Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

eh...tak sobie mysle ze dobrze ze moj facet zachowal sie odpowiedzialnie kiedy wszyscy mysleli ze ja jestem w ciazy ....nawet lekarze (nikt nie jest nieomylny)...zamiast do mnie pojechal najpierw do moich rodzicow, wtedy bylam o to zla...bo potrzebowalam rozmowy z nim...ale teraz wiem ze to byla jenadak odpowiedzialnosc...dzieki temu zyskal duzo punktow u tesciow:) i wlasnie tej odpowiedzialnosci zycze autorowi...

Gość wwwwwwwwwwwwww
odpowiedni facet to podstawa... znam chłopaka który się urodził jak jego ojciec miał 16 lat i to własnie ojciec z dziadkami go wychowywali a matka dała noge... wiec różnie to bywa:) moj jak mam schize aaaaaaaa jestem w ciaży to prawie skacze z radosci i jest mi strasznie go zal jak sie okazje ze fałszywy alarm:)

Gość wwwwwwwwwwwwww
Mila czyli na twojego faceta ciąża nie działa tak magicznie jak na autora:)

no '' niestety''... kurcze tak wlasnie pomyslalam o tym...on to bedzie kombinowal gdzie tu szybko kase zarobic i mieszkanie zalatwic...a nie jak sie wymigac od alimentow...eh...musialam tak pechowo trafic:/ kaszana...

Gość wwwwwwwwwwwwww
oo witamy autora czekamy na szersze sprawozdanie:) Mila no niestety tak to jest jak ma sie starszego i odpowiedzialnego faceta taki mamy niefart;) ale co zrobic;) nawet ciąża nie działa jako straszak to sie przecie nie odczepi;)

no zamiast sie odczepic i dawac kase rodzicow to jeszcze bardziej sie chce przyczepiac...i slub chce brac...paranoja jakas... co sie na tym swiecie dzieje...masakra

Gość wwwwwwwwwwwwww
nooo i wez sie tu pozbądz faceta jak takie magiczne sztuczki nie działaja:)

Gość wwiikkii
gdzie jestes autorze?? :(

Gość innnnnnnnka
starczy że dziewczyna brała równocześnie inne leki lub piła alkohol i mogło pojawić się dziecko.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwww
i co?? nic nie wiadomo??:> lipa;)

Gość gdzie autor
dajcie chłopakowi pozbierać sie po szokujących rodzinnych przejściach ;)

Gość oooooo2pl
Jak to czytam to sobie myślę że sex jest dla dorosłych ludzi a nie gówniarzy... Najbardziej żal mi tych dzieci.

Gość wwwwwwwwwwwww
up up;) moze autor nie moze sie dokopac;)

żal dziewczyny, że saszła w ciąże z dzieckiem. Brak słów na ozwoju , obrpostawe tego chopca , jeśli bym napisała że jest upośledzony , czy opóźniony w rozwoju, obraxiłabym wielu ludzi z takimi problemami. jego postawa nawet nie ma określenia. Nie jestem zwolenniczką bicia , mam syna który ma 19 lat ale jak by mi taki numer odwalił, to nie ręcze za siebie. Nie chodzi o ciąże ale o postawe tego chłopaka.Mam tylko nadzieje że rodzice nie zmuszą ich do ślubu, Życie z takim dnem to nie życie

Gość gdzie autor
moze rodzice tak go stlukli ze nie moze dupą siedziec przed komputerem ?

Gość wwiikkii
autor pewnie dostał "szlaban" na komputer..

Gość wzr
pewnie siedzi przed lusterkiem i sobie wmawia ze biorac tabletki nie mozna zajsc w ciaze...