Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekła labornatka

Znalazłam w domu telefon komórkowy jego kochanki!!!

Polecane posty

Gość prosze oto nr PESEL
trójki bohaterów 1. Mąż - Jarosław Kita 79050264194 2. Żona - Joanna Kita 81091373288 3. Kochanka - Ewa Porębska 82112178498

Gość yyyy....
Jak poda adres, to mogę mu do tych butów nasikać. :D

Gość yyyy....
A w sumie, to coby nie gadać, temacik jest fajny. Jeśli prawdziwy, to popieram żonę. Sama może nawet jeszcze bardziej bym narozrabiała w takiej sytuacji. :D A co tam klasa, jak człowieka zal i wściekłość pożera! :O

Oszukujesz, z tymi numerami. Kochanka ma dwuczłonowe nazwisko. Nie uda Ci się zagmatwać tej sprawy. Żądamy prawdziwych danych.

Gość yyyy....
Musztardo, bierze się odpowiedzialność za wszystkie podszywy pomarańczowego nicka? :O A gdybym tak coś napisała jako czarna Musztrada? ;)👄

Gość prosze oto nr PESEL
na naszej klasie ma 2 nazwiska jak każda mężatka, na codzien posługuje sie w papierach 1 po mężu. A adres? ul. Reja 4/10 50-343 Wrocław :D jeszcze masz jakieś pytania? :D

Kombinujesz jak koń pod górę, jak to jak każda mężatka? Ja miałam 4 mężów, a wciąż mam swoje, panieńskie nazwisko. Jestem do niego bardzo przywiązana i nigdy nie zmienię.

Poza tym nie zgadza się płeć z nr PESEL. Jako skarbnimk przypominam obowiązku terminowego dokonywania wpłat na konto. 40 euro rocznego abonamentu to naprawdę niewiele. Sprawozdanie finansowe będzie do wglądu po zatwierdzeniu go przez Zarząd. Nadwyżki przeznaczymy na walkę z korupcją w bankach i firmach ubezpieczeniowych :classic_cool:

Gość yyyy....
To adres kochanki, bo z Wrocławia.:O Wobec tego jadę nasikać kochance do butów! :D🌻

Gość yyyy....
Mała-Stanowczy, masz aż dwie reklamy w ostatnim poście. Jakieś znajomości masz, czy co? :O :D

W abonamencie można mieć tylko jedną w jednym poście. Na koniec dnia z tych słówek należy ułożyć hasło reklamowe, które następnie trzeba wysłać na konkurs. Podobno niezłe nagrody, PS3 (10 000 sztuk) i jakieś inne fajne gadżety.

Gość prosze oto nr PESEL
a nr buta męża to 42, więcj przygotuj większe zapasy moczu :classic_cool: ślusarza 41 żony 37 kochanki 38 jest w czym wybierac :D

Gość obÓRZona
...dawać mi tu tą reklame tez chcę stówkę :D:P

Nieprawda, znam kilku facetów, którzy przy wzroście ca 180 cm, mają stopy w podobnym rozmiarze. :) Teraz młodzież ma duże stopy, ale drzewniej inaczej bywało. Węszę w tym zorganizowaną akcję producentów obuwia oraz sznurowadeł.

Gość obÓRZona
no i nie dali....:o

Gość prawdziwa wsiekla laborantka
A cóż tu się dzieje? :o Podszywacze widze wkroczyli do akcji :P Siedzę własnie w pracy, nie za bardzo mam jak z Wami pisać, wiec chociaz skrótowo opiszę co sie działo. Posłuchajcie jak zakończył sie wczorajszy dzień. Późnym wieczorem usłyszałam nawalanie pięsciami w drzwi. Stwierdziłam, że nie otworzę, ale jak zaczął kopać z półobrotu to stwierdziłam, że chyba żarty się skończyły i może mi je zniszczyć, więc go wpuściłam, jednak chwile wcześniej wezwałam policję. Był pijany jak szmata, ledwo trzymał się prosto na nogach. Oczywiście standardowa awantura, darcie mordy, na szczescie po kwadransie przyjechał patrol. Policjanci stanęli od razu po mojej stronie i zapytali czy mają go zabrać na izbę wytrzezwien. Oczywiscie przytaknęłam ochoczo, wzieli go pod ramiona i tyle co widziałam :D Pewnie własnie się budzi koło jakiegos menela :D

...a jakiś lewy abonament da się załatwić :o ??? kto tu ma jakieś znajomości przyznać się :P