Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokj

leczenie wodą utlenioną

Polecane posty

Gość suchy grzyb
na śniadanie najczęsciej jem chipsy i hamburgera. Popijam to wszystko kolą, a na deser jem batoniki Mars.

Ale czemu tak piszesz ja pytam poważnie nie mam pomysłu na śniadanie jadłam często jajka z surówką, albo owsiankę z owocami żurawiną suszoną.Więcej pomysłów na śniadanie nie mam dlatego pytam bo może mogła bym coś innego przygotować na śniadanie.

Gość suchy grzyb
jakis wesoly czlowiek podszyl sie pod moj nick,bardzo smieszne buahahahaha

Gość suchy grzyb
czy to ty Makler? ryzapigwa,daj namiar na priva wysle ci pare pomyslow,kt wyslalam juz nowej80 nie widze sensu udzielania sie dluzej na forum kiedy tu takie numery uskuteczniacie szybkiego powrotu do zdrowia zycze wszystkim

Gość suchy grzyb
ryzapigwa niestety nie mam konta na gg moze jakis mail,ew.skype ?

Gość suchy grzyb
ja juz po obiedzie. Frytki były dobre, ale do oleju wlałem zbyt wiele wody utlenionej i troszku mam wzdęcia.

Suchy grzyb Zwykle głowa mnie boli i czasami mi się chce rzygać:O.A steżenie pare%:O.Ilość w 1 dawce czystego około 0.5 grama tylko ja nie wiem czy to nie za dużo:O. Makler001 dolegliwości zwiazane z nadtlenkiem wodoru nie moga u mnie wynikać w związku z innymi truciznami bo nieprzyjemnosci mam niemal natychmiast po spożyciu:P.A książkę zacząłem czytać i już natknąłem sie na rzeczy niewiarygodne:O.A te 20 kropelek to był 3% czy 30 % czy około 100%:P?Pytam bo to jest bardzo istotna różnica:P.A wiadomo że syntetyczne łatwiej przedawkować:P.Ja w teorii przedawkowałem ale nie miałem poza 2 przypadkami dużych nieprzyjemności:classic_cool:.Dodam ze te 2 przypadki to były możliwe bo nie używałem tego w celu odżywienia ale znacznie większe dawki do dobijania problemów:classic_cool:.A woda utleniona też sztuczna jak syntetyczne witaminy:P.Dziś mam następny dzień tej kuracji ale niestety na razie nie widzę poprawy:O.

Piję wodę i miałam różne dolegliwosci a to tu a to tam coś bolało ale ostatnio po 10 min, łzawi mi jedno oko z początku bardzo teraz trochę mniej , z początku nawet tego nie kojarzyłam z wodą bo mam chore oczy, no i jestem w kropce czy przestać ,czy pić dalej? Makler co Ty na to ?

suchy grzyb :) jak mam pisac gupoty na forum...to wole nic nie pisac :) bo szkoda czas tracic :) ... zreszta czasem jak mnie glupawka bierze to pokpic moge :) ale pod swoim szyldem :):) max ja jade dokladnie wg rozpisek nieumywakina uzywam tylko 3% aptecznej wody utlenionej ( wiem wiem ...sztuczne... ale to tylko dodatkowo natleniona woda :) ktora przy swoim koszcie tak duzo dobrego robi... ze to tak jakbym mial ograniczyc oddychanie medytacje czy cwiczenie :) ) woda dodatkowo natleniona... dodatkowo dotlenisz komorki....a to moze tylko oczyszczanie i zdrowienie powodowac max...ja kazdemu kto chce byc zdrowy czy poprawic swoje zdrowie wybijalbym sztuczne proszki witaminy mineraly z glowy....to nie jest tak ze na ciebie sie uwzialem :) po prostu wg mnie nie tedy droga...a zdrowie i cialo i dbanie o nie jak najlepiej to moj priorytet! pierwsze moje uzycie wody podczac przeziebienia...5.7.5 kropel po 2 serii wysoka goraczka...po 3 serii goraczka spadla to bylo moje jedyne "ostre" przejscie z woda od tamtego momentu czyli wrzesien/pazdziernik biore caly czas po 10 kropel 3x dziennie bardzo pilnuje przerw zeby na pusty zoladek przyjmowac i solidnie popijam dobrze ze czytasz ksiazke :) reakcje zoladkowe...moga powstawac gdy masz jakis pokarm w zoladku...jeszcze chyba ze masz wrzody... to trza leczyc wrzody z tego co pamietam...tombak cos tam zalecal na wrzody...i to gora 2 tygodnie czy 10 dni i wyleczone...chyba sok z surowego ziemniaka (ale to juz bys musial sam poczytac) max... h202 rozpoczyna dlugotrwaly proces dotleniania i oczyszczania... po paru dniach nic nie zauwazysz jesli glowa boli wymioty... zmniejszyc dawke o polowe 2-3 dni przerwy...i dalej jechac... danke :) wiesz ze i tu i na UT...i jeszcze inne... to my tu na sobie eksperymentujemy hehe po mojemu to sa jakies procesy ozdrowiencze oczyszczania zaleczania tym bardziej jesli mowisz ze masz problemy z oczami czytalas nieumywakina? ja bym jeszcze zaczal zakraplac do oczu ale wszystko wg zalecen nieumywakina! rozcienczane! :) podkreslam wyraznie :) bo max... :) ja wszedzie gdzie pisalem i zalecalem...to pisze o rozcienczaniu i o uzywaniu aptecznej 3% :) pozdrawiam

