Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokj

leczenie wodą utlenioną

Polecane posty

Gość gość
Ty sama jestes jak chlor,nie mieszaj

Gość gość
woda nasycona wodorem jest najlepsza poczytajcie w necie o paliwie wodorowym.tak ta woda działa podobnie

Gość do bogna40
Tu nie chodzi o paliwo wodorowe,nie mieszaj pojec

Gość gość
dokładnie woda z wodorem jest cudowna jest przepiekna mozna mieszac z nano srebro wtedy podwójne działanie!

Gość do bogna40
no i znowu mieszasz pojacia,milcz jak nie jestes w temacie

Gość gość
23.01.14 do kogo piszesz?boli głowa?

Gość gość
wode z wodorem trzeba pic mozna porawic nano srebro a potem terapia gersona i człowiek jak nowy!!!

Gość emiklob
Woda nasączona tlenem,woda nasączona ozonem pita po 20 minutach po ozonowaniu jest bardzo smaczna i dotlenia organizm.Można też wodę strukturyzować np.aparatem CEM TECH,Jest to woda podobna do płynu w organizmie. Emilia.

Gość gość
dokładnie woda i gitara

Gość gość
mozna dodac nano srebro i wtedy mucha nie siada....

Gość emiklob
Woda nasączona tlenem,woda nasączona ozonem pita po 20 minutach po ozonowaniu jest bardzo smaczna i dotlenia organizm.Można też wodę strukturyzować np.aparatem CEM TECH,Jest to woda podobna do płynu w organizmie. Emilia.

Gość gość
woda jest cudowna polecam

Gość emiklob
woda mozna popijac nano srebro.Jak nie pomorze to terapia Gersona i gitara

Gość gość
emiklob,a skad to wiesz??powiedz???

Gość gość
to spamer na wszystkich topikach srebro i terapie lansuje

Gość gość
To nie musi byc wcale spamer

Gość gość
to nie spamer to słynny troll adas od sody i nano srebra i medycyny pseudo naturalnej

Gość gość
emiklob - Pomorze tak jak Śląsk i Mazowsze piszemy z dużej litery. Powiedz jeszcze jak się nasącza wodę tlenem oraz jak się ją strukturyzuje aparatem CEM TECH. Czy terapię Gersona prowadzi się w rytm muzyki gitarowej?

Gość emiklob
Wiem bo mam aparat do ozonowania i aparat cem tech.Działa przeciw bólowo i przeciw zapalnie.Mam bardzo uciążliwe bóle a nie biorę żadnych tabletek/bo jestem przeciwna chemii/a ten aparat mi pomaga,chocaż mogę trochę pospać.Ma 11 programów,wiele z nich wykorzystuje leczniczo. A aparat ozonowy -to czuję smak wody ozonowanej i nieozonowanej ,jest duża różnica.Przeczytaj sobie - rozszerzona instrukcja aparatu CEM TECH -w gogle.Chyba nawet połowy nie wiem co ten aparat może.Jest to część aparatury w którą kosmonauci byli wyposażeni.Gdybyś był 25 lat chory a lekarze by cię tylko szpikowali chemią bez żadnej poprawy tylko jeszcze by ci wszystko zaczęło wysiadać to internet jest ogromną biblioteką z której możesz się wiele nauczyć,i pomóc sobie.

Gość gość
Polecam zapper nunczako,J.Taratajcia

Gość emiklob
Owszem ale generator zapper i budzapper do zabijania w krwi.Ja 25 lat chorowałam na boleriozę leczono mnie na wszystko tylko nie na to co trzeba.Sama szukałam ,aby postawić sobie diagnozę bo byłam już na wykończeniu ,w internecie i w książkach i znalazłam,zrobiłam badanie wasterblot i wyszła bolerioza.A lekarz mi powiedział ze sobie chorobę wymysliłam,tak się dokształcają.Kazali mi brać ponad rok 2 rodzaje antybiotyków końskie dawki i jeszcze przeciw grzybiczy lek,wypchałam się na lekarzy. Pani magister w aptece powiedziała mi ze jej syn 2 lata bierze antybiotyki a bolerioza postępuje i ze leczy się biorezonansem bolerioza jest coraz słabsza to też skorzystałam z tej metody.Już 4 lata mam wyniki dobre nie mam boleriozy.Niestety przez te lata coś się jednak w organizmie popsuło ze mam takie bóle,a wyniki nic nie wskazują,więc jak zwykle sama muszę sobie radzić.Teraz zaczęłam terapię Neumywakina , jestem dobrej myśli.Oprócz biorezonansu stosowałam również generator zapper i bud zapper.

Gość gość
generator zapper jest przecudowny

Gość gość
OSTRZEŻENIE Firma Zapper Technology ostrzega, że ten produkt nie jest urządzeniem medy cznym, nie zastępuje leczenia przez lekarza i wszelkie prawne konsekwencje użycia produktu ZAPPER ponosi użytkownik na własne ryzyko. Zarówno wytwórca jak i dystrybutor nie ponoszą odpowiedzial ności za jakiekolwiek ewentualne negatywne skutki użycia urządzenia SRZ

Gość emiklob
Kiedyś napisałam do firmy sprzedającej zioła dlaczego na ulotce nie piszą to co kiedyś,a oni odpowiedzieli ze gdyby pisali to nie mogli by tego sprzedawać,bo Unia by nie pozwoliła.Muszą pisać i krytykować , mam to gdzieś byleby pomogło.Muszą pisać ze to szkodliwe albo ze nie pomaga bo firmy farmaceutyczne by nie zarobiły,a oni po trupach byleby sprzedać jak najwięcej a zdrowie ludzi-ludzi jest i tak za dużo.Kiedyś czytałam artykuł o firmach farmaceutycznych to zgroza,i dostałam ten artykuł od kogoś ze służby zdrowia.Przeczytaj sobie wypowiedzi prof. naukowca Stanisława Szczepaniaka,książkę Nieumywakina , woda utleniona na straży zdrowia,artykuł 'wpływ zakwaszenia na organizm człowieka,i wiele innych poszukaj w internecie.

Gość emiklob
Gościu sam sobie przeczysz w wypowiedziach.Śmiej się śmiej dopóki cię nie dopadnie solidna choroba a lekarze się na ciebie wypną tak jak na mnie,to zobaczysz jak będziesz szukać pomocy nawet wydawało by się w niemożliwym sposobie.Mam już 64 lata i od gdzieś 10 lat leczę się prawie sama.Wiele przeszłam ,a jednak ratuję się różnymi naturalnymi sposobami i jak na razie nie narzekam.

Gość gość
Unia nie zezwoliła na sprzedaz szajsu ha ha

Gość gość
emiklob jestes przedstawicielem handlowym zappera?

Gość gość
Dlatego polecam solidny zapper nunczako,J.Taratajcia

Gość gość
Ile na nim zarabiasz ze tak polecasz?

Gość gość
tu nie chodzi o zarabianie,bo nie pytasz sprzedawców ile na czym zarabiaja,tylko chodzi o zdrowie i skutecznosc działania