Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anecia666

Prawo jazdy. Pomóżcie.

Polecane posty

Gość anecia666

Mam problem bo nie wiem jak powinno wygladać zdjecia na prawko. Czy tak samo jak na dowód z odsłonietym uchem? Acha i jeszcze cos bo ja mam kolczyki w wardze kulke i w brwi i czy ja je musze zdjąć do zdjecia?

Gość ma byc takie jak do dowodu

3. Fotografia Fotografia powinna mieć wymiary 3,5 x 4,5 cm. Powinna przedstawiać osobę bez nakrycia głowy i okularów z ciemnymi szkłami w taki sposób, aby ukazywała głowę w pozycji lewego półprofilu, z widocznym lewym uchem z zachowaniem równomiernego oświetlenia.

Gość anecia666
a o kolczykach nie ma mowy?

Przecież fotograf zna wytyczne co do zdjęć, więc Tobie ta wiedza jest niepotrzebna. :)

info z jakiejs strony, z reszta fotograf dobrze wie co mozesz miec zalozone a czego nie mozesz Dopuszczalne są zdjęcia w biżuterii, jednakże poza obrębem owalu twarzy. Kolczyki lub klipsy nie mogą zasłaniać lub deformować obrazu twarzy. Zdjęcia muszą być wykonane w taki sposób, aby oś optyczna aparatu znajdowała się prostopadle do płaszczyzny twarzy na wysokości pomiędzy nosem, a linią oczu.

Gość anecia666
czyli kolczyki w brwi i wardze odpadaja;/ pytam sie bo mam zdjecie i nie wiem czy takie moze byc. Gdybym wybierala sie do fotografa to bym nie pytala :P