Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość malina02
ale ja pisze jak analfabetka .hehe

Gość ABC____niewiedzy
Malina02 BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ :)) Twoje skarby są WSPANIAŁE! Możesz dumnie chodzić bez stanika, tego Ci naprawdę zazdroszczę xD albo paradować się przed facetem z podniesioną głową... P.s. Proszę jeszcze fotki dziewczyny.

Gość vanilka1985
...........malnko o2.... masowalas??? och naprawde masz byc z czego dumna ..... sa naprawde Piekne i wygladaja tak naturalnie :)))) buziam :*

Gość Franzezka
Już wysłałam wam dziewczynki swoje fotki, teraz czekam na opinie.

Gość vanilka1985
....dostalam zdjecia tylko nie wiem od kogo ktora karmila ??? musze pochwalic sa sliczne i wcale nie wygladaja tak jak je opisalas sa jak najbardziej kobiece :))))) a najwazniejsze ,ze jestes zadowolona:))))) calus :**

Gość vanilka1985
...........franzezka ...ja tez poprosze o zdjecia .......bardzo dziekuje buzka

Malinka, faktycznie - slicznie Ci wyszły :) Martusia, dzięki za wyłączenie jednak capsa, mam nadzieję że na dłuzej niż tylko jeden post :) :) i niestety, nie mogę się z Tobą zgodzić w kwestii gwarancji.. to że Ty masz tak sformułowaną kartę gwarancyjną sprzed pięciu lat niestety nie znaczy, że warunki gwarancyjne się nie zmieniły.. nie interesuję się szczególnie firmą mentor, ale z tego co dziewczyny piszą na beauty w ogóle nie ma czegoś takiego jak gwarancja dożywotnia, a z tymi ankietami też są jakieś zagmatwania.. dla zainteresowanych - polecam przelookanie tamtego forum w tej kwestii. na temat dobierania staników - aż żałuję że mnie wczoraj nie było :O jestem żywym przykładem na to, że faktycznie dopasowany stanik wygląda lepiej niż niedopasowany, ale coś z nieczego się nie robi! małe B ubrane w dopasowany stanik czyli 60D nadal jest małe.. może trochę zgrabniej wygląda, ale bez przesady.. ABC niewiedzy, na naszym topiku raczej mało było babeczek z podobnym do Twojego problemem - też powinnaś przejrzeć beauty w polsce - tam jest spore grono kobiet po plastyce, plastyce i powiększaniu czy samym powiększaniu aby wypełnić puste woreczki.. :) pozdrawiam Was cieplutko 😘

Ja będę placić 13 500 za anatomy lub 11 500 za okragłe.

Gość vanilka1985
........... martusia...... cycuszki wspaniale :)))))))))) nie ma to jak znowu sie poczuc kobieta :)))) buziaki ach w przyszlym roku i ja bede sie cieszyc pieknym cycuszkami dziewczyny; ))) buziak

Gość ABC____niewiedzy
No Samanta, widać że jesteś obcykana :) to dobrze, bo im więcej info tym bardziej staję się ABC____wiedzy ha ha ha Dzięki wielkie! Ale dalej PLOSIEM o fotki xD

Franzezka także poprosze o fotki Twoich cycuszków, jeszcze 27 dni i też będe mogła się chwalić...

Gość Franzezka
Wanilka to ja ci wysłałam te fotki, przepraszam ale się nie podpisałam

Gość vanilka1985
......malinao02... mozna jeszcze wiedziec ile wazysz i ile masz wzrostu??? masz okragle czy anatom. ??? dzieki piekne Buziak /....och juz nie moge sie doczekac swoich a tu do lata jesze daleko :)))

Gość vanilka1985
........ Frazezka...przepraszam wlasnie nie wiedzialam od kogo sa.))) ogladalam twoje skarby przed chwila i mysle ze naprawde masz z czego byc dumna WOOOOWW:)))

Vanilka, a Ty kiedy masz termin? :) ABC - ja po prostu baaaaaaaaardzo długo czekam na Swój Dzień i dużo czytam o tym wszystkim..

Gość vanilka1985
......dopiero na wakacjach pod koniec lipca :(((( ale juz nie moge sie doczekac :)))) robie u Kasprzyka . Mam nadzieje ze wszystko pojdzie dobrze :)))....

Gość ABC____niewiedzy
Ja chyba zwariuję...nic w domu dzisiaj nie zrobiłam tylko non stop czytam i wertuję neta z tą tematyką. Wszędzie piszą o Dr Kasprzyku, o jego klinice przeczytałam same dobre posty. Ostatnie pozytywne zrażenia ma nasza odważna "CHCĘ WAŻYĆ 52 kg" :) Kurde, zdecydowałabym się już teraz na konsultacje, ale ja jestem z TRÓJMIASTA :( to niestety trochę daleko... Czy macie dziewczyny namiary na dobrą klinikę/chirurga plastycznego z Trójmiasta lub sąsiednich miast?

pooglądaj zdjęcia.. nie w galeriach klinik, tylko w necie na forach bez photoshopa.. na beauty jest cały dział o podnoszeniu i poprawianiu naturalnych dużych piersi, poza tym na samym dziale o powiększaniu jest maaaaaaaaaaasa zdjęć.. na początku nie sugeruj się nazwiskami, pooglądaj real fotki

Samanta to my mniej więcej w tym samym czasie bo ja też w kwietniu u Kasprzyka.

Gość vanilka1985
.........chce wazyc nie koffana ja bylam w sierpniu:))) i od wtedy odliczam wlasie dziewczyny na moje CYCUSZKI :))) hahah:))

Gość ABC____niewiedzy
Dzięki SAMANTA za radę, ale szukam i szukam i jakoś mi nie wychodzi. Nie byłam jeszcze na forum BEAUTY, bo co wejdę na niby prawidłową stronkę, to w wyszukiwarce nic ciekawego nie wyskakuje . Nie wiem gdzie tego szukać... NAJBARDZIEJ ZALEŻY MI NA ZDJĘCIACH PRZED I PO, no i z komentarzem gdzie były robione i u kogo. Macie jakieś linki godne polecenia?

nie korzystaj z wyszukiwarki, tylko czytaj forum. wyszukiwarka jest jakaś lipna i często się "zawiesza" ;) poczytaj działy, wątki - tam są zdjęcia bezpośrednio w wątkach.. nie znajdziesz lepiej opracowanego, z większą ilością zdjęć, forum w pl. wygląda to jak reklama tego forum :P ale naprawdę chcę ci pomóc. tu na kafeterii nie ma lub są baardzo nieliczne, które potrzebowały "poważniejszej" ingerencji niż same impl.. coś takiego, po odchudzaniu właśnie miała dziewczyna od Niemkiewicza własnie.. tu: http://www.beautywpolsce.com/forum/viewtopic.php?p=381759&highlight=#381759 są super ;)

Agniesia, nie da się.. teraz jak masz impl podmięsniowo to generalnie nie możesz za mocno ćwiczyć klaty, więc tym bardziej. to kwestia też budowy mostka, żeber, tych całych przyczepó mięśniwoych etc etc.. :(

Gość Vanilka1985
........Agniesia8787 wyslij mi swoje zdjecia ....... dzieki buzka

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się