Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffffffffffffffffffffffffff

Mam 170cm , 54 kg. Ile musialabym ważyć aby wygladac chudo..jak modelki?

Polecane posty

Gość prajednia
prawdopodobnie już wyglądasz jak modelka :-)

Myśle że pora iść do psychologa... Ona po 1 są wyższe a po 2 to niezdrowo... ok powiesz ze jestem gruba i zazdrosna, ale takie jest moje zdanie...

mam 92cm.. w biodrach, dla mnie to za dużo.. :( chciałabym być weższa w biodrach i mieć szczuplejsze uda.. ;( Mam 21 lat..;) zeby nie było ze jakas malolata;)

Gość wpisz nick
a mi sie zdaje, ze nie powinnas sie wiekiem chwalic, bo to idzie na twoja niekorzysc

48cm-49... Chcialabym być chudziutka.. miec uda jak patyki.. ehh:(

Gość wszechwiedzacy__czesio
uda jak patyki, a fuuujjj.

Gość wszechwiedzacy__czesio
czemu kobiety mysla ze faceci lubia chude jak patyki, musi facet miec na czym oko zawiesic

ale kochany ja nie robie tego dla faceta tylko dla siebie. Powodzenie mam baaaaaardzo duże;) Chce byc chudziutka.. bo niedlugo robie nowy biuscik;) Dlatego tak sie zastanawiam ile powinnam ważyć by być chiudziutka;)

Ludzie drodzy... To się zamienia w jakiś obłęd... A ja myślałam, że to ze mną jest coś nie tak...

Ananas dlaczego obłed?

Pomyśl racjonalnie. Wyniszczony organizm (bo dieta jednak wyniszcza) i operacja... Ta operacja nie należy do przyjemnych i bezbolesnych. No więc jakei wnioski sie nasuwają?

Wiem Ananas.. ale chce zdrowo chudnac.. moze tak do 49 i stop. Zdrowo, nie szybko.. OP mam za niecałe 4 miesiace.. A chciałabym schudnac 5 kilo na do konca roku.. a pozniej cwiczenia i zdrowe odzywianie. Mysle ze lepiej schudnac teraz i aby biust mi teraz znikł;) Niz po op się odchudzac..

Ananas myślisz, że to zły pomysł?

Naprawdę z Ciebie taka idiotka? Dziewczyno, masz idealne wymiary... Nie ma to jak na siłę szukać powodów do narzekania.

Gość olusia024
mam też 170cm, 53kg, jestem zadowolona ze swojego wyglądu, gdyby nie wielkie biodra (96cm), ale wygląd modelki nigdy nie był moim marzeniem, ale jakieś 3kg można by zrzucić;)

Gość kot ze słomy
Za niska jestes, nie bedzie z ciebie modelki, no chyba ze do gazetki leclerca

Twoje bmi teraz wynosi 18,7 co jest na granicy niedowagi... Ważąc 49kg będzie wynosiło 17- co jest niedowagą. Twoja dolna granica to 52kg. Oczywiście pamiętaj o tym iz mięśnie ważą o wiele więcej niż tłuszcz i stosując ćwiczenia, obwód tali, nóg i wszystkiego innego się zmniejsza. W Twoim wypadku, zamiast diety zastosowałabym ćwiczenia no i pozbyłabym sie z jadłospisu słodyczy. Oczywiście zrobisz jak uważasz.

o matko...jestem duzo nizsza od ciebie i z przyjemnoscia \"przyjełabym\" kilka cm w tyłku - niestety cierpie na absolutne płaskodupie:/

Ananas, dziękuje;) Tak zrobie. A czy jest szansa, że usuwajac slodycze z diety troszke schudne.. z 2-3kilo.. i w 4 miesiace moje ciało poprzez cwiczenia poprawi się? Mam cellulit .. i lekko galaetowate uda.. i brzuch( mimo ze w talii 60cm.. to jednak nie jest to kaloryfer :D)

a ja niestety mam tylek w ksztalcie serca... wypukły.. jak przymierzam spodnice olowkowe.. to taka duza okrągła dupka;p

Oczywiście, że to Ci pomoże. na brzuch spróbuj ćwiczenia 6w. Baardzo fajne ćwiczenia. Na celulit to czorstka gąbka i codziennie pod prysznicem masujemy:P A co do pupy to taką masz figóre i już. Nie zmienisz tego. Ciesz się z tego i zrób z tego atut.

Dzieki Ananas;) To teraz podstawa to ćwiczenia i zero slodyczy;) i walka z cellulitem;) 🌼

boze, dziewczyno - mam podobny wzrost - 1 cm mniej, waze 55 kilo i w biodrach mam 90 cmjak wazylam 48 to mialam 84 cm i wygladalam jak chodzacy kosciotrup a nie modelka. modelki wcale nie wygladaja dobrze, wiekszosc jest sflaczala o nie cwiczy a cellulit usuwaja im komputerowo. zreszta jakbys miala troche roumu to w pismach dla facetow wcale nie wystepuja modelki z wybiegow tylko babki z cykami i biodrami, z okraglym posladkami i miekkimi brzychami a nie z kaloryferem. teraz pytanie na inteligencje: dlaczego tak jest? jesli nie znasz odpowiedzi to powiem, ze modelki z pokazow sa wybierane przez projektantow homoseksualistow a modelki z playboya sa ucielesnieniem meskich marzen. zaden facet nie marz o kosciach. co tez nie oznacza, ze marzy o 200 kilowym hipopotamie.

Lady.. a czy ja mowie ze chce sie podobac facetom przez tą chudość? MYSL KOBIETO. Napisałam powyżej przecież że mam ogromne powodzenie i robię to dla siebie !!! A czy ty wszystko robisz z myslą o facetach? to głupota aby isc na diete aby sie facetom podobac..o boże. Ja mam swoje marzenia, i robie to dla siebie. chce być chudziutka;) i miec cycki w rozmiarze D;) TYLE! A co sie facetom podoba to w pupce mam.

oczywiscie nie mowie o przerazliwej chudości. Ale marze o chudszych udach (ok 45 cm max) i 87 cm w biodrach.. ;) A na brzuchu kaloryfer.. a nie miekki brzuszek..

dodam, że wygladam śmiesznie. Mam 86 cm w biuscie/ 60 cm w talii i 91-2 w biodrach, udo 48cm.. łydka 30 cm. Widzicie te proporcje? Roznica 30cm miedzy talia a biodrami-porażka. Róznica 18cm miedzy łydka a udem.. również porażka.

no przeciez najlepsze wymiary to klasyczna klepsydra. 90-60-90. jak chcesz wygladac chudziutko, to sobie wygladaj. cyski w rozmiarze D jednak do tego nie pasuja. Maksimum duze B ... nie wiem co ty sobie ubzduralas. i jak mam rozumie zdanie, w ktorym piszesz z to co sie facetom podba to masz w pupce? to znaczy, ze musisz nadrabiac wyglad dawaniem dupy?

zle zrozumialas;) po prostu nie obchodzi mnie zdanie facetów;) Robie to dla siebie, widocznie w przeciwienstwie do Ciebie;)