Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kleopatra z Białegostoku

Ile zarabiacie/ile wydajecie na zycie /ile zostaje?

Polecane posty

no jak na swoje 24 lata- wiem, ze wiekszosc ludzi zarabia tyle majac studie i wiele lat doswiadczenia za soba...ale akurat branza maklerska rzadzi sie swoimi prawami. To nie jest latwy kawalek chleba, ja pracuje po 9,5 h dziennie i jednoczesnie np. przez ostatnie 3 miesiace uczylam sie dzien w dzien po 5 h, zeby zdac egzamin na maklera nadzorujacego...zreszta do egzaminu panstwowego ryłam w opór przez 8 miesiecy...

Gość no jak na swoje 24 lata to
widzę, że strasznie się tym podnieciłaś, no cóż... skoro racjonalnie odpowiedzieć nie umiesz to opuszczę ten elitarny wątek :) a zazdrościć to jej mogę cycków, bo mam mniejsze :(

Gość swisness
Wiecie co....nie wazne ile sie zarabia , wazne jak sie zyje:)Zanam malzenstwo ktore ma miesiecznie tylko a moze az 2, 5 tys- zyja -sama nie wiem jak to robia ale naprawde kobieta ladnie sie ubiera , widuje ja u kosmetyczki...A moja kolezanka z pracy ktora z mezem miesiecznie ma ok 6 tys potrafi dzwonic do matki i pozyczac bo jej brakuje:(Mozna miec 100tys i byc pod koniec miesiaca....bez grosza..

Gość 7800zł
udaje mi sie zaoszczedzic miesiecznie ok 700-800 zł - na wakacje :)

Gość swisness
O kurcze to na co wydajesz 7tysiecy?

no jak na swoje 24 lata- nie wiem, czy zauwazylas, ale ja Ci jak normalnemu czlowiekowi tlumacze co i jak, a Ty tylko potrafisz obrazac...

nikogo nie obraziłam, napisałam prawdę :) wyjaśniłaś mi i ok. na maklera i tak się nie nadaję.

Gość prawo mam we krwi
Nie ma mi za co dziekowac tylko poprostu wqurzaja mnie tacy ludzie...ale tylko przez sekunde potem stosuje sie do rad mojego trenera osobowosci i juz jest mi lepiej:))

no wiec widzisz, mozna nawet zdac ten pieprzony egzamin, ale pozniej nie wytrzymac napiecia w robocie...Takze nie kazdy sie nadaje i trzeba sie z tym pogodzic. Nie znaczy to jednak, ze nalezy z zalozenia podwazac moje kompetencje badz prawdziwosc moich wypowiedzi.

powinnaś skorzystać ze słownika ortograficznego, a nie trenera osobowości :D 🖐️ polaczek zazdrośnik Ci to pisze.

ależ broń boże nic nie podważam, dla mnie to Ty i 200tyś zł miesięcznie możesz zarabiać, rybka mi, tylko byłam po prostu ciekawa, Twojego młodego wieku i braku doświadczeń, tych praktycznych, a nie książkowych.

Gość prawo mam we krwi
Dokldanie nie kazdy sie nadaje do tego typu pracy i innych stresujacyh-ja np mam stersujaca posade bo mam pod soba caly dzial - czyli ok 40 osob i jezeli jest cos zle oczywiscie moja wina - niestety gdybym nie miala stalowych nerowo juz dawno wyladowalabym na zielonej trwace;)

stres w pracy mam i ja. chodziło mi o coś innego.

Gość prawo mam we krwi
Mam zagladnac do slownika bo napisalam WQURZAJA A NIE WKURZAJA?Otoz kochana jezeli chodzi Ci o literowki to takowe mi sie zdazraja gdy pisze z laptopa meza- nie trawie tej klawiatury:))))A wqurzaja pisze od zawsze prywatnie i jak tak to boli to wybacz:))

zreszta malo kto bierze pod uwage, ze owszem, mozna w mlodym wieku jako makler zarabiac niezle, ale ok 40tki to juz emeryturka. Wiekszosc albo laduje na odwyku albo jest zwalniana...

To żadne tłumaczenie. Robisz masę błędów stylistycznych i gramatycznych, warto by to naprawić Pani Prezes ;) Nie pisze tego złośliwe, bo sama robię błędy, ale sporadycznie, a nie celowo.

Gość asdfghjpoiuytr
no jak na swoje 24 lata to--> nie pouczaj innych, skoro sama robisz błędy, np. w skrótowcach. Napisałaś 200tyś... a powinno być 200tys. czy słowo tysiąc ma gdzieś literkę ś? no raczej nie, więc skrótu nią nie kończymy.

ale moje wypowiedzi są czytelne ;)

OMG- po co ta malostkowosc, czepianie sie bledow, wytykanie sobie literowek...chyba nie o tym ta dyskusja. Opanujcie sie.

