Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Iwaaa....

Kto ma szynszyla? Mam pytanie dotyczace tego futrzaka...

Polecane posty

Gość szynszylę
W mianowniku jest szynszyla - rodzaj żeński, a nie szynszyl.

tego akurat nie wiem,choć słyszałam takie teorie mój przeszedł na poczatku okropny stres (wskoczył pod kominek i sie poparzył:( )ale futerka nie gubił i nie gubi

Mam SZYNSZYLĘ i nie podobalo jej sie to,ze zmienialam jej pylek do kapieli. Zafuczala i wlasnie stracila taki malutki klebek futra

a mój zeżarł guziki z pilota:)i przegryzł kable od lampki nocnej heh i przezył skubany(z czego się cieszę oczywiście)

Moja wlasnie futerka nie gubi. To byl pierwszy raz. Mysle, ze chyba sie wkurzyla. Zmienialam pylek w dzien. Akurat spala a one nie lubia jak sie je budzi : )

pewnie nic się złego nie dzieje fakt maja charakterek nawet moja kotka omija go z daleka:)

He he dobra jest : ) ja musialam na dolne meble obkleine kupic : ) a rzre co popadnie : ) mam takie nerwy na nia ale zaraz mi mijaja jak na nia popatrze. Sa takie slodkie

jest bardzo inteligentny sama nawet nie myślałam kupując go,że to taki mądry zwierzak:)

szary,dość ciemny:) śmieję sie,że mój syn go zabierze dla swoich dzieci bo tak długo żyją:)