kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 to konowaly jedne:( lekarzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 dziewczyny a w ktorym tyg ciazy mozna juz rozpoznac ciaze pozamaciczna????sa jakies objawy czy cos????albo to puste jajo plodowe??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 W naszych szpitalach to ze świecą szukać dobrych specjalistów-niestety... ale z tego co wiem, to na wywołanie okresu podaje się progesteron, a w przypadku ciąży nawet pomaga jej się utrzymać,wiem, bo nieraz miałam podawany np. po 60 dc. Lekarz powiedział że takie same zastrzyki dostają kobiety z zagrożoną ciążą, więc nawet jakbym była, to nie zaszkodzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 to widac podobno od poczatku, od zarodka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Angioletto, co Ty za myśli masz??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 no na poczatku ciazy ma sie rozne mysli,to prawda. nie wiem czy czytalyscie, wczoraj na jakims innym forum pisala dziewczyna ktora byla juz w 4 mies i nosila martwy plod, to dopiero jest tragedia. no ale sio z takimi myslami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Niestety tak jest,że my kobiety w takim przypadku zawsze się martwimy i to normalne, ale nie dajmy się zwariować. Racja Kate-sio z tymi myślami! Nie ma się co martwić na zapas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 ale plodne jestecie dzis w strony na forum.... hmmmm no ruszylo z ciazami i ze stronami..... a angelitto a chcesz w nos dostac za te puste jaja.... po co o tym myslisz babo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Ja staram się,kiedy o czymś takim przeczytam, od razu wyrzucać z głowy złe myśli, bo można wpaść w obłęd:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 nie wiem czemu mam takie mysli,jakos sie deneruje,wiem ze nie powinnam ,ale chyba dopoki nie zobacze na usg to takie mysli beda mi chodzily po glowie:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Folik az sie poplakalam jak napisalas o tych jajach:D:D:D:D:Dze smiechu:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 no ja sie przekonam co tam u mnie w brzuchu sie dzieje dopiero pod koniec stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 angioletto jak pojdziesz do gp to powiedz od razu wyraznie ktory szpital!!!!! bo ja powiedzialam ze archway a te pacany wypisaly mi letter do middlesex. i musialam i sc znowu drugi raz.no i wczesniejszy termin mialabym juz na ten poniedz, a tak dopiero pod koniec stycznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 no i nie wspomne ze znowu pop******** wszystkie moje dane, no ale to juz odkrece w szpitalu masakra:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Styczeń 9, 2009 powiem odrazu,ciekawe czy dostane ten sam bo nie chce isc do middlesex:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 dostac to dostaniesz ten ktory chcesz, bo tylko ty o tym decydujesz!!! tylko powiedz stanowczo ze archway i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 a potem juz bedziesz sobie odladac jak z tygodnia na tydzien powieksza ci sie brzuszek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 ogladac mialo byc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
M_M 0 Napisano Styczeń 9, 2009 Lecę babeczki, do domku-życzę wszystkim miłego weekendu:)Buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 M_M tobie rowniez milutkiego weekendziku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 no ale serio powstalo dzis troche tych stronek:) niedlugo dolecimy do 100 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 ale za to teraz ciszyna, ja tez powoli spadam i tez zycze wam wszystkim milego weekendowania i owocnych staranek!!!!!!!!!!!!!!! w weekend postaram sie zajrzec do was w miare mozliwosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 i wiecie cos jeszcze musze napisac, a raczej przyznac sie:p kupilam dzis rurki z kremem czekoladowym w srodku, bo ma przyjsc wieczorem kolezanka no i mialy byc na poczestunek i wszyyyyystkie wpiepszylam buuuuuuuuu. rozumiecie-cale wielkie pudlo, i wcale nie jestem objedzona czy tez nasycona, nie nie nie to juz za wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 9, 2009 dobra to glodomor naprawde juz ucieka:) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 9, 2009 radosci i smutki echh u mnie normalna @ :(:(:( wiedziałam żeby się nie nakręcać a już przeskakiwać do dolnej tabelki ! przez to wszystko sie nakręciłam i zaczęłam cieszyć a tu tak na ziemię mnie sprowadziło, okropny ten piątek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Styczeń 9, 2009 dziewczyna_bonda: glowa do gory wszystko bedzie dobrze :) tym razem sie nie udalo ale nastepnym razem bedzie lepiej :) bede trzymala kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 dziewczyna bonda... a moze przesadzasz a moze to nienormalny@ skoro widzialas kreske na tescie tak by cie oszukał... dzis masz termin @???? a gdzie jest druga zmiana na pogaduchy... oj dzis na I zmianie było gwarno.... ja jeszcze godzine kibluje w pracy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reha Napisano Styczeń 9, 2009 cześć dziewczynki, spóźniona, ale się dołączam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 a mowilam co by testa nie robic wczesniej niz @-on a ja sa samoistne poronienia to moze to bylo to czyli ciaza byla skoro kreska wyszła a jednak sie okres pojawil a tak bys nie cierpiala tak bardzo.... ale moze to tylko lekikie krwawienie... i jednak bedzie ciaza... niektórzy tak maja nawet do 3 m-cy normalny okres.... ja kiedys z kolezanka mieszkałam na stancji to wlasnie tak miała 3 miesiace okres i nie wiedziala ze jest w ciazy i poszla bo jej sie niedobrze robilo myslała ze anemia... i była anemia polaczona z okresem i ma 4 letniego urwisa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 9, 2009 reha a dlaczego spozniona.... co tzn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach