Ognik80 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Ja też obserwuję swój śluz, wiem kiedy mam płodny i zazwyczaj tego dnia lub następnego jest owulacja. Prowadziłam tuż po ślubie kartę obserwacji cyklu, łącznie z mierzeniem temp., ale potem przestałam zrobiłam prawie roczną przerwę, a w tym miesiącu znów prowadzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 12, 2009 No nic spadam, bp widzę że wszyscy już idą spać. dobrej nocki i do usłyszenia tomorrow afternoon, bo mogę tylko wieczorkiem lub późnym popołudniem, aha jutro idę do nowego gina poleconego prze koleżankę. napisze jak było pap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 12, 2009 ognik mam nadzieję ze się nie obraziłaś? Ja naprawdę Ci zyczę jak najlepiej i żeby ci się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Umówiłam się do lekarza bo się zaniepokoiłam wynikiem toxoplazmozy i wolę to skonsultować. Jak dostanę @ to pewnie nie pójdę. To do jutra. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 12, 2009 a dla mnie to już 17 cykl z mierzeniem tempki i obserwacji śluzu.. strasznie to szybko leci. Wcześniej wyliczałam dni przed owulką i po owulce niepłodne, a teraz ...:0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Nie mam powodu się obrażać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Styczeń 12, 2009 Jak robiłam wykresy to też wiedziałam kiedy są dni płodne kiedy nie, i raczej były mi potrzebne te nie płodne. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura240 Napisano Styczeń 13, 2009 Witam bardzo serdecznie wszystkich! Kurcze nie wiem jak zmnieć kolor pseudonimu.Proszę o pomoc)))z góry dziękuję) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hej, to ja witam na porannej sesji:) Dagna pytalas o wiesoolek, wiesz ja buszujac po forach( przymierzając sie do załozenia tego topiku) natrafilam na tem,at wiesiołka, ktory to niby nie szkodzi a pomaga na sluz:) na to, zeby go wiecej bylo:) wiec na razie drugi cykl mam w towarzystwie wiesiolka,ale albo on nie ten, co dziewczyny zachwalaly, albo na mnienie dziala:) Bo nie wiedze roznicy, a nawet sklonna bylabym powiedziec ze wydaje mi sie, ze mnije tego sluzu:) na pewno nie wiecej:) no dobra, witam sie jeszcze raz. Ale zaczelam dzien z Wami, od sluzu:) hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura240 Napisano Styczeń 13, 2009 a ja tak się zastanawiam! jak już się zajdzie w ciąże to co się czuje w dniu spodziewanej miesiączki? boli coś, ciągnie, jest wrażenie jakby miało się ją dostać? czy nic się nie czuje? ja miałam wczoraj dostac okres i nic, ale mam takie napiete piersi jak bym miała dostac okres i tak troche jak bym miała dostac okres, a dodam, że zawsze miałam jak w zegarku!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Hej wszystki i ja sie melduje..... widze ferminka wzielas sie w koncu do pisania... bo zalozycialko zaniedbywałas nas oj zaniedbywałas.... U mnie nic specjalnego dzis 20 dc a wczoraj padłam jak grucha i nie było tego co miało byc.... ale moze i dobrze skoro piszecie co 2 dni... Ale moj M był w koncu u lekarza i jest o niebo zdrowszy.... poustawiali mu cos w kregosłupie i dzis odpoczywa (do pracy nie poszedł) wiec sobie 19dc odbijemy.... a wiec witam wszystkie Panie i co niektóre do tebelki kolejno zapraszam..... gdzie ta nasza ostatnia tabela.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ja się nie znam, niech się brzuchatki wypowiedzą:)ja jak dobrze poszukac to wszystkie objawy ciązowe mam co miesiac:) czasmai pełen przekroj:) niestety tylko do punktualnej @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 NICK.................WIEK......DATA plan. @..........TEST........CYKL Dziewczyna Bonda----33-----------08.01 -------------09.01---------2 Fermina30---------------30----------19.01-------------18 . 01--------- 6 mooncia-----------------22-----------20.01-------------1 9.01-----------2 Ognik80 -----------------28----------23.01------------ -- ?--------------1 Kacha 86 ---------------22-----------23.01----------------?---------- ---4 Folik32 ------------------32 ----------23.01 -------------24.01---------4 Celcia84-----------------24-----------25.01------------- -- ?------------12 Dosiaaa -----------------28-----------27.01----------------?-------- -----2 M_M.---------------------23-----------30.01------------ - 31.01--------1 Bombelek83-------------25-----------31.01--------------- ?-------------2 Mfigielek----------------24-----------01.02------------- -03.02------------4 Ziarenko lnu------------24-----------07.02-------------08.02--------- 6 reha---------------------30-----------08.02 (???)----------?--------------3 BRZUCHATKI NICK-----------------wiek ------ Tc---------Termin porodu-----płeć Kate79---------------30------------5-----------08.2009.- ---------- nitaanita------------23------------6-----------02.09.09 .---------- Angioletto-----------24------------5-----------18.09.09- ------- Sara_24--------------24------------5-----------08.09.09- --------- To chyba ostatnia wersja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 tak, tak trzeb auaktualnić tabelkę, jak na razie moje dane tam są ok, do niedzieli pewnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 a dziewczyn ki co z dziewczyna bonda dlaczego ona na górze jeszcze siedzi....... wydaje mi sie ze powinna spadac do drugiej tabeli.... a moze odpoczywa bo cos na poczatku nie tak i musi lezec.... ale pozniej pewnie cos napisze.... odezwij sie czy zyjesz.... ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Hej Kobietki! Melduję się:) Folik, chyba się po 30 latach na kawę przerzucę - ostatnio w ogóle nie śpię. I wyglądam jak zmora. Coś w ogóle mam spadek formy - mam twarz jak 10 lat starszą od kilku tygodni. Nigdy się tak nie czułam, chyba jakieś witaminki muszę zażyć - coś się ze mną dzieje. A nigdy tak nie syczałam, jak ostatnio. Sam JAD! Fuj, aż sama czasem do siebie gadam : ZAMKNIJ SIĘ, NIE UJEŻDŻAJ GO TAK, BO PÓJDZIE W SINĄ DAL....:))))))) A tak nie można, bo to przecież DAWCA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 hehe uwielbiam Cię reha:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 fermina co dziewczyna bonda... cos przeoczyłam.... nie wiesz co sie z nia dzieje... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 mam pytanie???? co kupujecie tesciowej na imieniny ???? ja jej troche nie trawie ale musze cos kupic..... moze macie jakies propozycje i Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 to ma byc cos, ale nie moze byc drogie i ładne ale ...... musi byc cos.... zeby ona myslała ze ladne i drogie..... hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 prezent teściowej.... hm....... 1/ ładną filiżankę ze spodkiem, żeby była tylko jej, ale musi lubić kawę 2/ etui na okulary - na pewno ma już plusy:) - zobacz w sieciówkach - ostatnio kupiłam piękne, włoskie etui za 20 PLN (wygląda jak za 100) 3/ skórzany pokrowiec na klucze - babinki takie lubią 4/ krem, półtłusty na zimę 5/ popatrz w galeriach (cubus, reserved, H&M - rękawiczki skórzane - teraz mają przeceny i można piękne kupić za 30 zł - (polecam cubusa) powodzonka, teściową trzeba udobruchać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ferminko - Matko Założycielko...:))))) dziękuję za poranny wyraz sympatii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Folik teraz duzo wyprzedazy , idz do sklepu, znajdz największa przecene i klup! cokolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 "Ferminko-Matko..." jak to zabrzmialo ladnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 reha.... dzieuje za propozycje.... ale niestety filizanka odpada.... ma swoja ulubiona 10-letnia szklanke.... ale etui na okulary... o to jest cos.... co ona potrzebuje... bo okulary zawsze jej sie po stole krzataja.... juz nie raz słukłyby sie.... o juz mam prezent... dzieki jeszcze raz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 to nie takie proste jest, kurczę z teściową trzeba jak z chłopem - pogłaskać. lepszy wróg ujarzmiony. kupić coś ładnego i niedrogiego! i M się ucieszy, jak uśmiech mamusi zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 fermina kup cos ??? dobre... mam dylemat od tygodnia... a Ty idz i kup... a Ty cwaniaro na łtwizne poszłas i poleciłas mi "Cos" poczekaj poczekaj ja tez Ci kiedys "Cos" doradze... pamietliwa jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ja mam teściową..... jeszcze się nie poznałyśmy i chyba to szybko nie nastąpi - oj dała mi popalić, dała....a nawet jej nie widziałam...... eh dłuuga i niemiła historia:( jeżeli chodzi o prezenty - walcie śmiało, mam czasami pomysły:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 13, 2009 dobra babolki, posiedzialabym tu jeszcze z Wami przy kawie lub herbacie lub czym tam chcialaby Reha, ale ide do pracy:) milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 herbatka ziołowa, dla mnie z melisą:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach