Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany niezlapany

Dziewczyna chciala mnie złapac na dziecko

Polecane posty

Gość ty chyba żartujesz
ja sie dziwie ze ty sie nie martwisz co w szkole powiedzą... na bank cie wszyscy zbesztają że ją zostawiłes samą i jeszcze te oskarżenia zee specjalnie to zrobiła... wyjdzie szydło z worka ż jesteś nieodpowiedzialny i tyle:/

Gość iuyt rttttt
ludzie!!!! wszedzie napiane ze tabletki anty to najpewniejsze zabezpieczenie, a tu na kafe wiecej ciaz po tabletkach niz po przerywanym i kalendarzyku razem wzietych1!! co wy wypisujecie!!! przestancie bo ktos to przeczyta i jeszcze pomysli ze skoro sa ciaze to po co w ogole sie zabezpieczac, przeciez te ciaze biora sie wlasnie z bledow, np nieregularne branie lub niewchloniecie sie tabletki z powodu np wymiotow, wystarczy ze sie na opakowaniu leku nie doczyta ze zmniejsza skutecznosc anty ( wiecie ile ludzi nie czyta ulotek lekow?) i zonk, wpadka! a potem teksty "moja znajoma brala i ma blizniaki, trojaki, itp" nie widzicie jak biora te laski co wpadly, wiec nie gadajcie ze tabletki to takie gowno!!!

Gość anikaaa
ta laska to zwykla s**ka:O okropne jakbym byla facetem to chyba bym zyla w celibacie:O:O masakra a ty musisz za to placic cale zycie:O na takie lapania na dziecko powinien byc paragraf specjalny to chore ze takie rzeczy na sucho uchodza takim dziwkom sama znam 2 pary gdzie laska ewidentnie zlapala na dziecko( w jednym przypadku prawdopodobnie innego faceta, w drugim laska grozila samobojstwem i innymi rzeczami , do slubu doszlo a dziecko urodzilo sie...11 miesiecy po ogloszeniu nowiny o jego poczeciu:o:o cud????) \efekt: 2 nienawidzace sie chore malzenstwa bo faceci nie zdolali sie oprzeć presji rodziny, i ich mi szkoda a nie tych idiotek ktore maja teraz meza ktory nimi gardzi i chory zwiazek...co za ludzie....

a co mozna chciec od 17 latka skoro ponad 30-letni mezczyzni sa takimi samymi szujami

Gość wwwwwwwwwwwwww
nikt nie mowił ze gówno tylko ze nie mają 100% skutecznosci... i nie maja jest to nawet napisane na ulotce:) i ze duzo rzeczy (antybiotyki itp.) maja wpływ na skutecznosc

Gość idż powiedz mamusi
idę spać.. swoją drogą ciekawe czy małolat przyzna się mamusi, ja głosuję, że matka dowie się od dziewczyny i jej matki..

Gość masiosidlo
co wy debile chcecie od tego chlopaka??? to ONA GO WROBILA!!! MACIE PROBLEMY Z ROZUMIENIEM co za gowniane zaklamane spoleczenstwo:O:O:O

Gość bvbv
Tak masiosidło. 17letnia dziewczyna na pewno chciała go załpac na dziecko :]

masiosidlo czy jak ci tam Ty masz cos z glowa nie tak, oboje przy tym byli . poza tym jak glupolku dziewczyna 17-letnia moze chciec w tym wieku dziecko

moze wrobila moze nie...zadne z nas pod lozkiem nie lezalo :) tak czy siak za sex powinni sie brac ludzie ktorzy znaja znaczenie slowa "odpowiedzialnosc"

Gość ty chyba żartujesz
was popier***liło?? zgodze ie że sa babki co na dziecko łapią tu dzież chcą złapac.. ale nie powiecie mi że dziewczyna w szkole średnije marzy o dziecku z rówiesnikiem swoim, najprawdoopodobniej swoim pierwszym, po killku miechach "chodzenia" i że to szczyt jej marzeń przed 18-tką jeszcze.

kochałem ją ale czuje sie oszukany i juz jej nie kocham poza tym ona nie ma za grosz godnosci razem ze swoja matka po moim smsie przestaly mi grozic ale ona wyslala jeszcze 3 smsy ze mnie kocha i ze dziecko potrzebuje ojca ile razy mam jeszcze to czytac zablokowalem ja na gg a ona do mnie z innego numeru napisala juz nic im nie odpiszę nie bede reagowal na zaczepki

zaczepki?? czlowieczku Ty naprawde nie wiesz co czytasz ...porozmawiaj z nią , nie mozesz jej zostawic w takiej chwili

zaczepki? ty jestes normalny? ja na jej miejscu juz bym stala przed twoimi drzwiami z matka...zreszta jutro pewnie zawita, powodzenia

Gość ty chyba żartujesz
uważam że ty nie masz godności,.. ona może fakt, poniża sie troche prosząc sie o ciebie, ale nie martw sie, przejdzie jej. zobaczy jaki z ciebie gagatek. Nigdy bym nie wybaczyła komus, kto twierdzi że dziecko nie jego. A ty jak przejżysz na oczy i dojrzejesz do bycia ojcem tego dziecka, i może jescze zachcesz znowu z nią być, to sie rozczarować grubo możesz

Gość lablablablalalabla
kurwa a moja kumpela w wieku 16 lat zlapala faceta na dziecko!!! Jestescie chorzy, tu wiek nie gra roli, poprostu miala zle w domu i chciala sie wyrwac

to ze czujesz sie oszukany , to ze nie kochasz dziewczyny twoja sprawa .....ale to ze nie chcesz miec zadnego kontaktu z dzieckiem to jestes zwyklym ....i tu gdybym napisal co o tobie mysle to modki musieli by usunac caly Ogolny

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a jaka to teraz różnica czy wrobiła Cie czy nie.Jak nie usunie to za 9 miesiecy urodzi dziecko,wniesie sprawe o ustalenie ojcostwa ,zrobi badania a jak sie okaże,że Twoje to już nie ma nadczym duskutować.Bedziesz płacił alimenty,z tego sie nie wywinierz.Jak nie ty to rodzice takie jest prawo.I tak do ukonczenia przez dziecko edukacji!

Gość błogosławiona
Jeśli dziewczyna brała tabletki i rzeczywiście nie zadziałały to trudno, zdarza się, ale jeśli zrobiła to celowo ściema ze je bierzesz to jest wredna małpa żeby takie cos robic facetowi, który nie jest na to gotowy, wierzy jej i ufa

taaa po ukonczeniu studiow z tytulem magistra inzyniera zapuka do twych drzwi tylko po to by powiedziec ze twoje ojcostwo wlasnie wygaslo ......i mam nadzieje ze chwile potem kopnie cie w dupe

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A rodzice i tak sie dowiedzą!Jesteś niepełnoletni wiec do ukonczenia 18 lat i tak Cie bedą reprezentować przed sądem!

Gość ty chyba żartujesz
A mi kabel USB podobasz mi sie :D:D

Gość samparimparam
Co za szmata!!! Takie powinno sie na stosie palic.

Gość ty chyba żartujesz
nikt nie jest idealny:D a na głupote lekarswa nie ma... a ty co cie złapali niezłapali... każdy błąd można naprawic, ty jeszcze tez możesz stanąc na wysokości zadanie, i pamietaj, rób tak żebyś nie musiał wstydzić sie swego odbicia w lustrze