Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 ja mamjeszcze pare minutek i lece... moja tesciowa kate nie pija alkoholu chyba ze do zupy doleje....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 oj !ja nie wiedziec czemu tak masz:o, ja zawsze mialam@ cztero -pieciodniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 oj brzuchatko, ty coś za często o tym winku, za często..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 reha - to cos długaskny ten Twój cykl... ja mam tak 4-5 dni to max.... a jak u Ciebie przytulanki sa codziennie... ???/ kate a ty masz zakaz przytulania czy M ostrozny czy jakby nigdy nic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 kate, jak bym miała to wszystko zostawić w toalecie, takie wrażenie...... umówiłam się do gina, ale mam trochę stracha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 reha nie cykl a @-szon miało byc... to Wasze wino mi w glowie kreci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Folik mojemu to juz chyba zardzewialo, a umnie jest pajeczyna-post caly czas, bo nawet nie wiem czy moge, a po drugie cycochy dalej nawalaja-to wiesz tak bez tego i tamtego to nie bardzo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 jutro to do Was chyba nie bede zagladac.... (ciekawe czy mi sie uda)... Kate daj przepisa na dzidzie.... ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 generalnie te cykle moje to jak ta moja robota - bez końca ale teraz coś jest nie tak, już powinno odpuszczać, już tu plany snułam, na niezobowiązujące lekkie przytulanie bez podtekstów prokreacyjnych, a tu jakieś skurcze, jak na początku i litry zostawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 reha... a przed staraniami brałas antyki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no właśnie, jak jest z tym przytulaniem z brzuchaczkami? słyszałam, że wtedy kobieta jest INNA w środku - nie wiem do końca co to znaczy, ale tak zasłyszałam i że po 3 mcu chłop twój kate będzie w łazience na klucz zamknięty spał:))))) w obwawie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 No Folik, jakto???? nie wiesz??? bzzzzz sie dziewczyny bo ..........................................................:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 w obawie ze co???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 brałam pigułki z 4-5 lat temu, przez 4 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 kate.... wiemmmm ale kiedy ta godzina... ??? w obawie przed Toba!!!!!... bo go zakatujesz... tak Ci podskoczy chec na niego... hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 właśnie, będziesz na niego polować:)))) STALE:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no ja juz zegnam szanowne Panie i Bzzz... sie dziewczyny bo..... same sobie dokonczycie moje przysłowie....... Papapa... szczegolnie reha i kate bo inne "Spią".... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 a gin mojej koleżanki też na jej męża polował i kazała często dbać o żonę i wszyściusieńko zostawiać w środku, mówiła TRZEBA ZMIĘKCZAĆ SZYJKĘ ludzie, ona była już pod koniec 8 mca! śmiechu miałam! on taki biedny, hobby szukał na gwałt!!! dwie na niego polowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Folik, jako ze ja juz nie moczalam dziubka w alkoholu hooo i troche, wiec dzis zakup to wino czy co tam lubicie na rozluznienie- a ta godzina sama nadejdzie................................kapisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Foliku Nie uda się. Do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 wypij tez oczywiscie lampke za mnie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 o tak, po winie zapomni o kręgosłupie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 no wlasnie, bedzie gietki jak sprezynka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 13, 2009 kregoslup mialam na mysli oczywiscie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 jak SNAKE:)))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 gdybyś mogła dojeżdżać MPK, to ty powinnaś sobie chlupać, na rozluźnienie myśli..... przewiduję sukces w następnym cyklu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
reha 0 Napisano Styczeń 13, 2009 lampka do pracy, w pracy, po i dzidzia w brzuchu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bombelek83 0 Napisano Styczeń 13, 2009 Wtajcie szalone Staraczki i niemniej zakręcone Brzuchatki ;) Tylko Was zostawić i wyjść do pracy i trzeba godzinę nadrabiać zaleglości w czytaniu :) A propo gotowania i śmiesznych rzeczy to mój Luby dziś oznajmił, że podczas starania musze dbać o niego szczegolnie i caly czas go dokarmiac żeby plemniczki wogóle miały siłe wyjść a co dopiero cos robić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meg75 Napisano Styczeń 13, 2009 Witam Panie własnie zaczynam starania narazie folik i test owulacyjny bo mam dluga przerwe po pierwszej ciąży ponad 10 lat wiec musze znowu przypomniec sobie co nie co pozdrawiam wszystkie staraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Styczeń 13, 2009 witam wszystkich!\\ rzeczywiście jak nie zaglądakm w ciagu dnia do was to potem z nadrobieniem informacji schodzi z godzinę czasu. dzisiaj byłam u nowego gina (pryuwatnie) w gadaniu to taki se, ale coś wiedzy to ma. zbadał mnie i stwierdził że w środku to właściwie wszystko ok. parę kaiś malutkich nieznaczących pęchęrzyków i mała nadżerka (którą zresztą mam całe życie) dał mi skierowanie na badania jakiś dwóch hormonów, dla mojego M również! Bylam tym nieco zaskoczona,ale chyba dobrze bo treba rozwiać każdą wątpliwośc. poza tym kazał mi się zaszczepić na żółtaczkę i dotałam receptę na luteina w globulkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach