Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra z Białegostoku

Ile zarabiacie/ile wydajecie na zycie /ile zostaje?

Polecane posty

12 000 zł. Na mieszkanie - 1 500 jedzenie - 1 000 rata - 1 000 druga rata :P - 300 szkola jezykowa - 200 = 4 tys. Mieszkam w Dani ;)

Gość prawo mam we krwi
No niestety tak to juz jest ze czlowiek czlowiekowi wilkiem....i chyba trzeba sie przyzwyczaic do tego ze na swojej drodze zawsze spotkasz kogos kto bedzie zyczyl zle , bedzie probowal wmowic Ci ze zle zyjesz , zle myslisz i ogolnie cala jetes na nie:)Ale pocieszam sie tym ze mam super rodzinke na ktora zawsze mozna liczyc i dzieki nim takie osoby jak PANI WYKSZTALCIUCH - ktora wywodzila sie kilka postow wyzej- jest malo wazna- i pozostaje jedynie wspolczuc i zyczyc powodzenia w dalszym zgorzknialym zyciu;:) Tobie zycze powodzenia bo wiem ze w tym zawodzie ktory wykonujesz nie jest latwo:)Pozdrawiam serdecznie:)

Gość laborantka organoleptyczna
9000 zł oplaty 2 tys paliwo 500zl jedzenie 2 tys ubranka 2 tys inne wydatki 2,5 tys

Gość prawo mam we krwi
Tzn ze przepuszczasz prawie cala wyplate?:))

Gość Anula_25
1300 zł netto 700 rata na studia 180 rata kredyt 40 net 100 tel i co Wielkie G*wno zostaje!!!!!

Gość hiihihihihhihihihihi
ok 800-900 zł, studiuje dziennie, praca lekka latwa i przyjemna i bardzo ja lubie, pracuje kiedy moge, ok 20 h w tygodniu. mieszkam jeszcze z rodzicami, wydaje na pierdoły i benzyne, zostaje mało albo prawie nic, ale tylko dlatego ze na ciuchy wydaje stanowczo za duzo. jakbym sie pohamowala to spokojnie bym z 200-300 zł miesiecznie oszczedzila.

Gość rxiu6yi
zarabiam 4,5 tys Z tego zostaje mi ok 500zl