max :) wode wysikasz... tlen po zrobieniu co ma zrobic...zniknie :) a sztucznosci zostaja...tu i tam...i tam ;) :)

Tak wiem Makler my w dziedzinie experymęntu to powinniśmy dostać Nobla, ale dzięki za odpowiedż, też tak mi się wydaje że to jakieś oczyszczanie . Z tym zakrapianiem do oka to mam cykora, jestem ryzykantem o i owszem ale to są oczy płuczę urynianką i to też dobrze mi robi i pewnie na tym pozostanę. Mam też taką cichą nadzieję że jak doprowadzę wątrobę do stanu używalności to moje oczy same się wyleczą, chociaż ja widzę wszystko tylko jakoś pieniędzy nie widzę.Sorki za głupoty ale to już taka moja uroda:P

Danke to tak jak ja też mam oczy w tragicznym stanie pewnie wątroba, albo coś jeszcze.Ja bym wodą nie zakrapiała, pozostań przy tej urynie.

Dzięki Pigwa bardzo pyszna nalewka jest z pigwy:D:D Też tak myślę.Nie mam problemów z wzrokiem ale mam jaskrę ,gdzieś ktoś polecał maryśkę na oczy ale jak zostanę ćpunem i co wtedy :O, może lepiej pokombinuje z urynianką. Mam 3 czyszczenia wątroby jeszcze z jeden może dwa ostatnio dosyć duży był wysyp coś jak w kamieniołomach :D

lewatywy też robiłaś Danke?czy te czyszczenia wątroby polecasz czujesz jakąś zmiane po tym oczyszczaniu?

Od dawna jestem uzależniona od ut bo walczę z cięzką przypadłością, jestem po operacji piersi i tak kombinuję jak koń pod górkę,lewatywy też robiłam i robię ale nie powiem żebym odniosła jakiś wielki sukces w tej materi, bo dobrze wykonać lewatywę to nie takie proste , trzeba mieć warunki do tego, czasmi na krótko udaje mi się zatrzymać a czasami trochę dłużej zawartość ,ale jest mi lżej na brzuchu mialam ociężałość i wzdęcia i okropne zaparcia ,jakieś parcia tego teraz nie mam. Czyszczenia wątroby sie bałam ale poszło pierwszym razem marnie sie przygotowałam i sukces był też marny. Bałam się bo mam worek zawalony kamieniami, nie powiem żeby to było milutkie da się przeżyć.Próbuję tego i owego bo mówię nie mam nic do stracenia, jestem trochę ryzykantem pozdrowionka

Po oczyszczaniu wątroby zawsze czułam się super. Danke, potem napiszę, co zrobić ze złogami, ale to na Huldzie, nie tu.

Papaja ale mnie się wydaje że tym razem polecialy z wątroby bo byly zółei twarde

papaja ale tylko po oczyszczaniu czułaś się dobrze czy samopoczucie za każdym razem było coraz lepsze.Chodzi mi o to czy tylko po oczyszczaniu np.pare dni czujesz się dobrze czy zostaje na stałe to samopoczucie?

Makler001 więc chyba nie muszę się obawiać że to dawka za mała bo kropla tego co ja mam to jest około 10 kropel 30% :classic_cool:.Ale ostrzegam-w tej aptecznej pisali że tam jakieś podejrzane stabilizatory podają więc bezpieczniejsza może być ze sklepu chemicznego:O.I nie chodzi o to czy się uwziąłeś ale nie podałeś żadnych dowodów na to że witamina naturalna i identyczna z naturalna to co innego:P.A co do tego co używałeś na gorączkę-długo musiałeś to łykać-mi po 1 dawce gorączka zdechła:classic_cool:.Ale podejrzewam że zastosowałeś mniejszą dawkę:O. Danke-czytałem ze typek się z jaskry wyleczył głodówką więc ją polecam na to:classic_cool:.Sam ją stosuję ale z innego powodu chociaż też próbuję tym kurować oczy:O.

