne kobiety wybieraja tak jak napisalas tzw BRZYDALI??

Gość maleenstwo
napisałam że ja wybieram tzw brzydali czasami. A nie mnie oceniac czy jestem ładna:)

Gość Łajdak P
Nadmieniam nieśmiało iż wybredne to sa kobiety, facet natomiast ma gust :classic_cool: brzydale z kasą to przeciwaga dla ładnej i pustej :classic_cool:

Ja musze naprawde uciekac,ale temat mi sie spodobal i bede wieczorem albo w nocy:P heeh mam dzwiadziescia kila lat i narazie jestem wybrefny:D moze z wiekiem sie to zmieni,a moze zmieniac nie bedzie musialo,bo sobie znajde ładna i madra:P hehe maalenstwo:) odp na pytanie poprzednie Pozdrawiam:) ps macie swoje fotki piekne kobety??:D heh

Gość maleenstwo
sa tez sliczni i pusci:)

Gość dzej zi
Dlaczego kobiety wmawiacie sobie te brednie?

Gość maleenstwo
pascal, pogadamy jak to ująłeś w nocy.:) specjalnie z winem bede czekała heheheh:)

Gość Łajdak P
pusty facet to oksymoron :D

Gość maleenstwo
hahahaha a to dobre:)

{A dla brzydszej bedzie ksieciem z bajki.Bedzie sie czul przy takiej wspaniale, a przy mnie nabawi sie kompleksow. } Jakich kompleksów ? Uściślić proszę. Obiegowa opinia jest taka że te ładne mając więcej okazji do zdradzania prędzej są do tego skłonne. I nie jest to opinia całkiem bez pokrycia.

Gość Łajdak P
pewinie że dobre bo moje :classic_cool: a pusta i kobieta to są synonimy np patrz Piotrek na tą szklanę jest jak kobieta Piotrek : Fakt pusta a na dnie sam brud :classic_cool:

Gość Brzechwa
ja lubie jak laska jest ładna z twarzy ma bufet i ma na czym siedzieć

Gość maleenstwo
przyznaj się, jutro masz klasówke pewnie z polskiego heheheh

Gość Pan i Łajdak
Na twarzy ma bufet ? :classic_cool: mógłbyś sprecyzować

Gość Pan i Łajdak
Maleenstwo Ja lubie dokuczać kobietom ale dziś mnie głowa boli i jestem otępiały mimo to będe próbował :classic_cool:

Gość Pan i Łajdak
chyba niepotrzebnie wlazłem między wódkę a zakąskę

Gość ale wy ludzie
głupi jeseście. Autorce topiku gratuluje samouwielbienia. Dziwisz sie ze zaden facet cie nie chce? A moze on popostu chce jakas skromniejsza i mniej zarozumiałą? Dziewczyny, które były od zawsze ładne, mniej przywązują do tego wagę, bo to miały od zawsze, więc nie jest to dla nich wartością. Zresztą jest wygląd i jest gust. Jeden powie że jesteś piękna, a drógi że jesteś brzydula. Zreszta jak piszesz o sobie "Jestem piękna, inteligentna, wykształcona, mam taki fajny charakter" itd. a przez takie coś dla mnie jesteś poprostu śmieszna :) na dodatek głupawa :( Justyna

Gość ale wy ludzie
drugi - oczywiście :)

Gość ale wy ludzie
Zresztą jest takie stare, mądre, polskie przysłowie "im kobieta piękniajsza tym ma więcej kompleksów" i to jest szczera prawda! A skoro uważasz się za piękną, to taka właśnie nie jesteś, tylko chcałabyś być :)

Gość Pan i Łajdak
ciekawe powiedzonko już zapamiętałem :D

Gość nieźle nieżle
justynka weź nie pitol ja o sobie nie piszę że jestem piękna:O czytaj ze zrozumieniem!... po za tym o czym mam myśleć jak ludzie mówią mi komplementy? czy mówienie o sobie że jest się ładnym to samouwielbienie? szczerze mówiąc mnie to nawet dziwi że faceci tak mnie odbierają, bo żadną sexbombą i modelką z wybiegu nie jestem:O pozdro

Gość Sratatatatatatata
Na jakiej podstawie sadzisz lachonie ze facet bierze same brzydkie baby do zwiazku?!Pokaz zdjecie to ocenimy jakas ty ladna :-O Ja uwazam sie za ladna,dosc kontrowersyjna postac o dziwnym charakterze,buntowniczym i agresywnym,slabosci do piercingu ale o wielkim ,romantycznym sercu i mam swietnego chlopaka.Moj facet jest we mnie zapatrzony jak w obrazek,mamy do siebie niesamowita chemie,pociag fizyczny,jestem jego oczkiem w glowie,najpiekniejsza kobieta pod sloncem.Na drugim spotkaniu juz mnie pocalowal a przyznal sie potem ze mial ochote to zrobic na pierwszym tylko bal sie mojej reakcji.Na trzecim byl maxymalnie zakochany tak jak i ja w nim. On nigdy nie zwiazalby sie z kobieta ktora sie jemu nie podoba,odrzucalaby go,brzydzilby sie jej,wstydzil,nie chwalil sie a mnie zabiera do siebie,przedstawia ludziom.A wczesniej dwa lata uganiala sie za nim jak dla niego brzydka dziewczyna i nigdy nie udalo jej sie jego zdobyc.Wiec nie pierdol wierszy szmato!I nie gadaj takich rzeczy bo to brzmi tak jakbys sie chwalila ze kazdy chce cie wypieprzyc bos ty taka ladna a same pasztety sa w zwiazkach!:P

Gość nieźle nieżle
po za tym mam kompleksy na punkcie zbyt małych cycków,dużego tyłka i jestem niska

Kompleksy nie mają nic wspólnego z urodą a więc powiedzenie jest o kant kuli potłuc. :o