Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny po operacji te szczupłe, jeśli nosze rozmiar xs lub s to dalej będę mogła taki nosić?? Chodzi o bluzki i komplety bielizny bez fiszbin i usztywniaczy. Czasami nie można kupić osobno tylko cały komplet. Nie będzie z tym problemu? Powiększam z zera. Jak to u was wyglada??

Gość nati561
@ do osoby wyzej- jesli chodzi o rozmiar ubran to u mnie pozostal on bez zmian. jestem szczupla i jak nosilam S, tak i dalej je noszę :) powiekszalam piersi anatomicznymi mentorami (one maja ksztalt łezkowy, jak naturalna piers; nie wiem jak to by wygladalo przy implancie okraglym, gdzie efektu uniesienia i powiekszenia jest bardziej 'intensywny'). finalnie staniki nosze o dwa rozmiary wieksze.

Gość gość NataliaNiki23
Dziewczyny a w jakich sklepach najchętniej kupujecie bieliznę ... ja zdecydowanie wielbię Hm ,Calzedonia Esotiq a Wy?:)

Gość gośćmonia
Może nie powinnam się przyznawać ale na ten moment to tylko Chińczyk z poduszkowcami mi pozostał :((( tak duże push- upy w wyżej wymienionych butikach po prostu nie istnieja ;) Wiec mam nadzieje, ze za przyczyna op to się zmieni i będę mogła cieszyć się piękna bielizna tak jak Wy dziewczyny

Gość gośćmonia
A nie, przepraszam w h&m ostatnimi czasy znalazłam śliczne body z poduszkowcami i bikini z odp push-upem :)

Gość gość NataliaNiki23
GoscMonia ja też nieraz w Chinczyku kupowałam... mają fakt duże gąbki. Teraz nosze tylko usztywniane. A po operacji licze już tylko na Koronkowe !:). I bardzo lubie bardotki ale na nie niestety piersi muszą być ladne zgrabne a moje póki co się w nim gubią

Gość gośćAda
polecam bieliznę etam , super miękkie bez fiszbin sama koroneczka , jednym słowem bajka

Gość gość
Hej jestem po operacji piersi, przed miałam delikatna asymetrię minimalna asymetria, doktor Samir Ibrahim dobrał mi dwa inne implanty aby skorygować różnice. Kiedy się obudziłam byłam przestraszona jeden był wielki drugi mniejszy, pierwsza pół roku było dla mnie trudne kiedy musiałam wypychać jeden, gdybym wiedziała ze końcowy efekt będzie taki nigdy bym się nie zdecydowała na zabieg. Ten zabieg miał zaspokoić mój kompleks małego biustu, zmienił się w jeszcze większy. Jest i będzie dla mnie koszmarem, żałuje każdej sekundy i minuty tego wyboru, dodam tez ze koleżanka która leżała obok również nie była zadowolona. Nie polecam Doktora Samira Ibrahima. Chętnie bym wam pokazała co mi zdobił. Czy znacie kogoś kto jest godny polecenia ?

Gość gość
Witaj ja mimo ze startowałam z zera a jestem szczupła ( obecnie d ale najprawdopodobniej zostanie c) dalej chodzę i mieszczę się w te same rozmiary.

Gość gość
Do gość a gdzie interesuje cię klinika/ lekarz chodzi mi o miejscowość.

Gość gość
Obojętnie gdzie, byle żeby ktoś wiedział co robi. I był dobrym lekarzem który miał już do czynienia z podobna sytuacja jak moja . Bo osoba która nie szanuje kobiet nigdy nie odnajdzie się tutaj.

Gość gość
Chirurgiem * /lekarzem

Gość gośćmonis
Ja tez miałam asymetrię i szybko lekarz ocenił różnice, efekt jest super mogę ci polecić Szychtę ( Bydgoszcz, Gdańsk Warszawa) naprawdę ten lekarz ma talent i chce pomagać rozmawiałam z kilkoma innymi pacjentkami na sali i one były bardzo zadowolone ( jedna robiła sobie już kilka rzeczy u niego) .

Gość gośćAda
Gość ja tez miałam delikatna asymetrię , mam dwa różne implanty których nawet nie mierzyłam , po prostu zaufałam lekarzowi Dodam ze Op robiłam również u Samira Ibrahima i jestem zachwycona efektem Mam piękny naturalny biust i z całego serca będę tego lekarza każdemu polecać Przykro mi ze jesteś niezadowolona , a co mówił lekarz na wizytach kontrolnych?

Gość gość
Też jestem ciekawa co powiedział, bo jeśli są źle dobrane implanty to powinien zrobić poprawkę.

Gość gość
Powiedział ze mam zapadniętą klatkę piersiowa z jednej strony i nie można tego wyrównać implantami tylko tłuszczem którego nie mam .

Gość gość
Hej dziewczyny czy któraś z was miała ból pod piersią , boli mnie żebro strasznie z jednej strony . Pomocy

Gość Marbier88
gośćMonia22 Ja nadal w pooperacyjnym biegam ;) do końca września mam go nosić :/ Musiałam iść na usg ponieważ pojawił mi aie guzek w piersi... tak wystaje, że ciężko go nie zauważyć :/ w drugiej tez wyszło symetrycznie w miejscu jak w pierwszej piersi. Powiększone węzły chłonne ... może się wchłonie, a może zostanie :/

