Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Ja tam tez chcialam wtłoczyć wiek no i jakiś tam zalążek imienia Reha ty uważaj bo wiesz zeby życie mialo smaczek .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 _rea_ nawet lepiej bo przez kreseczkie lepiej widoczna jeste.... ok... mi sie podoba lece do kibelka bo mi cos poleciało..... buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 teraz lepiej chyba, o jaka szykowna pani ze mnie....! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Folik, nasze JAJO!!!! trzymaj!!!! a może to śluz ciążowy.hmmm, co? melduj mi tu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Tak wogole to ja tez składam ręce o dziewczynkę ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 JAJO utrzymane nic nie ma..... uffff...... jakos poczułam cos ale co to jakis tam sluz ale jaki on pewnie jakis zwiastujacy @.... wiec czekamy cierpliwie nadal.... ale mam na nochalku strupa... tzn chropowata powierzchnie.... jakies masci czy co.... wiecie czym smarowac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Rea_ teraz jak ktos nie poczyta co pisalismy to Cie nie pozna taką z ogonkiem i Cię witac będa..... ześ nowa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Smaruj smaruj - nosek też Niestety trzeba to natluścić wiec śmignij narazie tym co masz pod ręką !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Hej jestem tu nowa. we wtorek dotykałam mojego chłopaka, doszło do wytrysku, potem on dotykał mnie. mogę być w ciąży? please, odpowiedzcie, bardzo się denerwuję :))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Rea musisz dużo skakac na lewej noce - to pomaga a potem wypij 2 szklanki oleju i wszystko z ciebie wyjdzie !!! Jak bedziesz potrzebowala pomocy dwon 0 700 355 355 - tam każda pani odpowie ci co dalej zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 o ty kuchareczko jedna! ;) Foliku jeden, jaki śluz zwiastujący @. jak żyję o takim tworze nie słyszałam...... jeżeli jakiś kolorowy to tak, ale jak biały? nie ma plamień, nie ma plamien, hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 o witam Cie REA_ (z ogonkiem) och jak sie ciesze ze jest nas wiecej. A w które miejsce sie dotykaliscie.... ja mysle ze mozesz byc w ciazy skoro mezczyzna dotyka kobiete.... i to we wtorek..... a juz ja Ty to odzwajemnilas..... i był wytrysk.... i domyslam sie ze na bawełniane majtki..... to mozesz.... ale zalezy w który wtorek.... zazwyczaj dochodzi do zapłodnienia w 2 wtorek miesiaca.... ale bywaja przypadki ze i w pierwszy wtorek moze dosc do zaplodnienia.... gdzy cykl sie mogł przesunac.... mysle ze Ci pomogłam.... i mozesz zrobic test... koniecznie napisz.... czy wyszedł pozytywny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 nie mam plamien nie mam plamien.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 to nasz syn!:))) o raju, uno momento - to jak urodzisz, to tak jakby ono było naszej trójki tak? a twoj M wie, że to jakby blond będzie trochę??? i chłopaczysko?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 rea jak wyjdzie blond to nie recze ze w domu bede nocowac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 dobre, Folik, może dam ci jakie zlecenia? co nie chcesz zmienić roboty? a ty Meg? może będzie lepiej, zrobimy sobie jeden gabinet, cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Foliku kiedy testujesz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 czyli Meg, ja i Ty.... juz wiem jaka too robota - doradzwo.... przez internet..... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 meg ... ja dzis mam teremin @ ale ostatnia była 25.12 wiec poczekam do 25.01 na pewno a pozniej zobacze co sie bedzie dzialo czy cos innego poczuje.... czy moze jednak sie pojawi @ sama nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 tak powaznie to watplie.... ale wiecie jak bardzo chce..... ale chciec to se mozna... a co wyjdzie.... nie wiadomo nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 doradztwo dla nastolatek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Kozetka Reha siedzi w okularach i testuje pacjenta w oddali slychac delikatną muzykę Dr. Folik na zapleczu juz szykuje miksture na to wszystko wpada Dr. Meg ..... pacjent siada nieruchomo i mówi .... to moze ja drogie panie przyjdę w przyszłym tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 meg.... a Twój syn co robi.... podczytuje o czym piszemy.... i czy Ty na pewno cos ugotowałas.... oj czy na pewno..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 dalej ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 meggi, a mnie się to widzi inaczej Dr Folik od analizy (bo nie ma co - jest w tym najlepsza) Dr Meg od mikstur (bo lubisz kucharzyć) a Dr Rea - batem po grzbiecie w ramach terapii :)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Wszystko ugotowane czekam na M. syn szykuje swoj pokój na przyjscie gosci bo zawsze katurlają sie z gromadką dzieci wiec dzis dom bedzie pełny ludzików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 kózki, przyszły kwiaty do biura karteczka: przepraszam !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 a Dr Rea - batem po grzbiecie w ramach terapii ... rea_ normalnie sikam ze smiechu..... a swoja droga to wlasnie anlize robie (w miedzyczasie) powaznie..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 23, 2009 wow REA chyba Ci JAJO musze oddac cholercia..... musiał teraz jak ja sciskam.... tak kolanka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Styczeń 23, 2009 Folik, jak nie wiesz. Testujemy jutro przecież?!!!! nawet do niego nie dzwonię. niech jeszcze poskomli. hau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach