Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

Pikle nie poszlam sobie tylko córę właśnie w wannie piorę ;) Po kolacji przyjdę i ja kłapać dziobem :D A co do teściowej, to myślę, że ten sam model :P

To ja po odpisuję ;) Kamilka to weź jakąś przyjaciółkę swoją i zaplanujcie sobie jakiś weekend na wiosnę.A jak nie masz z kim,to może mama się zgodzi ? Zawsze to zmiana otoczenia i miejsca,lepiej się poczujesz.Ja też coś zadziałam w tym kierunku,nie obiecuję że się uda.W maju chciałabym wyskoczyć na weekend nad morze powdychać jod,ale nie wiem jak to będzie,bo za tydzień moje kochanie dostaje urlop zaległy,to może teraz ale nie nad morze bo tam na pewno teraz zimnica.A ja zmarzluch jestem ,z lipca (RAK) ;) No i kup w końcu jakąś malusieńką rzecz dla kuszynki swojej.Zawsze sobie ją weźmiesz do ręki jak będzie Ci źle i poczujesz się lepiej :) Koteczek ,tak w lotnictwie :) a Twój? Iwoneczka,zrobimy z tymi dupkami porządek :) Nie damy się. :)A co do urządzania ,to ja też ubolewam nad tym że nie bede mogla czynnie uczestniczyć w tym.Pewnie pozostanie mi być tylko dobej myśli,że mąż z kuzynem zrobią wszstko prawidłowo. Asiaaa dziękuję,TY też masz śliczny brzuszek :) i Wy wszystkie też,tak jak pisałam wczesniej :) Kropelkaa proszę bardzo :) jak będziesz chciała więcej inspiracji kuchennych to wal prosto do mnie :) Gagusia się pojawiła !!! ;) witaj :) pobiłaś rekord .Chociaż teraz po schabowych mogę mieć tyle co TY :)

no ładnie dziewczyny -zazdroszcze Wam mężów w mundurach, zawsze o takim marzyłam hiihi. A ja wlasnie sobie wrocilam od fryzjera i nawet jestem zadowolona, zobaczymy jak wloski sie ułożą po myciu bo z tym bywa różnie.

Koteczek noooo też bym byla zazdrosna :) ale chyba nie mial munduru coooo? hi Ja w sumie jeszcze nigdy nie byłam zazdrosna o mojego mężusia.... a przydałoby mi się :) lece na " Na współnej" a potem M jak miłośc- jestem fanką tych filmów:)

Jestem :) Dziecina śpi. Lubię ten błogi stan ciszy ;) Koteczek zmierzyłam się dobrze, tuż pod pępkiem i jak byk 101 cm. Tylko, że ja już z tą ciążą trochę dalej pogalopowałam od Was ;)

Haloooooooooo jest tu kto? No kurcze jak przychodzę to milczycie :(

Widziałam Wasze brzuszki. Cudne :) Koteczek to Ty szczęściara!

Witam dziewczynki:):) Wlasnie wrocilam z wizyty,niestety nie mialam robionego usg:(:( Moze jak nastepnym razem pojde to bedzie usg w sumie bedzie to juz 20 tydz,wiec moze i plec sie pokaze:):) Zazdroszcze troszeczke tym z was,ktore wiedza kogo pod serduszkiem nosza:)) Posluchalam dzis serduszka dzidzi i powiem wam,ze dzis bilo normalnie tzn tak jak doroslemu czlowiekowi,bo ostatnio jak sluchalam do pierwszy raz to bilo jak oszalale:):) Niesety morfologia wyszla troszeczke zla,mam wybrac 12 tabletek duphastonu i na tym koniec,ale w zwiazku z wynikami musze brac urinal,nystatyne dopochwowo i jakis lek na F.Masakra bo myslalam,ze juz zmniejsze dawke lekow:( GaGa a Ty znasz plec?Pytam bo nie pamietam czy o tym pisalas,a znalesc bedzie to ciezko teraz:):)

Koteczek to Ty tylko powinnas grac w roznego rodzaju gry:):) A jak poprosze,zebys podala mi numery na duzego lotka to podasz mi te trafne:):)???????????? Skoro masz takie szczecie:):)

Koteczek a gralas gdy bylas w ciazy???????????????Bo jesli nie to moze jest szansa):):) Mi sie wydaje,ze sa dwie komory

majka niestety nie wiem kogo mam pod serduchem, bo dziecko sie pupcią wypieło na USG :) Koteczek eee chyba 2....

Jejku nam wszystkim szybko leci ten czas do porodu(choc fajnie jakby jeszcze szybciej lecial) ale Tobie GaGa to juz w ogole w jednej chwili przyspieszono Ci termin porodu:):)Fajne uczucie chyba,prawda:):)?

Też już go tu wklejałam jakiś czas temu. Fajny...

Majka no troszkę skurczył mi się czas :) Leci już 19 tydzień i za niedługo zacznie się 6 mc. Aaaa kurcze ale mi czas galopuje :D

Idę do wanny. Kuknę tu jeszcze a potem do wyrka. Coś mi się oczy zaczynają kleić.

Koteczek dlaczego Ci sie nie spieszy?Czyzby dlatego,ze wiesz jak to jest po porodzie przy dzidzi:):)Ja bym juz chciala byc po porodzie:):)

Gość lokulek

Gość lokulek
czesc Dziewczynki!! czy ja kieykolwiek bede mogla obejrzec Wasze brzuszki??:(

Gość lokulek
hmmm a jak??

jeeeeee!!udalo sie!!!dziala i co dalej teraz kochane?? Asia nic sie nie boj!!czasem bywa tak,ze nawet nie wiesz i w ostatnie chwili zabieraja Cie na cesarke wiec nie martw sie na zapas Kochana.Jesli to ma byc lepsze dla Ciebe i Dzidziusia to moze i lepiej...

lokulek ,brawo:):)teraz to wygladasz jak my:)) Koteczek ja tez sie boje ,choc moze nie tak jak Ty,bo ja bede pierwszy raz rodzic a Ty juz wiesz jak wyglada przyjscie dzidzi na swiat:):)

tak to czasem bywa,ze ma sie wiecej zabiegow niz inni.Ja tez mialam juz 2 operacje.A poza tym wydaje mi sie,ze nasze pokolenie jest rzeczywiscie slabsze....niestety

Koteczek to swoje przeszlas,i w sumie masz prawo bac sie,ale musisz pozytywnie myslec,moze ten porod bedzie inny,zdecydowanie lepszy:):)A powiedz mi tak samo przechodzisz ta ciaze jak i poprzednia? Lokulek a Ty na co mialas operacje? Powiem wam,ze mi lekarka powiedzial to samo co Ty lokulek,teraz kobiety sa duzo slabsze niz kilka lat temu:(

lokulek jaki usmieszek na koncu:):) Koteczek do strachu masz prawo,Ty przeszlas swoje a dzidzia mamy prawie nie miala przez jakis czas.