Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkaaaa

Po jakim czasie uprawiać sex ze swoim chłopakiem??

Polecane posty

Gość pytaczkaaaa

Po jakim czasie nie uzna on mnie za łatwą itd.? proszę o wypowiedź mężczyzn

Gość pytaczkaaaa
no wyraźcie swoje opinie, ludziska

Gość pytaczkaaaa
ola to nie tak,że ja chce już koniecznie po jednym dniu znajomości, po prostu zastanawiam sie ile z tym czekać, zaczełam nowy związek i myśle o tym jaki kawałek czasu powinien minąć, ja mam 22 lata i dziewicą nie jestem :) nie gniewam się :)

Gość ajajajajajaajaaa
hmmm ja mialam niecale 16 lat, on 19, znalismy sie rok, gdy zaczelismy byc razem to pierwsze miziank abyly po tygodniu, oral gdzies po miesiacu a seks po 3 miesiacach. i jestem z nim 6 lat juz i bardzo sie kochamy, i powiedzial ze nigdy mni enie uwazal za latwa, cieszyl sie ze dorwal dziewczyne z takim temperamentem. :)

Gość lulululu
bycmoze seks was zblizy i sie pokochac calkowicie , a moze oddali i chlopak bedzie ardziej tego oczekiwal...zycie to ryzyko.. pamietaj o zabezpieczeniu ;)

Gość czyli tak po 10
no max 20 latach :classic_cool: :D tylko po co jeszcze wtedy? :classic_cool:

Gość wisieneczka33
Prawiczek daj już spokój z tą Twoją obsesją. Mam 33 lata. Miałam w życiu 3 facetów. Dziewictwo straciłam w wieku 25 lat. Z pierwszym znaliśmy sie ze dwa lata, ale nie byliśmy ze sobą - taki kumpel. Tak jakoś spontanicznie to wyszło. Jakies dwa tygodnie to potem trwało i sie skończyło. Drugiego poznałam na gg i było tylko jedno spotkanie i zrobiłam to z nim tylko raz. A trzeciego znałam tydzien czasu i poszłam na całość. Jestesmy razem juz 3 lata i jesli ja jestem łatwa, to on wcale nie jest lepszy. Gdyby to wszystko wydarzyło sie jakieś 10 lat wcześniej, kiedy byłam głupia i niedojrzała, pewnie inaczej bym o sobie myslała. Nigdy nie uważałam sie za łatwą dziewczynę. Za każdym razem chciałam czegoś wiecej od faceta niz tylko sex, miałam nadzieje ze to sie rozwinie. Udało mi sie za trzecim razem.

Gość podobno fajna sprawa
"inna do mnie nie pracuje", a moze inna dla mnie nie pracuje?? czasami literówki, mogą wyrażać nasze podświadome pragnienia, czyli prawiczek pokazałeś swoje oblicze, potrzebujesz laski ktora bedzie z toba dla kasy, i wmawiala ci ze jest dziewica.

Gość kociczkaaa
ja ze swoim chłopakiem kochałam się po 9 miesiącach.. miałam wtedy 16lat,on 21 jesteśmy razem już 2 latka :) POZDRAWIAM

Gość przerazamnieglupota
prawiczek ja wspolczuje kobiecie ktora sie Toba zainteresuje:) myslisz o kobietach jak o przedmiotach i mowisz tylko o tym "co Ty bys chcial", a kompletnie nie uwzgledniasz w tym emocji, milosci... dla mnie jestes uposledzony emocjonalnie i psychicznie, o intelektualnym poziomie wypowiadac sie nie bede:)

Gość wisieneczka33
Ciekawe jak to bedzie jak sie zakochasz? Bo chyba nie pytasz każdej, która Ci sie podoba o to czy jest dziewicą, albo czy straciła cnotę będąc w związku - mam nadzieję. A jak już sie okaże, źe jednak było nie tak jak byś chciał to z chwilą wyznania przez nią prawdy przestaniesz ją kochać? Potrafisz tak szybko zmienić swoje uczucia?

Gość wisieneczka33
Może Ty w ogóle nie masz uczuć? Miłość to nie jest jakaś tam przemyślana decyzja, zakochujesz sie i już, czasem nie wiadomo kiedy Cię trafi. Z takim tokiem myślenia zostaniesz prawiczkiem do końca życia, i nie mówie tu o seksie, ale o uczuciu.

