Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość idż powiedz mamusi
chyba własnym... mila7 to miałaś na myśli, prawda? małe dziecko to przynajmniej 800 zł miesięczni, a i to przy oszczędnych wydatkach.

Gość wwwwwwwwwwwwww
złapany czy nic do ciebie nie dociera??

Gość idż powiedz mamusi
oczywiście z obliczonych kosztów utrzymania suma rozliczona będzie proporcjonalnie do dochodów waszych rodziców, bo głownie na nich spocznie ten ciężar. ona nawet jakby chciała do pracy nie pójdzie. a ty też kokosów nie zarobisz. ale wybij sobie z głowy że utrzymasz to w tajemnicy.

Gość wwwwwwwwwwwwww
ale przy małym dziecku chyba czesto sie zdazaja nieprzwidziane w czasie ciazy wydatki alergie za mało pokarmu i jakies takie

Gość idż powiedz mamusi
po cichu to trzeba było sobie samemu dobrze robić. chciało ci sie baby to masz teraz konsekwencje.

przeciez rodzice i tak sie dowiedza, skoro wie jej matka to na 100 % tak tego nie zostawi, nie masz co sie ludzic.... eh...dziecko po cichu...

ale dlaczego moi rodzice maja placic za cale utrzymanie tego dziecka ? jesli potrzeba 800 zlotych to chyba moi daja 400 i jej 400 skoro ona nie moze pracowac to chyba jej rodzice tez powini dokladac tak jak i moi ?

Gość ty chyba żartujesz
idź powiedz mamusi.. chyba cie poiosło.. poza tym on ma dokłsadac a nie płacic wszystko.. alimenty są zależne od dochodu osoby która ma płacić

Gość wwwwwwwwwwwwww
odpowiedz gdzie mieszkasz?? bo jak np.w stolicy i ze skrajnych dzielnic chodzicie do innych szkół to jest szansa. ale MUSISZ POWIEDZIEC RODZICĄ... pokrzyczy pokrzyczy i przestanie

Gość idż powiedz mamusi
koszty są rozliczane proporcjonalnie w stosunku do dochodów... rozumiesz to słowo proporcjonalnie...

Gość wwwwwwwwwwwwww
ale gafa RODZICOM oczywiscie;)

Gość ty chyba żartujesz
pamiętaj ze y zapacisz i masz w d.... . a ona martwi sie wszystkim, dziecko zachoruje i 200 to na leki i lekarza pójdzie

powiedz rodzicom bo i tak sie dowiedza........a wtedy bedzie jeszcze gorzej bos sam im tego nie powiedzial. Zacznij sie rpzyzwyczajac do ojcostwa, nie opuszczaj matki swojego dziecka w tak ciężkim dla niej i waznym okresie, nie musisz z nią być ale bądź przy niej i ja wspieraj bo ona tego bardzo potrzebuje

Gość bvbv
Sąd bierze WSZYSTKIE koszty utrzymania dziecka ( a więc nie tylko jedzenie, ubranie, zabawaki itd. ale tez środki czystości- bo bedzie wiecej prania, dziecko beda musieli zameldowac -wzrosnie im czynsz itd), dosłownie wszystko i dzieli na pól - polowe pokrywasz Ty a połowe ta dziewczyna (tzn. jej rodzice)

Gość idż powiedz mamusi
nie nie żartuję, jeżeli jego rodzice zarabiają razem powiedzmy 8000 , a jej 4000. dlaczego on ma się dokładać? on jest OJCEM, niedojrzałym ale ojcem skoro ani ona ani on nie mają dochodów to koszty utrzymania ponosić będą ich rodzice, to chyba jasne. no tak on nie zarabia to powinien rzucić 100 zł a ona powinna iść żebrać z wózkiem pod kościół najlepiej.. w sądzie ich ślicznie rozliczą

Gość wwwwwwwwwwwwww
to twoja mama nie chodzi na zebrania?? nie spotyka nauczycieli?? jak 3 szkoły są tio nie jest wielkie miasto wiec i tak sie dowie!!!!!!!!

nie wierze... oby to byla prowokcja... bo nie miesci mi sie to w głowie a Twoja dziewczyna skad wie o ciazy? robiła test czy byla u lekarza?

Gość idż powiedz mamusi
kosztów nie dzieli się pół na pół. jak straciłam pracę a koszty utrzymania dziecka miałam obliczone na 1000 zł, to sąd nakazał mojemu byłemu płacenie 75% tej kwoty

obowiazek alimentacyjny spoczywa na tobie...jesli jestes niewyplacalny na twoich rodzicach ...ostatecznie dziecko zostaje przy matce bvbv>>> wzrosnie czynsz ? ...zawsze myslalem ze jest uzalezniony od metrazu a nie od ilosci osob w nim mieszkajacych ;)

Gość bvbv
Chłopie rodzice sie predzej czy później dowiedza!!!!! Przeciez dziecko (daj boze) nie bedzie zyło pól roku tylko około 70 lat. Co zrobisz jak Twoi załozmy 70-letni rodzice dowiedza sie ze maja 30letniego wnuka?? A po drugie czy Ty masz zamiar nie utzrymwac w ogole kontaktu z tym dzieckie,?

Gość masiosidlo
czlwoieku autorze mas zracje!!! dziwie sie tym ludziom z kafe co na ciebie najezdzaja a usprawiedliwiaja ta durna falszywa babe i sama jestem kobieta ale to pisze z alimentow sie nie wykrecisz ale nie dziwie sie ze nie chcesz miec z nia i dzieckim nic wspolnego do milosci nie zmusisz a baby powinny palcic za takie kurestwo:o:o:O

a to widocznie zalez od sadu bo ja mam koszty podane ok 700 zlotych a i tak nie dostaje nawet polowy tych kosztow od ojca a nadmienie ze to ja nie pracuje a on tak!!

Gość wwwwwwwwwwwwww
a ja tam ide spac:) USB są rzeczy które liczy sie od osoby smieci woda i cos tam jeszcze:) dokładnie nie wiem mama to ogarnia:)

Gość idż powiedz mamusi
baby płacą za to że ufają nieodpowiednim facetom... dzięki Bogu nie wszyscy są tacy. w końcu nawet mój były stał się przykładnym ojcem. trochę czasu mu to zajęło.

Gość bvbv
U mnie czynsz jest uzalezniony od ilosci zameldownaych osób (mamy w czynsz wliczone wode i ogrzewanie wiec może dlatego) - w każdym razie u mnie na pewno wzrasta wraz z ilościa zameldowanych osób.