Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomysłu

Mam głupie problem i czekam na jakąś dobrą rade...

Polecane posty

Witam !!!!!!!!!! No cóż brak pomysłu, ktoś musi odsunąć dumę na bok, bo w takim przupadku nigdy nie dojdziecie do porozumienia. gdybym była w twojej sytuacji to chyba byłoby mi obojętne czy mi wierzy czy nie , byle chciałaby porozmawiać, a z czasem przekonałabym jak było naprawde. Pisałeś,że ma dziś wolne, więc nie zastanawiaj się zbyt długo, tylko kup kwiatki i do dzieła. Już powinna się stęsknić- pare ładnych dni minęło. życze Ci powodzenia. i oczywiście będę tu zaglądać :) :)) Powodzonka, jak kocha to bedzie oki!!!!!!!!!

Gość brak pomyslu..
W końcu.. dostałem esa "pogadajmy o 21 na gg"...boję sie troche tej rozmowy. Nie spodziewam się niczego miłego..ale zawsze coś! a więc zamykam temat.

Mam nadzieję ,że się dogadaliście :), jakoś ruszył mnie twój problem i cały czas zastanawiałam się jak czułabym sie na twoim i twojej dziewczyny miejscu! Ehh a mnie nadal smutno.......:( Oby ci się udało

Gość brak pomysłu
hm...chyba chce się rozstać..zreszta już sam nie wiem...:/ musze sobie to wszystko ułożyć w głowie. Ale resztki optymizmu mi zostały:P oby się nie mściła... A Tobie czemu smutno?

coś się jednak zaczęło dziać, odezwała się... Smutno mi bo umieram tęsknoty.....ehhhhh jakie to wszystko niesprawiedliwe :(