Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

"masz tu jedną artystkę ike, podoba Ci sie?" ike? ikowe riposty do mnie mi sie bardzo podobały :D nikt tak wymyślnych nie rzucał do mnie typu "jestes jak osrany uschnięty badyl którego nie chce zapylić żadna stara pszczoła" :D

oj chciałabyś widać to wyraźnie nie dziwię się - bo twoje rozumowanie- ledwo można nazwać rozumowaniem a jeśli wytykasz mi mankamenty urody- to sama masz niezłe kompleksy na punkcie swojej;) i naucz się pomarańczowa idiotko- że mieć podobne zdanie jak rozmówca- to nie przylizywanie się- tym bardziej jeśli chodzi o tak oczywista oczywistość- jak twoja osoba

Ej, czuje sie zignorowana i wyalienowana. Bo niby dlaczego nikt mi nie wytyka, ze sie podlizuje Komicznemu?? Co, ja jakas gorsza i sobie nie zasluzylam? :P No chyba, ze to od wiatrow na Manhattanie glowa mi dzisiaj gorzej pracuje i nie staje na wysokosci zadnia ;)

Luśka, ty lepiej powiedz czy generalnnie polityka USA sie nie zmieni... bo czytalem jakis poglad ze chca w Afganistan bardziej sie zaangazowac zamiast Iraku

Gość kwiatek nie nudz juz
ale ty nie masz podobnego zdania co komiczne, ty mu tylko przytakujesz, a jesli masz podobne zdanie to uwazasz sie za frajerke ktora pracuje za grosze, bo za taką własnie uwaza cie komicznie :D

w wypadku twojej osoby- nie da się nie przytaknąć komikowi:) a co do zarobków- jestem powyżej średniej - nie jest źle;) nie mówiąc juz o tym , że się raczej nie przepracowuje;)

"to uwazasz sie za frajerke ktora pracuje za grosze, bo za taką własnie uwaza cie komicznie" ci z góry mogą dużo... a ci z dołu lepiej niech nie podskakują, chyba że sie zorganizują :P bo inaczej to porażka tylko może być :P

Kwiatek, wczoraj widzialam parade sil zbrojnych, czy moze wojskowych przentujacych sie piata aleja i jedyne, co wiem na ten temat to fakt, ze wsparcie patriotyczne w postaci widzow bylo jak na US dosc skromne. Ale moze to dlatego, ze ludzie pistanowili nie zwalniac sie z pracy ;-) No a serio, od kilku dni nie ogladalam wiadomosci, ale wieczorem nadrobie i zonacze co mowi Fox (jedyna w miare obiektywna, bo pro republikanska stacja ;-) )

Gość kwiatek nie nudz juz
tzn zamiast 2,5 tys zarabiasz 3 tys. to i tak jestes frajerką ze za tyle pracujesz, no i co teraz jak bedziesz nadal bronic komicznego?

Gość wiecie co komiczne to w sumie
Luska widze ze jestes z NY, powiedz gdzie na Manhatanie mozna zrobic ładne zakupy ubraniowe w przyzwoitych cenach

a czy ja komicznego bronię? jeśli uważa ludzi zarabiających 3 tysiące, 2 tysiące, dziesięć tysięcy- za frajerów- to przecież ma do tego prawo trudno , żebym oczekiwała, że się dostosuje i będzie uważał wbrew sobie- to co ja zechcę jego poglądy- jego sprawa

luska- a ty nie w londynie miałaś byc ???:D

Ike Ty lizusie :O:P nie ma prawa Komik obrażać mrówek robotniczek .:O

Ja w NY tylko z doskoku bywm, i glownie manhattan, wiec wiele nie poradze. Na piatej sa wszystkie sklepy z najbardziej znanych sieciowek i tam mozna kupic ladnie, ale chyba nie niedrogo (chyba, ze w H&M) Ike, nieprzewidziana zmiana planow, Londyn next year :)

komiczne wiele ludzi obraża a kobietom i tak sie podoba :P

ok dzieki, chodzilo mi o przeceny markowych ubran, cos podobnego jak u nas outlety wiem ze są w NY, z tego co wiem na 5 aleji są najdrosze sklepy

sami nie przesadzaj -komik tez jest mrówką robotniczką on się śmieje z tysiąca jakiś tam Bill Gates śmieje się z zarobków komicznego

Ja odwiedzam outlety w innych okolicach, ale najlepszy deal to Ci wypadnie w takich sklepach jak Ross, Marshalls albo TJ Max (czasem bardzo dobre jakosciowo rzeczy za bezcen). Ale gdzie one w NY to ja pojecia nie mam. Poszukaj info w sieci, na pewno bedzie. No i w black friday beda znizki okolo 40-50% na wszystko w sklepach, ale ludzie staja pod nimi juz od 3 rano, wiec trzeba miec zdrowie :)

"jakiś tam Bill Gates śmieje się z zarobków komicznego" a kto się śmieje z Gatesa? ;) biedny jest jak nie ma sie kto z niego śmiać ;)

moze i sie obraża pracując za jalmuznę, ale to jego zmartwienie, chyba nie myslisz ze wszyscy w Polsce mogą zarabiać 30 tys na miesiac

pomarańczo ty naprawdę masz koszmarne kompleksy- w kółko macieju wałkujesz to samo

kwiatek nie gorączkuj się ze mną też nie zawsze ci się upiecze:P