Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

cosmo a wiesz juz na jakich lekarz pracuje zelkach? okrągłe napewno sa tansze w mentorach róznica jest 2300 miedzy anatomami a okrągłymi ale ja nie wziełam z tego powodu tylko miałam obwisłe i chciałam zeby sterczały. Pamela a u kogo ty robiłas?

hej, ja w Poznaniu u Bieleckiego. W Eurosiliconach jest różnica chyba z 1500tyś między okrągłymi a anatomami. Ale mnie to średnio interesowało. Chciałam okrąglutkie:)

to tak samo jak ja zanim sie dowiedziałam cene to byłam zdecydowana na okrągłe:) Pamela wysłałabys jakąs fotke chciałabym zobaczyc jak wielkie sa 350:)

Gość pytdo pralineee
zaskoczyłaś mnie jak przeczytałam,że u Toborek..... Właśnie się do niej wybieram na pierwszą wizytę. Kompletnie nic nie wiem odnośnie kosztów u niej i tego gdzie konkretnie się to odbywa, tzn. w którym szpitalu, klinice w TG ?? Jeśli możesz to napisz mi proszę ile dokładnie zapłaciłaś(całkowity koszt+ pobyt łącznie ze stanikiem:p itp.) Jeśli chcesz to napisz mi na maila khalma@tlen.pl mam tylko informację ,że ma gab. na Przepiórek1 i nr jej tel.

Gość do pralineee
czy możesz napisać jaki jest dokładnie koszt operacji u Toborek...? mam na myśli całkowity koszt op, łącznie z pobytem w klinice, z gorsetem itp. ?? i jeszcze jedno- gdzie jest klinika w TG w której Toborek operuje, znam tylko jej nr tel i adres na Przepiórek 1 Jestem przed konsultacją i nie wiem nic jeszcze dokładnie, też mam zamiar robić okrągłe mentory. Pozd.

Gość do pralineee
sory za drugiego posta- się nie wyświetlił więc napisałam drugiego.

ja płaciłam u Toborkowej 8500 operacja pas i pobyt protezy okragłe operacje wykonała w szpitalu w TG szpital sw kamila stanik kupiłam sobie sama:)

Gość dzieki za info
to jest 100m od mojego domu :P

Gość Duraj
Po operacji, przy wypisie do domu dostajemy jakąś receptę na tabletki przeciwbólowe od lekarza czy trzeba samemu na własną rękę kupować?JAk to jest?

Gość Duraj
Czy po operacji przy wypisie do domu otrzymam od lekarza jakąś receptę na zakup leków przeciwbólowych? Czy są to leki do kupienia bez recepty?

niektóre przeciwbólowe są bez recepty. Ale ja też miałam przepisane coś mocniejszego.

Gość Anka 80
Jestem 2 tyg po zabiegu, robiłam w Bielsku u Dr Sirka, 300 cc Mentor. Mam pytanie, po jakim czasie piersi zaczynają miękknąć?

ANKA JA TEZ CHCE ZROBIC U DR SIRKA PROSZE NAPISZ COS WIECEJ JESTES ZADOWOLONA/ JAK SIE CZUJESZ

Gość Anak 80
Jestem bardzo zadowolona :) Dr bardzo sympatyczny, konkretny... Po zabiegu czułam się bardzo dobrze, miałam w środę, w piatek byłam w domu a w niedzielę prowadziłam samochód :) Z wielkości i kształtu jestem zadowolona mimo, ze są jeszcze dość twarde. Opieka również bez zastrzeżeń. Znam 3 osoby które u Dr Sirka robiły zabieg powiększania biustu i wszystkie są zadowolone. Ma również bardzo dobrą opinię wśród lekarzy. Polecam!

Gość Anka 80
Mam 162 cm wzrostu, 50 kg wagi i obwód pod biustem 70 cm, polecił mi 300 cc i jest proporcjonalnie, naprawdę super

do anak80 jakike masz okragle ? tak jak czytalam masz prawie takie same wymiary jak ja ja sie zdecyd. na 330 okragle mentory ? zastanawiam sie jakie wyjda duze , ile cm tak mniej wiecej twoj biust odstaje od klatki?

