Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

zobacz zresztą na zabiegi typu face contour (czy jak to się tam zwie) - w pl tego praktycznie nie ma - noski, powieki i aquamid w usta najwyżej.. nie żebym hołdowała tej całej filozofii robienia wszystkich na wzór jednej plastikowej lalki, ale generalnie fajnie byłoby mieć wybór, czy jakby to określić, chociaż możliwość, korzystania z tego..

ANO..JA MAM JAK WIESZ DOSWIADCZENIE Z AUTOPSJI, MILAM NOS ROBIONY W POLSCE I MILAM TU, TO NIEBO A ZIEMIA, GLOWNIE JESLI CHODZI O REKONWALESCENCJE, TU TO JAKBYS NIC NIE ROBILA ?? MAJA JAKIES DOBRE LEKI, MEDYKAMENTY, ITD..

Gość sysolinka
kotek siemka :D dawno cie nie widzialam na forum:) sam priv :)

Gość sysolinka
jaosobiscie usteczek w polsce bym nie zrobila:) w de mam swietnego specjaliste :) i swietne usteczka haha

fakt, śliczne Sysolince wyszły :D Broma uchodzi za specjaliste od ust, ogólnie od takich tam wypełniaczy hihi, więc jeśli już to pewnie zdecydowałabym się na niego.. a długo Ty kochana masz już ten aquamid? nie grudkuje Ci ani nic..?

robie uzupelnienie mniej wiecej co 8 miesiecy:) nie duzo minimalnie ale wole czesciej,wtedy mniej wstrzykuje ale nie chce dopuscic aby efekt zszedl calkowicie:) chociaz po pierwszym razie poprawilam dopiero grubo ponad rok i tez bylo ok sporo juz zeszlo:)

ja ostatnio coraz czesciej mysle o powiekszeniu ust,ale chcialabym jakas metoda dajaca trwaly efekt,np z przeszczepu skory,Blak nie myslalas o tym?

sam cos kolo 3lat:) za pierwszym razem mialam grudki ale mialam na to sposob,zawsze rano je masowalam i bylo ok teraz nie mam nic :)

sam cos kolo 3lat:) za pierwszym razem mialam grudki ale mialam na to sposob,zawsze rano je masowalam i bylo ok teraz nie mam nic :)

tamoda jest swietna metoda nad ktora sie zastanawialam,wszywaja ci ta gabke w usteczka:) wyglada to bosko naprawde (nie wiem jak sie dokladnie nazywa) samnapewno wie haha ale wyglada niesamowicie tylko musialabym poczekac az mi calkowicie aqamid zejdzie a na to nie mam ochoty:) nio i wychodzi duzo taniej :)

sam dokladnie o to mi chodzilo.Dmytrzak robi usta silikonowe ale chyba bym sie nie zdecydowala,jestem na etapie szukania.tym razem chce sie lepiej przygotowac i wiecej poszukac

tamidalepiej przygotowana niz...? chyba cos pominelam :) sorki za bledy ale nie potrafie pisac na normalnej klawiaturze :)

mi się to nie widzi jak na razie.. widziałam u Bromy jak byłam na konsultacji laskę która miała to zrobione z ustami, jeszcze przez tego dr Potockiego chyba (który wcześneij w tej klinice pracował) i wyglądała okropnie. wiem że jeden przypadek nie przesądza, ale strasznie mnie to zraziło ja na razie.. poza tym te blizny potem w pachwinie - widziałam na beauty zdjęcia - szrama zszyta na kilkanaście cm - wiadomo że to zblednie etc, ale jednak.. im mniej blizn na ciele tym ładniej moim zdaniem.. ja bym się chyba nie zdecydowała..

moja kolezanka ostatnio wstrzyknela sobie w usta wlasny tluszcz, pobrali jej z brzucha, poniewaz wchlania sie on az w 70%, (30% zostaje na stale) to jej lekarz zaaplikowal o wieeele wieksza dawke, wygladala jak murzynska wara obcigara tak okolo miesiaca, a teraz sliczny ma efekt, swoje miala bardzo waskie, teraz ma kobiece, pelne ale nie za pelne.. sysolina ciao..:)

sam o jakiej metodzie mowisz?? ja widzialam laske ktora miala normalnie rpzcieta wewnetrzna strone wargi ,wogule nie widac blizny,usta wygladaja pieknie jedyny minus to ze prezez tydz jestes porzadnie spuchnieta

kotek ja pierwszy i 2 raz tez mialam takie spuchniete ze masakra ale organizm sie do kazdej trutki przyzwyczaja i ostatnio robilam 2 tyg temu:) na 2 dzien juz nie mialam opuchlizny:)

to całe korium - pobiera się materiał z pachwiny, zszywa ją, implantuje w usta i są na stałe powiększone - wrzuć w google i poczytaj (i pooglądaj, blee :P )

generalnie efekt jak dla mnie super, ale ta blizna w pachwinie (ogólnie pobierają z podbrzusza, ja widziałam tylko z pachwiny) mnie trochę odpycha.. ja mam mała bliznę na plecach i już kombinuję czy da się ją usunać (nie mówiąc o tych pooperacyjnych, których jeszcze nie mam.. jeszcze przed zabiegiem się na fraxel zapiszę.. niecierpię takich rzeczy.. jedyną bliznę którą "lubię" jest powypadkowa jak miałam chyba ze 2 latka i wkręciłam nogę w szprychy od roweru - mam uroczo zdarte kółeczko na prawej kostce hehe :P )

misiemoje pooperacyjne tez nie widza heh ale nie bede na razie kombinowala:) mam zamiar cos w tym roku jeszcze wykombinowac haha ijuz odkladam sobie kase :)

w TYM to już chyba nie zdążysz hihi :P im młodszą bliznę zacznie się maltretować tymi laserami etc tym lepiej podobno.. osobiście zamierzam na sobie to sprawdzić.. heh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się