Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak mi tchu

POMóZCIE MI BLAGAM WAS! CO ZROBIC GDY

Polecane posty

Gość brak mi tchu

mój facet kazal mi "wypierdalac" z jego domu. Bylam u Niego rozmawialismy,tulanki itd...cos powiedzialam,ale normalnego!!! i nagle wstal chwycil mnie za reke i doslownie kazal mi wypierdalac! Krzyczał to słowo! Kazałam mu "zamknąć mordę" choc nigdy nawet nie uzywam takich slow:( Strasznie mnie to zabolalo...nawet nie plakalam ,bo nie mialam sily.Kazal mi nie dzwonic,nie pisac,nic! Ok zrozumialam.Nic nie pisalam ,nie dzwonilam. Ale on sie odzywa! Dzwonil do mnie,ale ja nie odebralam...po chwili sms ze sorrki ale sie pomylilem,chcialem zadzwonic do siostry"... na n-k pisze ze dodalam piekną fotke. Jezuniu;( Napisalam mu wiadomosc "skasowales moj komentarz?" bo naprawde go nie widzialam...po czym odpisal ze sie wjebalam,ze ta wiadomosc miala byc do kogos innego,ze ten komentarz jest itd" ;( To naprawde bylo do Niego! Kochani jak sie z tego uwolnic?? jaaak??:(:(:(:(

Gość sretetete
pewnie ktos mu powiedzial, ze walisz go po rogach. tylko po co ci taki facet?

Gość kvrwa za za kazdym
razem mowie sobie ze to juz ostatni raz wale konia :o

Gość ile macie lat
15?

Gość brak mi tchu
ja 23 on 32

Gość ile macie lat
ale o co poszloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Gość jakbym skas to znala
Moj byly juz facet tez tak mnie potraktowal.Tylko ze ja mieszkalam u niego.Kazal mi sie wynosic w sumie bez powodu.Ja pokryjomu sie spakowalam,chcialam na drugi dzien sie wynies jak on wyjedzie z domu ale zobaczyl torbe i wszystko wyrzucil na lozko i powiedzial ze nigdzie mnie niepusci.zaczal przepraszac ze juz nigdy.Ale kolejny raz zrobil to samo.

Gość brak mi tchu
za proponowałam mu trójkąt 2m +k