Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to dla mnie

damskie i męskie qrwy

Polecane posty

Gość dziwne to dla mnie

ja, rocznik 1985 nie jestem w stanie patrzeć spokojnie na to, co porobiło się z tymi dziewczynkami, chłopcami, jak bardzo zostali wypaczeni przez tzw szołbiznes. to co się dzieje to już szczyt, a co będzie później? słabo mi się robi, jak Ci nastoletni chłopcy wypowiadają się o normalnych dziewczynach, kobietach. Omamieni wyretuszowanymi zdjęciami nagich modelek nie potrafią logicznie myśleć, kobieta z naturalnymi piersiami ma wg nich oblesne naleśniki itp itd :O drugi fakt - to co się dzieje na imprezach.. dla mnie to nie do pomyslenia. jak całowałam się w wieku 17 lat na jakiejs domówce z kolegą to pół klasy było przez miesiąc zszokowanych.. a dzisiaj? 16latki robią laski facetom na oczach innych i nikt nie reaguje. Ja bym taką za kłaki wyszarpała gdybym to widziała w miejscu publicznym :O

Gość to jest za trudny temat

Gość homniki
ja jestem rocznik 88 i mimo ze niedawno sama bylam taka glupiutka nastka, to tez przeraza mnie to co sie dzieje, moze sama nie bylam ucielesnieniem cnoty i moralnosci, ale majac 20 lat jestem z chlopakiem, ktory byl moim pierwszym, a nie 10 z kolei :O zastanawiam sie co bedzie jak sama bede miec dzieci, wtedy to juz chyba 7 latki beda mialy za soba swoj pierwszy raz :O

system ma kreować takich ludzi , właśnie dokładnie chodzi o takie jednostki , m.in.przez brak stosownej polityki wychowawczej w państwie i zupełny jej brak :)

moim zdanie na to wszystko ma wpływ społeczne przyzwolenie niestety nie mówię ze jestem święty ale szlak mnie trafia jak widzę gimnazjalistów popijających a już o reszcie nie wspomnę Zycie wystawi im kiedyś rachunek tylko na płacz będzie za późno a co do obecnie panującej swobody seksualnej to jest tragedia niestety

zgadzam się z autorką. kurestwo się szerzy. znam czternastolatki, które ciągną na imprezach. taki świat. bez morali.