Gość Anka 80
Mam 300 cc anatomiczne, odstają na ok 6 cm, W biuście mam w tej chwili 88 cm

Anka ja równiez mam mentory okragłe 300cc i uwierz ze dopiero po 6 tygodniach bedziesz mogła powiedziec cos o wielkosci ja tez sie podniecałam ze sa zaje.... a potem jak opuchlizna zeszła to sa o wiele mniejsze waze 49kg i 160cm 70 pod biustem dla mnie sa za małe a twarde sa dlatego bo sa spuchniete Renata wez 330 bo bedziesz załowac jak wezmiesz 300:)

Gość Duraj
do pralinee a jaki masz teraz rozmiar? C?

Gość silky
zrobilam USG i mam" cos" 4cm i 2mm jakies zwapnienie lekarka radiolog mówiła ze to od karmienia( przebytego zapalenia piersi)nie pamietam zebym miała jakies zapalenie. Niby nie jest grozne mam obserwowac 24 kwietnia mam termin na implanty ale teraz nie wiem czy lekarka mi to usunie(chyba powinna skoro i tak otworzy piers? ja wsadzi implant to było by chore gdyby zostawiła mi w niej guza!a jak mi powie ze umawiała sie ze mna na implanty a nie na wycinanie czegokolwiek ( rozmawiałysmy o obwislych piersiach i mowila ze ona tylko powieksza a kształtu nie zmienia)Kredyt juz mam, zostały badania krwi .Dziewczyny nie wiem co mam robic jak nie bedzie mi chciala tego wyciac decydowac sie zabieg?

Gość opuchlizna
utrzymuje się około 2do4 tyg i średnio schodzi 2 cm z biustu po jej zejściu,a piersi miękną nawet kilka msc,bo potrzebują czasu żeby się ułożyć,a nasze ciało też potrzebuje czasu na przystosowanie się do ciała obcego,twarde są też dlatego,że skóra jest naprężona.Niektóre panie po op to trochę głupio mądre chcą być,bo bzdury wypisują.W około rok po op piersi są mięciutkie.

Świeta i po świętach, Dawno mnie nie było, ale już jestem. Umówiłam się na konsultacje do dr Kasprzyka na 22czerwca. Jeśli nie będzie chciał mi włożyć duzych wkładek to pójdę jeszcze do Sirka. Nie umię sięjuż doczekać.

Dziewczyny bierzcie większe bo będziecie żałować!! Ja wezmę największe jakie tylko wejdą. Mam duże B więc C mnie nie zadawala.Ale D albo E to jużcoś. Ostatnio czytałam, że kobiety z dużym biustem są oceniane przez facetów za bardziej atrakcyjne!!!

im większe wkładki tym większe ryzyko ze sie wytworzy twarda tkanka wokól implantu i trzeba bedzie poprawiać

Gość Anka 80
Dziękuję za odpowiedzi. Kształt mi się podoba, chciałabym tylko zeby zmiękły ale uzbroję się w cierpliwość :) A co do rozmiaru... to nawet jak trochę zmaleją to ok, nie zależało mi bardzo na wielkości tylko na kształcie, po karmieniu dziecka miałam pustą skórę :(

do pralinee tez tak mysle ze 330 , nie chce zeby byly za male jak mam sie juz tak poswiecac to zebym byla zadowolona jak myslisz czy miedzy 300 a 330 jest duza roznica ja chce miec duze C

do pralinee mam pytanko a czy moglabym liczyc na zdjecia twoich piersi ? chyba ze to zbyt osobiste to zrozumiem

Hej dziewczyny! Mój termin konsultacji coraz bliżej. Przed chwilą oglądałam program na discavery o operacjach plastycznych i widziałam jak nie umieli wybudzić jednej pacjentki po cyckach... przestraszyłam się trochę... Anka dzięki za odp. pocieszyłaś mnie bardzo. Ile płaciłaś za anatomy? Czy możesz mi przesłać fotki? Bardzo Cię proszę chcę zobaczyć jak wyglądają anatomy. Jakie badania musiałaś zrobić? Miałaś dreny po operacji? Z tego co piszesz wnioskuję że dwie doby byłaś w szpitalu tak? Przepraszam że tak dużo pytań zadaję ale sama rozumiesz...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się