Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolek

mam zeza i wlasnie uswiadomilam sobie ze nie ma szansy

Polecane posty

Gość kurcze wlasnie
obejrzalam sobie te zdjecia . rozumiem autorke bo ja bym chyba w jakas depresje wpadla na jej miejscu :-(

Gość ja szczerze mowiac
w reallu nie spotkalam nikogo z tak wielkim zezem jak na tych fotkach

Gość ja wspolczuje
zezolkowi

Gość uppppppppppppp

Gość no nie zazdroszcze
zez to nic fajnego niestety

Gość a ja tez mam
zeza i rodzice nie chca wyrazic zgody na operacje. musze czekac do pelnoletnosci :-(

Gość co za
rodzice ze nie chca pomoc wlasnemu dziecku

Gość upppppppppppppp

Gość uuppppppppppppppp

Gość Zezolku nr 2
a nie mozesz zrobic operacji??

Gość zezolek nr 2
nie bo to zez akomodacyjny, poza tym kwestia podwojnego widzenia po zabiegu

Gość zezolek nr 2
a doradzcie jakie oprawki powinnam nosic takie delikatne czy bardziej zdecydowane. chodzi o odwrocenie uwagi od oczu

Gość zezolek nr 2

Gość zezolek nr 2

Gość uważam że takie wyraźne
oprawki lepiej by wyglądały, poza tym są bardzo modne takie duze oprawki w prostokąt czy cos takiego, mi sie to niesamowicie podoba:D

Gość uupppppppppppppppp
ale czy wlasnie wtedy takie oprawki nie przykuwaly by uwagi w kierunku oczu? no i 2 sprawa nie kazdemu jest dobrze w kwadratowych i grubych oprawkach. wszystko zalezy od twarzy

Gość no to już autorka pytania
musi zdecydować czy beda jej do twarzy pasować. Moze jezeli ktos ma duzego zeza to by nie pasowały, ale zazolek nr 2 powiedziała, ze w okularach nie ma zeza, albo ewentalnie jakies minimalne odchylenie, ktorego i tak nikt nie widzi, wiec mysle ze takie wyraźne oprawki beda jej pasowały.

Gość no to już autorka pytania
pozatym takich delikatniusich oprawek to prawie nie widac, nie zwraca sie na nie w ogogle uwagi, jezeli zez jest widoczny to tak bedzie widoczny nie ma to zwiazku z oprawkami tak na prawde. Ja osobiscie jak widze kogos w takich wyraźnych oprawkach to zwracam uwage na same oprawki a nie na oczy. Dzisiaj tez widziałam takiego chlopaka w wyraźnych oprawkach jaki kolor oczu miał to nie wiem, ale oprawki były brązowe, wyraźne i zapadły mi w pamięć.

Gość hehehe nie ukryje sie
zeza zadnymi okularami. nie wazne jaka beda mialy oprawke

Gość uupppppppppppppp

Gość uuppppppp

Gość uuppppppp

Gość tez mam to dziadostwo

Gość tez mam to dziadostwo
czy kobieta z zezem moze byc uwazana za atrakcyjna i podobac sie facetom?

Mam 21 lat , mam zeza i naprawde juz w wieku dorosłym nie robiłam z tego takiej tragedii, bo po pierwsze przyzwyczaiłam sie do tego , po 2 mam tez inne wady estetyczne i ze wszystkich najmniej przeszkadza mi zez...:) tez nie mialam chłopaka ale tylko z tego względu ze przes swoją niesmiałośc zamknełam sie w domu...:/ nigdy nikt mi nie zarzucił ze nie mam tam czegoś bo mam zeza.Owszem mam zeza ale za to mam ładna figurę mam sexi głos ....tak wiec takie tłumaczenie ze zez wszystko przekresla jest nienajlepszym usprawiedliwieniem na wszystkie porazki życiowe...:/I nie myśle o operacji poniewaz oprócz zeza mam takze krotkowzroczność -4 i -5 cylindryczne nie mam prawa jazdy przez to , ale kurcze zycie naprawde nie kończy się na zezie...:) i naprawde można z tym żyć!!! Nigdy mi to nie przeszkadzało w dorosłym zyciu spełniac sie jakos ...kolezanki lubia mnie za to ze jestem wesoła i co z tego że mam zeza? Jak sie ładnie uczesze umaluje to prawie tego nie widać:) A droga zezolko hmm ja mialam duzo powazniejsze urazy anatomiczne kiedys niz zez tak wiec ciesze sie ze w ogóle zyje !:) Bo zez to akurat najmniejsze zmartwienie ...Wazne jest by wierzyc w siebie nie w wyglad bo on z czasem przemija ;/ja jestem jaka jestem nikt mi oczu takich jakie mam nie wybierał ciesze sie ze widze w ogole mimo ze prawym oczkiem lepiej niz lewym ale jestem smodzielna moge robic praktycznie wszystko sama:) a niektore osoby nawet tego nie maja :( tak wiec nie mow ze masz ponad 30 lat i nic cie w zyciu lepszego nie czeka niż samotność.A głeboko wierze w to ze znajdziesz sobie jeszcze partnera na męża;) :*Powodzenia 3mam kciuki !

Gość kobito ale masz pomysl
moja kumpela od czegos takiego to sie nabawila zeza i na jednoo oko prawie oslepla

Gość do lola-21
wiesz co innego jak sie ma malego zeza , a co innego jak tak wielkiego jak na tych zdjeciach jest pokazany. przy takim zezie too nie mozna patrzec na siebie bo sie wszystkiego odechciewa. przy twojej wazie spoko mozsz miec prawko. znam osoby w okularach bardzo grubych chyba z -10 maja i jezdza autami tylko ze musza czesciej robic badania