Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekła labornatka

Znalazłam w domu telefon komórkowy jego kochanki!!!

Polecane posty

Gość A potem
Jasne :P ciekawe co by miała robić policja gdyby mąż po otwarciu drzwi był trzeźwy a w rękach trzymał bukiet kwiatów i chciał spokojnie porozmawiać :P:P:P Jakie to nudne opowiadanie się robi.

Gość yyyy....
Ależ go znienawidziłaś. Już odpuść. Wystarczy. Nie niszcz już mężczyzny, któremu przed ołtarzem powiedziałaś "tak". :(

Gość A potem
A tak z ciekawości zapytam: czemu wczoraj nie byłaś w pracy? Miałaś urlop ni z gruszki ni z pietruszki?

Gość prawdziwa wsiekla laborantka
Przeciez napisałam, ze policja przyjechała po kwadransie, poza tym mam judasza i widzę co jest grane na klatce. Nie żal mi go, bo uważam że każdy ma to na co zasługuje. Poza tym jakie miałam inne wyjscie? Szarpać się cała noc z pijanym i agresywnym facetem :o Ciekawe jak się wytłumaczy w pracy dlaczego go dzisiaj nie było :D

Gość A potem
Prawdziwa kochanka już dawno by poinformowała twojego męża, że zgubiła komórkę. Poza tym po co brałaby telefon do łazienki? No chyba, że kochali się razem pod prysznicem :D

A masz tzw. "rybie oko"? W innym wypadku bałabym się otworzyć. Obok policjantów mogli stać jego kumple, kochanek ślusarz i podjąć akcję odbicia.

mam luzne godziny pracy, w zaleznosci od ilości zleceń. Jesli nic takiego nie ma, to moge zadzwonic ze nie przyjde, ewentualnie wziąc robótkę do domu. A tak własciwie to nie wiem po cholere sie Wam tłumacze? :o Nie było mnie i tyle

Gość meerr
laborantka bierze prace do domu? pewnie masz tez w salonie wyciag, aparature i wszystkie potrzebne chemikalia w kredensie :D

Gość A potem
A może to wcale nie kochanka tylko prostytutka. Sprawdziłaś czy mąż nie wyciągał kasy z konta?

To tylko nick, wiedziała ze sie znowu przyczepicie. Czy jesli ktos ma np nicka "szalony doktorek" to oznacza, że jest lekarzem? :o

Gość taa a potem na nk zaprasza
dziwke? Póknij sie w łep!

Gość meerr
nic na to nie poradze, ze Ci nie wierze w ta historyjke :P

Nie \"koło menela\" tylko KOLO menela, czyli przyjaciel taki osobnika z marginesu :classic_cool: A kochać się pod prysznicem z telefonem jest niebezpiecznie bo prąd może porazić delikwenta z baterii i mu się fryzura zdefasonuje :classic_cool:

Gość yyyy....
Laborantko, już się nie tłumacz, bo przyczepić się to można do wszystkiego (nawet do tego, że nie masz czapki;) ). Lepiej pomyśl jak to teraz naprawić.:O Wydaje mi się, że oboje już dostatecznie "ukarałaś". Trzeba pomyśleć, co dalej.

Gość A potem
taa a potem na nk zaprasza - a masz dowód, że naprawdę ma ją na N-K - debilu???

Jestem po prostu świetny :classic_cool: Jedynie moja wrodzona skromność nie pozwala mi na wywyższanie się :classic_cool: Przyciągam zielony napisy jak magnes, teraz pewnie będzie żel do włosów albo nożyczki, balejaż, trwała :classic_cool: No może fryzjer..?

Smaczna historia. Prawdziwa, czy fałszywa - nieważne. Laborantko , ja Ci wierzę. Jesteś super babka. Coś nareszcie drgnęło na tym forum. Kontynuuj, czekam na ciąg dalszy / też jestem w pracy - nudno /.

Drgnęło w spodniach męża Laborantki, a my wszyscy mamy dobry ubaw. Co za nieudacznik.

On nie tryskał po łazience spermą, tylko do szparki kochanki / dla przypomnienia/.

Gość Najlepsza zemsta
A może nie do szparki tylko do buzi - kto to może wiedzieć, tylko on i ona.

Szkoda, że ten telefon nie umie gadać. Zdecydujmy tu razem- do buzi czy do szparki, a może do ciemnej jamy?

Gość Prawda jest
Prawda jest taka, że z tego co tu pisze to żonie od jakiegoś czasu wcale się nie układało w małżeństwie. Sama nazywa go obleśnym i grubym. Zdradza, że z takim spaślonym typem ciężko jest jej w zaspokajaniu go w łóżku. Wcale się nie dziwie, że znalazł sobie kobietę która go docenia a może i kocha bardziej niż własna żona. Nie podoba ci się z nim życie to się rozwiedź i daj mu spokój. Niech sobie układa życie jeżeli ma na to ochotę.

A tam, zaraz rozwód. Niech go jeszcze podręczy. Przecież mógł schudnąć dla dobra małżeństwa. Dobry kogut nigdy nie jest gruby.

Gość Prawda jest
Najlepsza zemsta to obojętność

>>>Dobry kogut nigdy nie jest gruby. Święta prawda. I z kurą jest na poważnie, a nie dla jaj.