Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec

Co sadzicie na temat depilowania u mezczyzn?

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec

chodzi mi oczywiscie o jajeczka ;) Jak to potrzegacie?

Dla mnie jajeczka depiluja sobie tylko geje :O Gdyby mój facet to robił to obrzydziłoby mnie to do niego :O ochydny widok zapewne....Facet to facet musi miec owłosienie :D

Gość nienawidzę plastiku
Depilujący się facet to porażka, dla mnie takie osoby sa aseksualne i maja kłopoty z samoakceptacją:O

Co z tego, że XXI wiek? :o Niby o czym to ma świadczyć? Facet golący jaja (a nie żadne jajeczka:o) to zwykły pedał. Męskie owłosienie jest oznaką dużej ilości testosteronu, a więc męskiego hormonu, więc głupotą jest golenie oznak męskości :o

Gość nienawidzę plastiku
Tak, Sami, mamy XXI wiek i chyba zaspałaś na lekcji biologii, bo włosy i tak ludziom rosną😴

omg no way jak bardzo chce to moze trochę przyciąć ale facet musi miec włosy na sobie...

Gość faceci powinni sie golic
wszedzie

no i co z tego ze mamy XXI wiek:o sa gusta i gusciki nie kazdemus ie to musi podobac ja nie toleruje u faceta ani wydepilowanych pach ani nmnog ani jajeczek dla mnie to jest ASEKSUALNE jedni lubia male biusty inni wieksze , jedni lubia brunetki inni blondynki? co ma do rzeczy to ze zyjemy w XXI wieku?

jeśli facet coś tam sobie lekko poprawia dla lepszego samopoczucia, komfortu to ok., niech będzie, ale przynaję, że wole naturalnych mężczyzn

heheeh:P nie na łyso ale troche przystrzyżone tak Na szczęście są tacy co golą.I nie są geyami zacofańcy:classic_cool:

o maj gad luzie jajeczka :O piszcie normalnie a nie jak uposledzeni 6 latkowie :O Osobiscie wole aby facet byl mniej owlosiony ,takie dluugie kudly jakos mnie nie kreca ale zeby na zero sie depilowac? malo meskie no ale podcinac tu i ówdzie mogą :)

Gość nienawidzę plastiku
Sami, dlaczego wypowiadasz się o mężczyznach, jak obciągałaś najwyżej swoim kolegom z klasy???:) Tak, macie rację, najlepsze są wygolone gimnazjalistki i chłopcy z wygolonymi jądrami i odbytem.

Gość ogolony
ja gole wszystko na zero bo tak chce moja kobieta wczesniej jak mi robila loda mowila ze wyglada jak pilsudzki mi to nie przeszkadza chce to ma

"o maj gad luzie jajeczka piszcie normalnie a nie jak uposledzeni 6 latkowie" tak na marginesie to jak najbardziej podzielam ten pogląd :)

Gość nienawidzę plastiku
No jak dla kogoś owłosienie jest obrzydliwe, to proponuję się nie zabierać za seks:) Albo kupić partnera w sex shopie.

Gość ogolony
Dodam tylko, że moja dziewczyna ma na imie Jerzy

Gość ogolony
jej argument - skoro wymagacie tego od nas, czemu sami tego nie robicie ten poprzedni post to nie ja

Gość potrójne zycie
Jak mam wylizać mojemu facetowi jądra, jesli są owłosione? "Khkhkhhhh...kłaczek". Jakbyście się czuli robiąc minetkę bujnie zarośniętej pannie?

do wielkanocy jeszcze daleko:P poczekaj z tym jeszcze:P

Gość ogolony
co to dla was kobiety za przyjemnosc lizac owlosione jaja

>> skoro wymagacie tego od nas, czemu sami tego nie robicie Powiedz jej, że niczego nie wymagasz i nie musi się golić. 100%,ze i tak dalej bedzie goliła 🖐️

sorka,ale nie chodzi o asesuksualnosc...przeciez ma penisa,wiec jak moze byc aseksualny? moj niczego nie robi i troche mnie to wkurza...moglby chociaz przyciac,a nie ze ja potem robie mu loda i musze walczyc z buszem,wyciagac wlosy z buzi i tak dalej... czasem jak mi sie chce i mamy czas,to najpierw mu strzyge i gole wszystko...zaraz przyejmniej,nic nie przeszkadasza,przeciez lizanie wlosow to nic przyjemnego,a jednak lubi,jak mu sie jajka wylize...komfort przy robieniu loda jest o wiele lepszy...jedyny minus,ze jak oboje sie wygolimy,to podczas stusunku chlupie jak w studni...:(