Gość sarenka100
Kobietki BARDZO WAŻNE PYTANIE! Czy miałyście plan B w przypadku, gdy po operacji wystąpią komplikacje i zabieg będzie trzeba wykonywać ponownie? Bierzecie w ogóle takie coś pod uwagę przed operacja? Macie odłożone więcej pieniędzy, żeby w razie czego móc zrobić co będzie trzeba? Ja teraz w 99% jestem przekonana, że opóźnie zabieg o rok, żeby mieć dwukrotnie większą sumę pieniędzy i się nie martwić, że jak coś pójdzie nie tak to będę musiała pokryć koszta ponownego zabiegu jakąś nieszczęsną pożyczka. Tak naprawdę w tej operacji jedynie to nie daje mi spać, dlatego wolę poczekać jeszcze te 1.5 roku łącznie i bezstresowo podejść do operacji, niż robić na szybko, a później mieć problemy. Przy okazji jeżeli odloze sumę jak na dwie operacje, a wszystko będzie w porządku, to resztę z oszczędności zostawię po prostu na operację, która może będę musiała przejść za jakieś 10-15 lat. Statystyki pokazują, że po tym czasie implanty tracą swoją wytrzymałość, wiec całkiem możliwe ze będzie potrzebna ich wymiana.

Gość gośćMonia22
Mariber88- Ja w czwartek widziałam się z moim doktorkiem . Pasa mam już nie nosić :) Zresztą i tak był już jego ostatni dzień. Ładnie implant mi zszedł, więc ok. Od paru dni w dzień jak gdzieś wychodzę noszę stanik truimph triaction - na noc pooperacyjny. Triumph trzyma bardzo dobrze, nawet za dobrze, bo w nocy byłoby gorzej jak w pancerzu.. :) Za to w te upały jest mniej zabudowany, przez co przewiewny.. :) W USG wyszły Ci tylko powiększone węzły chłonne, czy zbiera się płyn? Musisz uważać, aby się nie przegrzać.. bo niestety może być niefajnie.. Nie mamy wytworzonej torebki wokół implantu, więc każdy czynnik działa na nie niekorzystnie.. :/ Dziewczyny po op. kiedy zaczęłyście spać na boku???

Gość Marbier88
gośćMonia22 Na usg wyszły mi węzły i płyn w tej piersi w której cos mi "przeskakuje" ale powiedziała, że spokojnie bo to dopiero 3 tyg. Staram sie nie wychodzic za duzo w upały. A coś może być nie tak od tego ze jest płyn? Na boku pozwolono mi spać od 3 tyg po op :)

Gość gośćMonia22
Mariber88- mi się zbiera no i byłam u doktorka na odciąganiu. Przegrzałam się i to była przyczyna.. Najgorsze jeśli płyn będzie dłuugo się utrzymywał i nie będzie chciał się wchłonąć, wtedy może być tak, że wda się infekcja... ale spokojnie jeśli masz mało to się wchłonie.. Ja cały czas walczę.. :( Kup sobie Aescin- mi doktorek go zalecił na obrzęki i wchłanianie się płynów..

gośćMonia22 Na opisie mam napisane, że w prawej piersi mam plyn 3 mm, a w drugiej w jednym miejscu do 5mm i pod implantem 10mm . Kurczę zaczynam sie martwić. Mam aescin w domu , bralam go zaraz po operacji.

Gość gośćMonia22
Mariber88- spokojnie.. może po prostu się przeforsowałaś, albo faktycznie przegrzałaś.. Daj sobie parę dni, bierz tabletki i obserwuj piersi... Najlepiej zmierz obwód i będziesz wiedziała czy zbiera się więcej.. Na kiedy masz konsultację???

gośćMonia22 Kontrole teraz mam na 1 października . Radiolog mi mówiła, że jestem świeżo po zabiegu i mam się tym plynem nie przejmować. Dlatego w szoku jestem, że piszesz o czymś takim :/ pierś nie boli, nie jest opuchnięta. Pobolewaja obie tak typowo jak przed miesiaczką. Jedynie w tej jednej czuje dyskomfort , ale zwiazany tylko z tym przeskakiwaniem, choć i tak jest już to mniejsze niz było. Fakt mogłam sie przecieciążyć gdy musze syna zanieść na gore albo włożyć do wózka... albo może wzielam zbyt gorąca kąpiel. Bo ja to musze miec prawie wrzątek w wannie heh ;)

Gość gośćMonia22
Mariber88- no widzisz i wszystko będzie dobrze.. :) chodź te gorące kąpiele są nie wskazane.. z tym płynem to tylko wtedy jeśli jest go bardzo dużo, w dodatku gorączka itp.. u Ciebie nie ma nic takiego więc spoko nie masz się czym martwić.. Ja wczoraj próbowałam spać na boczku.. i tak dziwnie było.. :) chyba już przyzwyczaiłam się do spania na pleckach.. hihi..

gośćMonia22 Dzwoniłam do swojego dr. Powiedzial, ze mam się nie stresowac bo to znikoma ilość plynu i ewentualnie wykonać ponowne usg za 3 msc. Ale nie mam panikować ;)

Gość gość NataliaNiki23
A mi Dziewczynki zwolnił się szybszy termin i operację mam 24 października

Gość Bialakasia
Alekscruz jesteś Tu jeszcze?Bo mam do Ciebue kilka pytań,bo widzę,ze jesteśmy w identycznej sytuacji.Operacje mam w połowie wrzesnia i mam trochę wątpliwości. A może jest tu jakaś dziewczyna w podobnej sytuacji co ja,która miała kiedyś duże piersi-D,a teraz w wyniku schudnięcia i karmienia piersią piersi obwisły i zmalLy?PROSZE O ODPOWIEDZ,KTÓRAŚ Z WAS!Moj mail kasia.r@op.pl

Gość gość NataliaNiki23
Mi zmalały z rozmiaru D do Duże B małe C :)ale nie obwisly .....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się