Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolek

mam zeza i wlasnie uswiadomilam sobie ze nie ma szansy

Polecane posty

Gość przciezjesli dziewczyna
ma przeciwskazania to zaden lekarz nie podejmie sie zabiegu

Gość pewnie że sie nie podejmie
bo może zrobić jeszcze wiksza krzywde, wdpadnie w spiaczke albo umrze. Zaden wygląd nie jest tego wart.

Gość pewnie ze nie ale czy zdajesz
sobie sprawe co to za zycie z zezem????? jaka jest jakosc tego zycia? zero konfortu, ciagly stres

A ja przed chwilą przesłałam te linki kumplowi do oceny z pytaniem, czy umwówiłby się z kobietą z zezem. Powiedział, ze tak. :P

Gość rozumiem że życie z zezem
nie jest konfortowe i że to ciągły stres, ale chyba nie chcecie mi powiedzieć, że warto ryzykować, swoje własne życie po to żeby mieć proste oczy. Skoro autorka ma przeciwskazania to chyba logiczne, że robiąc operacje ryzykuje życie. Przecież gdybyb mogła się podjąć operacji np (kiedy przeciwskazania są względne) to by to z pewnością zrobiła i ne mówiłaby, że nie może tego zrobić. Żaden wygląd nie jest wart ryzykowania swojego własnego życia.

Gość qwertz autorka i tak
Ci pewnie nie uwieży, że Twoj kolega nie miałby nic przeciwko żeby się umówić z kobietą z zezem. Wiem, że ludzie którzy mają zeza uważają, że my z prostymi oczami, ich nie rozumiemy, nie wiemy co przezywają. Tylko, że jaką inną radę mogą dać ludzie obojetnie czy zdrowi czy chorzy, jak tylko taką żeby sie nie poddawać i walczyć o swoje życie, jeżeli nie można nic innego zrobić. Skoro autorka nie może zrobić operacji, to przeciez nei moze sie zakpać żywce w grobie. Musi pracowa nad tym, aby jej życie było jak najlepsze. Poza tym Atorko! Nie nazywaj siebie "zeolkiem" "zezolem" czy czymś podobnym. Nie chcesz żeby ludzie widzieli Cię przez pryzmat Twojej wady, a sama mowisz o sobie jakbyś nie była nikim więcej jak tylko osobą z zezem.

Gość zezolek
qwertz-- mam nadzieje , ze spotkam na swojej drodze takiego faceta jak twoj kolega. choc ta moja nadzieja juz powoli dogasa ale jeszcze tli sie jakas watla iskierka. dlaczego tak siebie nazywam? bo bylam tym karmiona przez wiele lat bardzo intensywnie(przedszkole i szkola) teraz tez sie zdarza ze uslysze te slowa

A mnie się właśnie \"zezol\" podoba, bo jest zabawny (nie mylić ze śmiesznym). Kojarzy mi się z tymi cukierkami zozolami:) Spotkasz na 100%:)

Gość No to autorko
życzę Ci na święta, aby znalazł się jakis porządny mężczyzna w Twoim życiu, zeby Twoje marzenia sies pełniły oraz duzo zdrowia bo tego nigdy za wiele.

Gość dziekuje za zyczenia
i rowniez zycze wszystkiego dobrego :-)

Gość a podniose sobie bo ciekawy
temat

Gość zezolek
i znowu sie dzis zdolowalam...

Gość to smutneee
:-(

Gość zezolek
smutne ale prawdziwe :-(

Gość smutne musi byc zycie
takiego zezola

Gość zezolek
nie doosc, ze mam taki podly nastroj, to jeszcze sie okazalo, ze sylwestra spedze sama :-(

Gość jestes zalosna
i cale 15 stron to twoje szukanie pocieszenie, zenada i dno

Gość Galantynka
Ja tez bede w chaupie sama i co z tego?

Gość no co ty ta dziewczyna na zdje
ciu jest ladna. a to ze autorka szuka pocieszenia to sie wcale nie dziwie , ale niestety prostookim trudno zrozumiec jaka traume przezywa ktos z zezem wiec nasze rady sa tu do niezego

Gość a na zdjęciu całkiem ładna
kobieta:):)

Gość i zadne to pocieszenie dla
autorki, ktora ma zeza i nigdy nie bedzie wygladac tak dobrze jak ta dziewczyna na zdjeciu

ale czy ktoś tu mówi o pocieszeniu, po prostu stwierdzam że nie jest brzydka jak ktos napisał powyzej.

Gość i zadne to pocieszenie dla
nie napisalam tego do ciebie tylko to jest komentarz do osoby ktora zamiesila to zdjecie i napisala ze ta dziewczyna jest brzydka. po 1- nie jest wcale brzydka 2- po drugie takie posty tylko doluja autorke topiku. trzeba miec troche wyczucia i wiedziec co mozna napisac i umiescic w watku a co nie za bardzo. troche emaptii

acha no to ok:) Myślałam ze to do mnie w każdym razie zgadzam sie z Tobą. Mam nadzieje, ze autorka znajdzie swoje szczęście, w koncu kazdemy się odrobina radości.:):) A i autorko nie martw sie Sylwesterm, tak naprawde wielu ludzi spedza go samotnie. A jakasd przyjaciolka? Nie mozesz sie wybrac ze znajomymi albo cos takiego, nei ma zadnej opcji?

Gość osoby ktore maja
zeza ni wygladaja zbyt inteligentnie

Gość zezolek
tak wiem ze przez tego zeza wygladam jak malo rozgarnieta :-(

Gość no intelgencji to taki
zez z pewnoscia nie dodaje

Gość jestescie naprawdę nie
poważni, co ma zez do inteligencji... . Jak można posądzać, że człowiek jest mało inteligenty dlatego, że ma zeza. Kiedy widze osobe z zezem to nie myślę że wygląda "nie inteligentnie", bo przeciez jedno z drugiem nie ma nic wspolnego.

Gość zezolek
bo prawda jest taka ze zez dotyka glownie osob wlasnie niezbyt inteligentnych, czesto z rodzin patologicznych. bo w normalnych rodzinach rodzice zazwyczaj szybko lecza dziecko zeby sie pozbyc zeza.a w patologii to wszystko jedno i nic sie z tym nie robi .taka jest prawda :-(