Ryżapigwa, cały czas, to nie jest chwilowe. Przed oczyszczeniami byłam chorą kobietą, tarczyca,,dusiła" i znaleziono w niej guzki, tętno wysokie, tak samo ciśnienie, dostałam tabletki, stawy kolanowe-nie dało się chodzić, staw biodrowy do wymiany, tak mi się wydawało, w toalecie ,,ołówkowe" wiadomo co, itd.Podczas oczyszczania jelita pobolewała głowa, przy oczyszczaniu wątroby-kark, ramiona.Ale to były drobnostki, bo ja dosłownie fruwałam, bóle gdzieś się rozpłynęły.Po trzecim oczyszczaniu wątroby zaczęłam urynoterapię, i ona dokonała reszty cudów w moim organizmie, skończyły się zaparcia, jelitka grzecznie pracują, stawy jak u małolaty, chociaż przy kucaniu jeszcze coś tam skrzypi. Trzeba na wiosnę zrobić kurację oczyszczającą stawy liściem laurowym.Od dwóch tygodni jestem na wodzie utlenionej.Mogłabym tak jeszcze co nieco dodać, ale chyba wystarczy na razie. Aha, 3-4 razy w tygodniu robię okłady rycynowe na podbrzusze, na jajniki i lepsze wydalanie-wg Edgara Cayce*go.. Tej nocy oczyszcza wątrobę znajoma chora na parkinsona, trochę się niepokoję, bo jest sterana lekami i samą chorobą. Potem dam znać.

O no dzięki za wpisik , bardzo interesujące. Ja jeszcze się wacham przed czyszczeniem, ale możliwe że się zdecyduję.

Max ale z tego co gdzieś czytałam ze jak się jest po operacji to nie bardzo można jaskry się pozbyć tak chyba Małachow pisal, ale na pewno wątroba ma duży wpływ na oczy

max :) idziesz na maksa hehe bo ta twoja hiehie skromna daweczka...to 100 kropelek wody utl apteczne 3% (kurde.... uwazaj chlopie :) ) zwieksz solidnie wit c nie dziwota ze przy takiej dawce ....kotłuje ci sie w zoladku i glowa boli :) ja teraz tak po 15-20 kropel biore i zadnych niepokojacych objawow niewidze (no ale ja to ...prewencyjnie oczyszczajaco dotleniajaco robie - mnie choroba nie cisnie - wiec... rozumiem pospiech i spore dawki) wiem wiem :) i tak kupilem taka ktora ma mniej stabilizatorow :) niedlugo bede mial mozliwosc zrobienia zakupow :) w hurtowni chemicznej...wiec kupie czysty perhydrol ten twoj weglan sodowy (tak czy tak oba sie nadadza do dbania o higiene w lazience :) a wole to niz wdychac opary domestosa czy innego syfu) po drugiej mojej dawce wody utl pojawila sie goraczka a po 3 juz znikla - takze :) szybko dziala...system immunologiczny pobudza ostro do dzialania :) tak jak pisalem - to bylo moje pierwsze branie wody utl - bez okresu przyzwyczajania zaczalem rano 5 kropel pozniej 7-8 i nawieczor ok 5 to byl moj pierwszy dzien stosowania - przy okazji przeziebienia sie zdecydowalem danke zgadza sie malachow pisal o tym

Danke nie wiem jak z ta jaskrą i operacją ale warto sprobować:classic_cool:.Do tego tamten nawet podał kontakt to możesz się jego spytać o szczegóły:classic_cool:.Znam kogoś z jaskrą ale nie chce spróbować tej metody:O. Makler001 coś pokiełbasiłem:O.Chodziło o to że kropla tego co mam to około 10 kropel 3% nadtlenku wodoru:O.Ja łykam średnio z 3 krople dziennie więc wychodzi podobna dawka dzienna z tym że ja łykam jednorazowo a nie 3 razy:O.Szkoda że jeszcze nie zauważyłem istotnej poprawy:O.

Max ja już robiłam kilka głodówek może nie takie długie ale zaliczyłam trzy, na tę chwilę to moje oczy mają się dobrze już 17 lat temu miałam operację, okuliści bardzo są zachwyceni stanem moich oczu ale ja ich nie wtajemniczam że zamiast kropli zakrapiam ut. bo po kroplach mam strasznie suche oko że nie idzie wytrzymać tak gryzą Jeszcze mi trochę dolegliwości zostało może mi się uda coś pokonać jestem optymistką i to mi pomaga pokonywać trudności :D:D:D

Ale tamten stosował bardzo długa głodówkę:O.Ale mimo wszystko warto spróbować:classic_cool:.Tu jego strona: http://www.rstanislawski.pl/ :classic_cool:.A te świństwo nadal piję i niestety ale pozytywnych efektów nadal nie widzę:O.Za to znowu syf w sobie czuję od głodówki-co nie jest dziwne bo to już 4 dni głodowania na 4 zaplanowane:O.