Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

ZOBACZ W SPISIE TEMATOW (BO JA TAK MUSZE W CHODZIC W PRACY ZEBY SIE NASZ TEMAT NIE ZAPISAL)..MASZ TEMAT CZY KTOS CHCE 1000 ML CZY COS W TYM STYLU..

Kotek, wklejałam linki do tej laski która chce mieć.. nie pamiętam, 5000cc? jakoś tak ekstremalnie dużo a już wygląda jak potwór.. są tu na kafe też w jakimś innym wątku - teraz widziałam

czesc kobietki ja tak troszke nie na temat dzisiaj.... szukam jakiejs oszalamiajacej kiecki na sylwestra,znacie jakies stronki??

Gość Gosiunia26
janess a na kiedy masz termin operacji?

Gość malina02
kobitki kochane chce zarezykowac z solarium.zeby przynajmniej buzie opalic. jak mysllicie jak pojde i przykryjde sie jakims recznikiem albo czyms innym to nic sie nie stanie??? czy ktoras z was probowala albo rozmawiala z lekarzem na ten temat???mi bardzo zalezy bo wkoncu to sylwester swieta a blada nie chce byc.ja juz jestem prawie 6 tydzien po operacji.doradzicie cos prosze was...bede bardzo wdzieczna

Gość Chcę ważyć 52 kg
Witajcie Kochane, ja już po.. ;) trzymam sie dzielnie, tylko martwie sie bo mam cieple cycuchy... jakby rozpalone albo mi sie tylko wydaje.. Tez tak mialyscie? rano wzielam antybiotyk.. i ok 20 wezme kolejny... Pozdrawiam

chce wazyc :) ja do tej pory mam je zazwyczaj cieple:)a po op to normalne wiec sie nic nie martw trzymaj sie cieplutko

chce wazyc gratulacje, jak przeszlas operacje? malina ja znowu sie wylamie i powiem Ci co moj lekarz mi powiedzial, mialam w planach, juz nieststy nie mam, jechac na Floryde na swieta, i spytalam sie go czy moge sie opalac, powiedzial, ze oczywiscie, tylko zwrocil uwage, zebym blizn czasem nie opalala, powiedzilam mu, ze toples nie planuje:) a teraz kochane mam REWELACJE!!!! mam nadzieje, ze rzeczywiscie to prawda!!, wlasnie sie dowiedzialam, od kolezanki z pracy, ktora miala juz druga operacje na tarczyce, po pierwszej miala praktycznie niewidoczna cienka niteczke blizne na szyi, teraz ma gorzej oczywiscie, ale powiedzila mi, ze smaruje vit E, ktora wlasnie po pierwszym razie spowodowala, ze blizna jej zniknela!! malo tego ponoc jej corce takze zeszla po oparzeniu! no ja wiec sprobuje, bo to by bylo cudowne..acha to ma byc taka w olejku vit E, albo w kapsulkach i ja przeciac i wycisnac..

Chce wazyc gratuluje i zazdroszcze Ci:)3maj sie cieplutko;) Gosiunia26 ja mam 18 marca-dopiero:(

Gość malina02
kotek . to znaczy ze moge chodzic na solarium?? i pmama przykrywac blizny?tak? jejciu ale mnie pocieszylas

Gość malina02
kotek , to znaczy ze moge chodzic na solarium??tylko ze blizny mam przykrywac??jejciu ale mnie pocieszylas

wiesz solarium to jest jednak o wiele wieksze natezenie swiatla, ale moim skromnym zdaniem, pare krociutkich serii nie powinno zaszkodzic, ale przeciez zawsze mozesz podniesc sluchawke i spytac lekarza dla pewnosci?

ja zaczelm chodzic na solar jakies 2 tyg po op,co prawda nie na dlugie seanse ale regularnie ;) nic mi sie nie stalo z cycuchami ale na blizny przyklejam plasterki:)

Kotek - dokładnie te same linki wklejałam co z tego linku który podałaś - nie czytałam tekstów pod tymi fotkami, wystarczyły mi one same.. masakra Chcę ważyć 52kg - GRATULACJE :) trzymaj się 🌼 a z tym solarem - jedni pozwalają po miesiącu, inni po 3 a jeszcze inni po 6. cycki w środku goją się kilka tyg i przez ten czas nie powinny być w taki sposób nagrzewane (podobnie z sauną). potraficie spać na plecach tygodniami choć dla znacznej większości to niewygodne a bez glupiego opalania nie wytrzymacie.. na sylwestra można zrobić air brush i też ślicznie wygląda.. ;)

Pytanie do Dziewczyn kilka miesięcy po operacji: * Czy Wasze piersi w dotyku są miękkie? * Czy bardzo widać, że są sztuczne? * Czy widać blizny? * Czy Wasi mężczyźni są z nich zadowoleni? Za 2 miesiące mam termin operacji a cały czas pojawiaja się pytania i poszukiwanie potwierdzenia mojej decyzji. Pocieszam się, że to normalne :-)

no wiec moje piersi sa w dotyku baaardzo naturalne,nie widac ze sa zrobione,wygladaja jak jedrny duzy biust,moj byly facet byl z nich bardzo zadowolony(przynajmniej tak mowil) i nie zastanawiaj sie:) jesli tego pragniesz to to zrob:))

kiecka sexi sexi sexi!!!!!!!!!!!!:) moj byly powiedzialby ze zakladajac taka kiecke ma sie na czole wypisane zerznij mnie ;)hahaha a co do tych kuleczek to nie wiem zadzwon kochana do doktorka i zapytaj a ogulnie jak cycuchy??

heheh ja mam takiego samego pojaebanego faceta,ale chyba nie długo z tym skoncze bo skurwiel mnie wykancza!a moje cycuchy..hmmm no ok.narzoe mi starczy taki rozmiar tylko troszke widac ze jedna jest wieksza od drugiej,ale moze być,tylko zamówi łam sobie koszuleczki takie sexi i niesety do nich trzeba miec biust onajmniej d zeby sie fajnie prezentowały,ale tak jak mówiłam narzie mi starczy jak cos to mam wyjscie awaryjne i ejstem umówona w przyszłym roku z doktorkiem na korekte,z tym ze musze zapąłcić za imlanty jakies 3000 tys, zł.

hmmm agniesia PRZYKRO MI ZE MASZ TAKIEGO FACETA ALE MOJ BYLY NIE BYL POJEBANY!!!!!!!! ..........:/ wrecz przeciwnie...eee tylko sie w pewnych kwestiach nie dogadywalismy poprostu. Ale ciesze sie ze twoje cycuchy ok

lion troszke widac ale nie ma tragedi ;) agniesia ja sie nie ganiewam tylko sprostowalam twoja wypowiedz dotyczaca mojego bylego:)

Gość Gosiunia26
agniesia co do tej sukienki na' sylwka" spoko, he he coś ala Doda jak bym miała cycki to bym sobie taką kupiła

Gość Chcę ważyć 52 kg
hej:) dzieki dziewczyny.. u mnie już lepiej..ale mam jeden problem.. w 3 dni.. 10 cm wiecej w pasie, i 56,5 na wadze.. chociaz wcale duzo nie jem... Masakra.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się