Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

"ze mną też nie zawsze ci się upiecze" upiekł to mi się sernik wczoraj. i ekstra wyszedł, zaraz chyba spadam bo mi zeżrą w domu Luśka, dzieki

Kwitek Maciuś masz na imię:O pasuje do Ciebie...czekaj był taki król hmmm Król Maciuś I :P

Pasuje i tyle ..Maciuś :P i jeszcze pieczesz ciasta ..jakiś Ty męski👄 heheh

kwiatek ja na szczescie się do tego sernika nie przyczyniałam i na jeszcze wieksze szczęście nie będę go jeść ;)

\"i na jeszcze wieksze szczęście nie będę go jeść \" spoko ike. rzuce ci okrucha za twoje niezrownane riposty ;)

Gość ofe rma
aleście się za łby wzięli!!!

Gość łatwe w seksie czy chodzi o
łatwe bo niezbyt mądre? :P

Kwiatuszku książke o mnie piszesz? Oferma--ulubieńcem?to mój najlepszy kolega:classic_cool:

Gość lilyrosee
"seks jest wazni ale nie najwazniejszy. przynajmniej ja sie tym nie kieruje. wole miec faeta z ktorym sie swietnie rozumiem, ktoremu moge ufac, ktory nadaje sie na ojca niz goscia ktory tylko dobrze posuwa...i nic wiecej" bo ofermo ta postawa zaklada na wstepie bagatelizowanie seksu... poza tym wkleiłes tylko jedna wypowiedz, a bylo ich kilka i jawnie z nich wynikało, ze liczy sie tylko postawa tataraty i to co dla niej jest dobre, jest tez dobre dla jej pertnera" nigdy nie wpadłabym na taką nadinterpretację..... też mogę smialo(bez obwa, że zostanę posądzona o moheryzm, znam siebie), powiedzieć, że seks najwazniejszy nie jest. w żadnym wypadku nie oznacza to, że go bagatelizuję. Jest natomiast bardzo ważny oraz jest wspaniałym darem natury.Ja tę wypowiedz interpertuję w sposób taki, że dziewczyna jedynie mówi, że są jeszcze inne ważne sprawy w życiu, związku równie ważne,(w podtekście seks też jest ważny). takie jest akurat moje zdanie. straszne uproszczenie komiczne, ale Ty lubisz popadać w schematy, pomagają Ci ogarnąć rzeczywistośc, upchać kogoś do szuflady i gotowe.

Gość komiczne lubi sie ruchac
miał duzo kobiet bo ma kompleksy, na jakim punkcie, do tego sie nie przyznał. Te jego laski musiały byc tez niezłe indywidua jak dawały doopki w expresowym tempie, on je zaliczał i szukał kolejnej. Teraz pisze ze musi sprawdzic kazdą przed zwiazkiem, w który i tak nie wchodzi bo interesuje go tylko bzykanko i dobra zabawa. Zrozumcie chłopa:D

Jesteście chorzy pomarańczowi. Dla mnie moherowe berety to obłudni ludzie mówią co innego a robią zupełnie odwrotnie.

Sami czarny a ty w czym masz problem? Tez lubisz szybki seks z niewiadomo kim?

Gość lilyrosee
mnie bawi to gloryfikowanie seksu, albo gloryfikowanie duchowości... rzecz w tym, że partnera "sprawdza się" czy też poznaje ogólnie w każdej sferze, w sferze seku(nie wyobrażam sobie być z kimś z kim nie pasujemy seksualnie właśnie, po co się potem męczyć??)...oraz w sferze mentalnej, poznajemy charakter, wady, zalety, uznajemy czy mozemy je zaakceptowac(ideałow nie ma), czy też akurat nie...dla mnie to dosyć proste i dzieje się równocześnie zazwyczaj. Po prostu postrzegam mężczyznę jako psychofizyczną całośc i tak chce byc postrzegana, poznaję jego duchowosc i poznaje jego cielesnośc. nie wiem po co popadac w skrajności, ze wazny jest tylko seks(i tu zarzuty ze komiczne to tylko się pieprzy i nic wiecej), albo, że ważny jest tylko charakter(i to zarzuty o moheryzm itd)...śmieszne, ważne jest WSZYSTKO:)

no ale komiczne sam sie przyznaje ze bzyka sie od razu, jak laska nie chce to poszła won, ciekawe jak on moze poznac kogokolwiek do zwiazku jak jedyne kryterium to seks. Wychodzi na to ze te wszystkie lasencje to były obce baby, ktore niewiadomo czy nie miały hiva, opryszczki, nie byly recydywistkami, a moze psychiczne, a on jak małe dziecko w to wchodził bez zastanowienia byle była chetna i nie straszyła wygladem, bo seks jest taki fajny :O Teraz jest podobno z jakas i pewnie tez bo dobrze mu z nią w łozku, jak długo?

Gość lilyrosee
nie sądzę, żeby komiczne bzykał się z kim popadnie:) jak mówię, dla mnie te kryteria idą w parze-seks, mentalność, dzieje sie to rownocześnie, docholery przed i po seksie można przecież rozmawiac:Di poznawać się od innnej strony..:) tak ja to widzę, oczywiście priorytety mogą byc rózne, to jasne, komuś wystarczy, że ktoś jest dobry w łózku, a komuś, że będzie dobrym czułym ojcem, bo np ktoś ma niskie libido, są takie osoby i nie są to wyłącznie kobiety:) co kto lubi, ja lubię jedno i drugie i obie sfery są dla mnie równie ważne.

Gość lilyrosee
oraz,,nie do konca myslę rozumiesz komiczne...dla niego teżliczy się mentalnosc partnerki:)tylko on o tym nie pisze, ale to nie znaczy, że nie ma to znaczenia:)jak sam powiedział, wątek jest o sexie, więc ściśle trzyma się tematu i o sexie pisze:) inna sprawa, że rzadko pisze o uczuciach, bliskości i tej calej pozasekualnej reszcie, może nie chce, może nie lubi, ale na pewno nie jest tak, że nie ma ona dla niego znaczenia:)

ma dla niego znaczenie pod tym wzgledem, ze jak nie odpowiada mu kompletnie to jest jeden bzyk, jak odpowiada to wiecej bzyków. Moze nie mam racji ale on tu sie tak przedstawia, wazne jest zeby kobita byla chetna do seksu, ładna, jak chce dłuzej z nim byc to musi tez wykazac sie w innych sferach. Ja nie wiem czego on szuka, czy samego seksu, czy zwiazku czy moze milosci, w kazdym razie zaliczył stado bab z neta.

Gość lilyrosee
no jeden bzyk to trochę mało, żeby się "poznać w łóżku"..:) szczególnie, że te pierwsze razy mogą być nieudane... z tego co czytam to dla komicznego ma znaczenie i sex i mentalnośc, ale zgodzę się, że przez niueuwagę mozna go inaczej odczytac, że liczy się tylko fakt, czy kobieta pasuje mu w łózku. a nawet gdyby tak było...well, jego wybór:)

Gość lilyrosee
no właśnie i kolejny topik o komiczne:) a bohatera nie ma:)