Gość asdfghjpoiuytr
Dziubuś--> popieram Twoje słowa, mam kuzyna maklera pracującego w Krakowie, który ma jedną z pierwszych licencji maklera w Polsce, osiągnął bardzo wiele, ale niestety kosztem zdrowia. Nie rozumiem słów niektórych kafeterian, którzy twierdzą, że zawód maklera jest prosty i przyjemny, wydaje się Wam, że wystarczy zdać egzamin? No właśnie najpierw trzeba go zdać, co nie jest proste, a sam zawód jest ciężki. Ech, ta polska mentalność...

Nigdzie nie napisałam, że zwód maklera jest prosty. Tylko tendencja do upraszczania mnie drażni.

Gość owal twarzy na 40
14:43 [zgłoś do usunięcia] Dziubus nie wygladam staro, taki mam typ urody, a z moja cera naprawde wszystko w porzadku. wygladasz na dobrze podpicowana czterdzieste owal twarzy masz starzejacej sie kobiety

jak na swoje 24 lata- no wlasnie Ci, ktorzy pisza, ze sie chwale upraszczaja. A to dlatego, ze nie wiedza, ile wysilku i czesto zdrowia ta praca kosztuje. Ja niestety juz tez sie dorobilam problemow zoladkowych, ale i tak uwielbiam moja prace.

a czy my mowimy o moim owalu twarzy? btw. naprawde na zywo nie wygladam staro, zdjecia nie zawsze oddaja rzeczywoistosc. Tyle w tym temacie.

Gość prawo mam we krwi
A moje wypowiedzi nie sa czytelne?Hm no i gdzie ja napisalam ze jestem Pania Prezes?Wytykasz mi ze popelniam bledy stylistyczne , gramatyczne i ogolnie jezykowe a Ty poraz kolejny udowadniasz ze masz problemy ze zrozumieniem tekstu:))Wiec w czym rzecz?Rowniez robisz bledy jezykowe- czytajac Twoje wypwiedzi odnioslam ze masz co najwyzej 20 lat:)Takze troche sie zamotalas w tej swojej "madrosci"-24 latka pracujaca jako makler - zle- osoba ktora pisze Twoim zdaniem nieczytelenie i w ogole ZLE- wszystko na nie.....Naprawde musisz byc bardzo nieszczesliwa osoba:((I wiesz co to Ty masz problem nie MY:)

Gość prawo mam we krwi
I co ma w ogole piernik do wiatraka?Wy wszyscy jestescie IDEALNI prawda?Dyskutujemy o zarobkach, zyciu a nie o wygladzie , bledach gramatycznych;)))Naprawde ludzie zastanowcie sie nad soba bo zal jak sie to wszystko czyta ....I pomyslec ze mijam takich zawistnikow codziennie na ulicy - a w niedziele to wlasnie Ci najgorsi klecza w Kosciele i udaja Swietych i prawych ludzi....ŻENADA!!

Gość prawo mam we krwi
Dziubus a Ty im na sile nie udowadniaj czy za zywo wygladasz staro czy tez nie.To ze masz dobrze platna prace to jedno ale wysilek jaki wkladasz w to by moc zarobic tyle ile piszesz juz sie nie liczy-dla nich jestes kolejna przeszkoda w zyyciu bo uswiadamiasz im ze sa ZALOSNI-"ukonczylam studia"- i co z tego?To taka filozofia ukonczyc studia?:)Studia moi drodzy to dzisiaj zadna rewelacja- a swoje dziecko wychowuje w takim przekonaniu ze studia to kolejny etap w jej zyciu ktory musi przejsc i nie wmawiam jej ze gdyonczy studia to bedzie lepsza od innych - tych ktorym sie to nie udalo- czesto z wlasnej winy bo sie poprostu nie chce.... Ale pewna Pani z tego forum bioraca udzial w naszej dyskusji uwaza sie za lepsza od nas wszystkich- zaspokaja swoje chore ambicje-napisze na forum , troche wszystkich pogrozi paluszkiem i juz moze spac spokojnie.....bo w realnym zycie jest zwykla szara myszka ktora boli to ze ze inni maja lepiej:))

prawo mam we krwi-nie pozostalo mi wlasciwie nic do dodania. :) Aczkolwiek przykre jest, ze znakomita wiekszosc naszego spoleczenstwa potrafi tylko i wylacznie pluc jadem, bo znajomy/sasiadka/ ktos z rodziny zarabia wiecej...