Gość wisieneczka33
To może zmuś sie jakoś - piszesz ze to potafisz - i zakochaj sie w jednej z koleżanek, które tak dobrze znasz! Powodzenia

Gość przerazamnieglupota
no coz i tym wpisem o bez problemowym zmienianiu uczuc kolega prawiczek dal wyraz swojej kompletnej indolencji intelektualno-emocjonalnej! jestes kolego czlowiekiem wybrakowanym i bardzo Ci wspolczuje z tego powodu:(

Gość igfdg
Mój znajomy twierdzi, ze min 3 miesiace. Facet uwielbia zdobywac, zabiegać. A gdy dostanie odrazu to szybko sioe nudzi i rzuca. I jest jeszcze jedna rzecz a mianowicie, facet mysli w ten sposób: skoro mi się tak długo opierała to samo długo bedzie opierać się innemu.

Gość ooooooooooooooooooooo
z tego co wiem od kolezanek i kolegow, to na sex z nowym partnerem najczesciej decydowali sie po 3 miesiącach

Gość wisieneczka33
Co to jest "nagrzeszyła", "za uszami miała", "zbrukam" ? Żyjemy w XXI wieku!!! Jak masz ochote na piwo to je pijesz, jak masz ochote na sex to go uprawiasz - jeśli jesteś dorosły oczywiście. Nie chcę wkładać tego do jednego worka, ale i to i to - są potrzeby każdego normalnego człowieka. Gdzie sie podziała Twoja normalność prawiczku? Przecież sex to nie zbrodnia.

Gość przerazamnieglupota
kolego o swoich przymiotach to nie Ty stwierdzasz, to inni powinni je dostrzec:) brzydactwo moze o sobie sadzic ze jest ksiezniczka z bajki, ale jej postrzeganie przez innych ludzi bedzie i tak jednoznaczne i nic tego nie zmieni:)

Gość przerazamnieglupota
koles jestes fatalny poprostu:) a wpadles na to, ze kobieta moze miec nawet kilku facetow, a to dopiero Ty ja nauczysz seksu??? z jakiegos powodu bedzie z Toba a nie z nimi. Tobie sie wszystko myli i kreci, a na dobra sprawe pewnie chodzi o to ze boisz sie ze jestes fatalny w lozku;) zwykly lek przed byciem porownywanym, tylko czy to nie oznacza ze warto byc dobrym w lozku?

Gość wisieneczka33
A co do tematu: - to młodsi niech się tak szybko nie decydują - 3 miesiace to dobry czas, ale niech się nie stanie regułą - a starsi niech robią co czują i kiedy chcą Niech ten czas będzie dość elastyczny!

Gość wisieneczka33
Póki co nie masz żadnej!

Gość przerazamnieglupota
kolego jaki typ??? typ to kolor wlosow, oczu, figura, swiatopoglad, czy styl bycia, a nie fakt czy komus juz dala czy nie dala:) glupie to strasznie, moze jeszcze musi koniecznie lubic zupe pomidorowa?:)

Gość najlepsza wyręka to kobieca
Gość Superwoman 22
jarek nie pisz tak o własnej mamie, jak masz takie problemy z rodzoną matką to współczujemy, ale wyładuj się na niej, a nie na Boguduchawinnych dziewczynach. Do Wisieneczki: 3 miesiące od momentu poznania się, czy bliższych już reakcji?

Gość wisieneczka33
Madusia 18 - uważam dokładnie tak samo. Superwoman 22 - pisałam coś o elastyczności - niech każdy robi to wtedy kiedy sam będzie pewien, że tego chce.

Gość przerazamnieglupota
dziewczyny z ta kwestia "latwa kobieta" to jest troszke inaczej, tzn. tak sie mowi o kobietach ktore nie znajac faceta po paru komplementach rozkladaja przed nim nogi:) jesli dwoje ludzi sie spotyka, poznaje wzajemnie to naprawde nie ma zadnego znaczenia czy ida do lozka po 2 tygodniach, miesiacu, czy roku:) czy jak kobieta i mezczyzna znaja sie towarzysko dlugo (np. kilka lat) i nagle w pewnym momencie zaczynaja ze soba krecic i ida do lozka nawet na pierwszej randce, to ona jest latwa puszczalska?:) przeciez oni sie swietnie znaja!!! ja bym proponowal mimo wszystko te kategorie schowac miedzy bajki, bo wymyslili ja niedojrzali emocjonalnie chlopcy ktorzy postrzegaja seks z kobieta jako cos co trzeba "wyludzic" i "smieja sie" z kobiety od ktorej wyludzic ten seks bylo "latwo":)

Gość przerazamnieglupota
to ja nie rozumiem, a po co jestes prawiczkiem? moim zdaniem kreujesz sie tutaj na oryginalnego popapranca liczac na to ze jakas sie zainteresuje Twoja ciezka walka o te swoje prawictwo, ktore ma dosc watpliwa wartosc:)

Gość wisieneczka33
Daj już sobie i innym spokój!