Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coto nocoto

swedzi mnie TAM, czy to opryszczka? - pomocy!!!

Polecane posty

Gość coto nocoto

witam. ostatnio po seksie z chlopakiem zaczely mnie swedzic narzady plciowe. dwa dni pozniej pojawila sie przy wejsciu do pochwy malutka biala krostka+zaczerwienienie+uplawy biale. po 1 dniu ta krostka zniknela, zostalo samo zaczerwienienie. nadal troche swedzi. pochwa jest opuchnieta w srodku. blagam poradzcie. do ginekologa ide dopiero za tydzien :(

Gość coto nocoto
help!!!:(

Gość coto nocoto
nikt nie pomoze?:(:(:( boje sie, ze moge byc w ciazy, a jesli to opryszczka to moze zle sie skonczyc:(

Gość amelkaaaaa
ja na twoim miejscu poszłabym do innego lekarza i zmieniła partnera:-D

Gość marcel0094
a ja bym używała do woli, wkońcu teraz to wszystko jedno...:)

Gość coto nocoto
do innego lekarza nie moge sie udac gdyz nie ma mnie obecnie w polsce, a partnera tez nie zamierzam zmieniac. ale czy to mogla byc opryszczka, czy raczej cos innego? to byla tylko 1 malenka krostka i widoczna tylko 1 dzien...:(

Gość coto nocoto
widze ze sie smiejecie, a ja czekam na powazne wypowiedzi:O moze ktos mi pomoc?

Gość amelkaaaaa
to teraz na powaznie/..brałas moze albo Twoj partner anybiotyki?..moze mialas biegunke?..To zakłuca flore bakteryjna..idz do apteki kup jakis priobiotyk i nie panikuj..to normalne, nawet po sexie ze zdrowym partnerem, jezeli do konca nie bylas mokra..to sie zatarłas.Kup masc clotrimazolum i posmaruj krostke, przyniesie Ci ulge;-)

Gość coto nocoto
czyli ze to niekoniecznie opryszczka? tej krostki juz nie ma, byla tylko 1 dzien, ale miejsce faktycznie wyglada jak otarte.

Gość amelkaaaaa
Własnie o tym pisalłam..niektore kobiety mimo podniecenia sa mało mokre, wiec przed stosunkiem polceam zel nawilzajacy. A teraz po prostu wez priobriotyk i podmywaj sie czesto nawet w nadmanganianie potasu(tani dostepny w aptece)..pozdrawiam:-)

Gość coto nocoto
dzieki, pocieszylas mnie troche:)mam akurat tutaj ta masc clotrimazolum, na szczescie, wiec zastosuje.

Gość Qucha
Ja miałam dwa razy takie swędzenie,które trwało parę dni.Też po seksie,to jest zazwyczaj od zbyt dużego tarcia itd.Wsadzaj sobie czopki clotrimazol codziennie caly listek musisz skonczyc i przejdzie tak szybko jak przyszlo ;)

Gość amelkaaaaa
To nie pocieszenie tylko po prostu taka nasza natura kobieca.Pozdrawiam:-)

Gość malaaaaaa
mozesz miec tez zapalenie pochwy. OBJAWY: swedzenie, biale serkowate uplawy, zaczerwienienie...konieczna wizyta u gin.masc Clotrimazolum mozesz kupic bez recepty ale czopki sa juz na recepte. Jezeli zazywasz tabletki antykoncepcyjne tpo moze tez byc reakcja po nich. Niewykluczalne tez jest ze zatarlas sobie ja...:)