elleni1 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 zuza1234 jak nie masz antybiotyku (a pewnie już nie masz bo trochę minęło od operacji, o ile w ogóle miałaś) to pij :P na zdrowie ! :* ważne żeby alkoholu z lekami nie łączyć :) mi też się chciało i wypiłam całą puszkę jabłkowego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elleni1 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 gośćKasia z takimi implantami nastaw się raczej na większy rozmiar jak C hehehe Ja mam 375 i mam D, a nawet E :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2015 Pokazcie te nowe piersi. Ktora mi wysle fotki na email ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Kwiecień 25, 2015 Elleni1 Stanik pooperacyjny mam 75D wiec na wieksze nie ma co liczyc kazda z nas ma inna budowę. Wczoraj doktorek sam stwierdzil ze spokojnie moglabym miec te 500cc bo mam szeroką klatkę piersiową ale w prawej jest 500cc a w lewej 450 cc dziwi mnie tylko to ze właśnie ten lewy jest wiekszy i bardziej spuchniety:( dałabym radę bez p/bólowych ale te plecy tak bolą że muszę ketonal brać. Już sama się umylam mąż tylko mnie wycieral bo nie dam rady sie schylac glowe umyje jutro bo nie ma komu mi fryzury ulozyc:( i idę jutro na spacer. Tylko w co ja się ubiore? W szafie same eski :)a wogole jak dlugo bedzie opuchlizna.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 25, 2015 Ehhh Kaśka! !! Ty to dzielna jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2015 Kasia pokaz te piersi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elleni1 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 gośćKasia sportowy stanik to sportowy :) zupełnie inna bajka niż normalny. Z resztą wcale nie muszą ci zmaleć piersi, a jedynie wyrównać się. Poczytaj trochę stron wcześniej pisałyśmy bodajże wczoraj o różnicy w wielkości. U mnie raz jedna była większa i twardsza, później druga i tak kilka razy zamieniały się "prowadzeniem" w twardości i wielkości :) wszystko zejdzie ci :) dopiero co jesteś po operacji, to normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leeenia 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 Ja sie czuj***ardzo dobrze od samego poczatku bo ja juz weteran bolowy bylam dlatego tylko pisalam ze bol maly a tak naprawde moze faktycznie duxy tylko moje wczesniejsze doswiadcxenia z bolem byly większe. .sama juz nie wiem ..napewno pozytywne myslenie pomaga!! Moje piersi zaczynaja sie ladnie zaokrąglac , jak pytalam w 10 dobie kiedy bede mogla spac na boku to uslyszalam ze "juz" jesli mi wygodnie wiec sie momentami przewracam na bok czasem malo to komfortowe a czasem calkiem spoko. Dzis stwierdzilam ze uczucie "ciala obcego" sie zmniejszylo i ciagle ciesze sie w myslach ze wxielam ta najwieksza opcja bo teraz jest w sam raz mam fajne male D :-) wypas ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 25, 2015 Ellenii1 Nie juz antybiotyku nie biore.Skonczylam juz cale opakowanie . Glupio mi troche lekarza pytac czy moge się cos napic , a w zaleceniach nie ma ani slowa o alkoholu . A przyznam ze jakies sommersby czy cos bym sie napila :-D Dzis szczypie mnie pod piersia to chyba te ranki bo to nie jest jakos cudownie zagojone ,i jak leze to jak sprubuje wziasc glebszy oddech to czuje w srodku te implanty az mnie ciarki po dup**ie przechodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 25, 2015 Gosc Kasia nie bierz pod uwage rozmiaru tego homonta .Nie mozliwe zebys miala D rozmiar miseczki. Tzn tak mi sie wydaje . Ja mialam B i implanty 350 c hp , i wyszlo E , to jesli Ty masz implanty 450 -500 to raczej wieksze masz niz moje E . Chociaz sama juz niewiem nie rozumiem jak to jest ze jedna z nas ma wiekszy implant a wychodza mniejsze i na odwrot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Punani 0 Napisano Kwiecień 25, 2015 Chyba za szybko sie pochwalilam dzis 5 noc i nie moge zasnac od 2 h tak boli ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 26, 2015 PUNAMI ja zasypiam bo zmęczona jestem ale w nocy budzi mnie ten potworny skamienialy ból. Chodze po mieszkaniu troche i znow sie klade i probuje zasnac. Masakra. Ile to tak bedzie powiedzcie kochane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2015 Punani i co sa wieksze czy dalej Ci sie wydaje ze rozmiar sie nie zmienil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Punani 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Sa wieksze, ale typowo mam uczucie ze dalam za malo, z B zrobilo sie C. Dostalam okresu dlatego cala noc nie moglam spac z bolu i stanik tak mnie uciska ze masakra ;(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 26, 2015 Kiedy nam to minie? Ile czasu trzeba??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Kwiecień 26, 2015 Dziewczyny noc do kitu budzilam sie co godzine bolało jak cholera szczególnie prawa pierś z 500cc. Mam zdjecia jak któraś chce zobaczyc moje bliźniaczki po 48 godzinach od operacji to pisac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 26, 2015 Gosc Kasia jak masz foto to poprosze :) basia11@onet.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasiu oczywiście ze ja! !! Odbierz email ode mnie i slij foty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Punani 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasia ja chce Ysiaa@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość sylwia Napisano Kwiecień 26, 2015 Punani a ty masz foty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość marzena Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasia no ba. Wysyłaj m.stokrota@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Kwiecień 26, 2015 Dziewczyny Wyslane zdjecia:) tylko sie nie przestraszcie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasia ja też poproszę beata.jankowska@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asi28 Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasiu ja też poprosze Asi28@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuza1234 Napisano Kwiecień 26, 2015 No no Kasia gosc. Cyce to teraz masz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćKasia Napisano Kwiecień 26, 2015 Mam problem z wyslaniem do beata.jankowska I co do niektórych zapomnialam wysłać zdjecie przed . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asi28 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 goscKasia - dzięki- super efekt, bądź dzielna dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asi28 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 gość Kasia - super efekt, bądź dzielna dalej, pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BB320 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Kasia spróbuj jeszcze raz na beata.jankowska@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JJ88 0 Napisano Kwiecień 26, 2015 Gość Kasia. Mi tez, mi tez :) do mojej operacji pozostało 51 dni. Chwal sie swoimi napewno sa spore :D jpalczynska27@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach