Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolda22

Ładna diewczyna tak mówią a ciągle sama...

Polecane posty

Gość mysterrry
Iwaaa , ja jestem pomaranczowy ! W zime chyba bardziej trendy ! Taki cieply ...

witam witam witam!!!:-D wiem że mnie nie było ale czasu wogóle nie mam.całuje was słodko w policzki w ramach przeprosin 👄 👄 👄 👄

WildOrchid to sen....:o Witaj skarbie....:* Alllle się stęskniłam....:o Nareszcie jesteś.....:*

:):):):):)):):):):):):):):):):):):)):):)::):)::)):):)wiem ale dopiero po nowym roku będe miała więcej czasu jeszcze wesele w sobote...ajj zaganiana jestem ale dzisiaj posiedze dłużej aniołki moje:)

Iw aGenialne... Bulwa słuchaj ja mam pełno butów jakie chcesz/?? Pracowałam w obuwniczym i mam ful butów.......:P

:):):) aaa mam jechać w sobote rano i może coś kupie a jak nie to skorzystam z Twojej oferty kotek:-D

No a jak:) Trzeba ruszyc mózgownica.... Wytniesz sobie dookoła i przyklejisz na inne buty... Nikt nie zauwazy:) I tak potem boso bedziesz tancowała:)

Dziewczyny damy rade...:) Priorytetem....:)Albo swojego chaltuje żeby pomugł....:) I przywiezie Ci do domu....:) Jaką masz sukieneczke?

ide ide:):):) z bratem panny młodej bo bardzo mnie prosił a przystojny chłopak jak cholera:):):)ciacho;)

sukienka bardzo ,,sekszi":):):):)): czarna plecy aż po samą pupę wyciete i łączenia takimi srebrnymi kamieniami a z przodu też trochę kamieni i dekolt

To więc mam czarne buciki ze szpicem z takimi srebrnymi pierdolniczkami...Bardzo zgrabne....:)

no pasowałyby:):):):) szukałam też na sale takich delikatnych sandałek czarnych z jakaś cyrkonią czy czaymśale to wszsytko na jedno kopyto jakieś takie odpustowe:-D