Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

blondynka czy brunetka..o to jest oytanie

Polecane posty

Tusi to czego mi nie machnęłaś?:P teraz mam czarne włosy sie farbuje na brąz. Jeszcze myśle nad tym:O

ja to "mawia" jeden z moich kolegów "brunetki mają szósty zmysł" ;) - więc innymi słowy mają to "coś". Zatem zdecydowanie korzystniej być brunetką :D a tak poważnie - zeleży w czym komu do twarzy. Według mnie osobiście ciemne włosy dodają kobiecie charkateru. Jesli ma przy tym odpowiedni temperament i aparycję to ideał :)

czytając wypowiedzi nie tylko tu jestem zdumina że większe powodzenie jednak mają brunetki. Boże dziękuję Ci ze nie jestem blondynką. Brunetki górą hura

ale nadal mam problem :P czy kobieta w spodniach dresowych może podobac sie facetowi:P

tusi:O:P moze sie podobać ale w seksownych podkreślających jej pupę i nogi ale na randkę sie nie nadają:O

zależy, co się komu podoba - według mnie blondynki kolorem włosów sprawiają wrażenie delikatnych, kruchych, anielskich istotek. Brunetki kojarzą sie natomiast z ognistymi, namiętnymi, zdecydowanymi kobietami ale to oczywiście tylko analiza wizerunku zewnętrznego :)

kwiateik, tak, brunetka, a tak poza tym nie odzywaj sie nadal do mnie. Nie myśl, że zapomniałam :P

\"Nie myśl, że zapomniałam\" nie myślę... faktycznie moglem sie ugryźć w język. no ale czego to sie człowiek nie nauczy nawet na kafeterii ;)

"faktycznie moglem sie ugryźć w język" no widzisz, kwiatek, a mogło być tak fajnie. A teraz to spadaj :P

swiete slowa- brunetki sa sexi i ponetne bardziej i maja to cos.. bladi coz.. jakies takie nijakie.. czasem lalkowate, czasem bez wyrazu fuujjjj:P:P:P;P "nijakość "- >(nowe słowo- trudne słowo) jest nie do przyjecia:):P brunetki wszytskich krajów- łączmy się... :P:P:P:P

*sami* wiem że na randkę nie nadają sie gacie z dresu, ale tak spytałam chodzi o inna ,,okolicznosc'' Jestem brunetko-szatynką kolor bliżej nie określony, ale mnie się podoba i uj :P

\"no widzisz, kwiatek, a mogło być tak fajnie. \" hehe CO mogło byc takiego fajnego :P

Kobieta w czerwonym berecie czy Ty mnie podrywasz? ech w sumie to sie nie zdziwie jak tak:classic_cool::P

\"według mnie blondynki kolorem włosów sprawiają wrażenie delikatnych, kruchych, anielskich istotek. Brunetki kojarzą sie natomiast z ognistymi, namiętnymi, zdecydowanymi kobietami \" i nierzadko w takich rolach ludzie sa obsadzani jaki maja wyglad :P