Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

ty chyba żartujesz>>>>> zartujesz ? nAwet lustro w takim wypadku moglo by wyjakac cos w rodzaju kafeteryjnego zwrotu ......mniej Wiecej tak : WYPIERDALAJ.....

mam wrazenie ze niektorzy tu sa tacy naiwni, ze gdyby obca baba podeszla do nich na ulicy i powedziala ze jest ciazy to by placili i jeszcze wzieli z nia slub !!! albo dwa sluby !!! a duza czesc komentujacych to babki ktore same chca miec placone albo maja placone alimenty i wcale nie wiedomo czy zrobily to uczciwie uwzam ze nie ma nic zlego w tym ze chciałbym chociazby zrobic badania hormonalne czy W OGÓLE brala jakies tabletki, wtedy jak przydzie do mnie z takim zaswiadczeniem to moge z nia rozmawiac a tak ? nie wiem czy mnie w chuja nie robi czy tylko zaniedbala obowiązki

Gość ty chyba żartujesz
no tożto pisze że jeszcze nie jest za późno.. i że jeszcze może to zmienić...

mam wrazenie ze niektorzy tu sa tacy naiwni, ze gdyby obca baba podeszla do nich na ulicy >>>>>>>>>>>> niekazdy facet wlazi obcej babie do lozka !

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mroffa-racja biedna dziewczyna,i nie wierze że mając tyle lat chciała zostać mamusia!ja tez byłam kiedyś w jej wieku i majac 18 lat zaczełam współzycie ,ale dla mnie nawazniejsze było skonczyć szkołę.życze jej powodzenia ,nawet gdy przy niej nie bedzie tego nieodpowiedzialnego tatusia,napewno sobie poradzi.Za pare lat bedzie dumna ze swojego dziecka,ono jej wszystko wynagrodzi.Sama jestem mamą!

Gość ty chyba żartujesz
a mi kabel usb,,, maz racje... ponad 20 stron a on nadal nic nie rozummie,,, człowieku tu jej łaski nie robis gadając z nią. Poza tym sam juz nie wiesz, najpierw chcesz pogadać, po cichu załatwiac, teraz gadac nie chcesz i w twoim mniemaniu uosisz sie nie wiem czym bo honoru to ty za grosz nie masz.. ty zanieś zaświadczeie ze z nią nie spałes, to cie sąd tez z alimentów zwolni

zlapany niezlapany-bo dzieci nie biorą sie z powietrza,a na rozprawie żaden sąd nie bedzie pytał czy gumka pękła,albo tabletki zapomniała,takajest rzeczywistosc,obudz sie wreszcie i pomyśl jak dorosły człowiek ,skoro zachciał ci się "zabaw dla dorosłych"

Gość to sie robi tak
1 sposób - łapiesz laske, przywozisz do domu, przywiazujesz do lzoka i jej skaczesz po brzuchu 2 sposob - lapiesz laske wywozisz do lasu i przywiazujesz do drzewa 3 sposob - ukradkiem wsypujesz jej do kawy 20 sproszkowanych tabletek poronnych Ktores powinno zadzialac :D

Gość ty chyba żartujesz
ten wpis o aborcji mnie rozwalił teraz... porażka

Gość ty chyba żartujesz
czy ona była wogóle u lekarza?

Gość Gdyby w Waszym
ty chyba żartujesz ---> porazka jest wasze prawo oparte na sredniowiecznym konkordacie

Gość ty chyba żartujesz
a twoje prawo jest jakie? po za tym nie o prawo tu chodzi. napisałes tak jakbys ją zmuszał do aborcji, a moze ona nie chce? myślisz ze to tak chop siup? to decyzja na całe życie.. nie każdy łatwo może sie otrząsnąć po takiej decyzji...

ręce opadają.jakbyscie kretyni nie wiedzieli to zawsze badają przyczynę poronienia wiec prawda i tak wyszłaby na jaw,a wtedy to "tatus"miałby naprawde przechlapane!

Gość Gdyby w Waszym
jaaasne, to lepiej zeby dzieci rodzily dzieci :O

Gość to sie robi tak
RU486 jak taka pigulke mozna dostac???????????

jeśli dzieciom zachciewa się sexu to niestety muszą liczyć sie z konskekencjami!

Gość to sie robi tak
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale jestes durny/durna. I co zdejma odciski palcow z tych pigułek ktore poluknela zeby mu to udowodnic???? ehh, co za ludzie :O

Gość ty chyba żartujesz
to sie robi tak jeszcze napisz ze te tabletki w biedronce obok tik taków leżą... heh.. brak słów

ona chce tego dziecka ,wiec głownym podejrzanym bedzie on.Nawet jakby nie wygrała to i tak sprawe moze mu załozyć!

oj biedny musi ponosic tego konsekwencje!! Nie trzeba bylo sie dzieciaczku bzykać. A swoja droga to Ty tylko dasz te marne alimenciki i pewnie Cie wiecej nie zobacza a kobieta wychowuje dziecko cale zycie, Ty nie musisz w tym brac udzialu . To kobieta wychowuje i utrzymuje. Wg Ciebie 250 zlotych to zawrotna kwota ktora wystarczy na miesiac utrzymaia dziecka?? plus oczywiscie jej 250 to wynosi 500 i myslisz ze towystarczy?? ona bedzie kombinowala dodatkowo a nie Ty.....................smieciu!!!!!!!!!!! sorey bom sie wqrwila

to sie robi tak>>>nie musza byc odciski...wystarczy ze przed sadem powie ze ja zmusil ;)...sad uwierzy kobiecie ... Gdyby w Waszym jaaasne, to lepiej zeby dzieci rodzily dzieci.... ty jakos sie urodziles/as ;) moze dlatego ze ta pastylka nie byla tak dostepna

gówniarze niech sie za naukę wezmą zamiast tu takie idiotyzmy wypisywać!

A mi kabel USB masz racje