Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Ja przesadnie religijna nie jestem, ale w tym miesiacu powtarzalam sobei czesto w myslach modlitwe do sw. Dominika, polecona przez Pati.

i bzykac sie fermina i bzykac.... dodatkowo ..... byleby temp. szla w góre.....

a co do przesady religijnosci to nie jest tak ze ja tez... po prostu pochodze z takiej rodziny gdzie religia jest wazna ale normalnie... weszlam w rodzine gdzie tez tak jest choc powiem Wam ze moj M bardziej niz ja chyba jest religiny... I raz spotkałam na swojej drodze takie M-a ale ok... niech tak bedzie....

nie nie o tym pamietam choc sie troche sama juz mecze powaga.... wczoraj M sie pyta mnie to ile mamy juz serdueszek w tym miesiacu.... no rozbraja mnie .... ale ogólnie podanie o urlop było i jest odrzucone.... chyba zrozumiał...

ferminko kochana nie odpowiedzialas mi co z tym mysleniem o dziecku bo ja mysle ze prawie kazda z nas która pisze to mysli o dziecku a jednak zaciaza....

FERMINKA_____ cieszę się :) a teraz powinnaś zamówić pasek u sióstr, żeby fasolkę chronił, w końcu fasolka ma być wyjątkowa , no nie ? :) REA_____ USB podpięłam do Twojego :) mam fluidki we fiolkach od ANIMODY_____ M_M od CHMURKI_____ ta ja mam całą szafkę :) oddam Ci troszkę :) bo... Chmurka daje mi betę każdego dnia a ja w zamian jej i jej fasoleczce przesyłam zdrowie na 1000 lat :) wiesz REA____ taka wymiana :)

KLAUDIA_____ już nie krzykaj nie krzykaj :) :) u mnie pogoda pod psem, tak pięknie świeciło o 6 rano słoneczko aa teraz gdzieś się wyniosło :( ale... zapomniałam , że obiecałam ANI_____, że wyślę jej trochę do Irlandii

Patrycja mi miałas USB podpiac baboli.... Lalka REA jeszcze nie wstała wiec za kare na dyskietce jej wyslemy...

Foliku, przepraszam, przeoczylam pytanie. Więc nie dalo sie nie myslec u mnie. Ja Wam pislam, ze jakos tak bardzo bylam nastawiona na ten kwiecień, ze jak sie nie uda, to mnie wolami z dolka nie wyciągniecie.. Testy owu robilam dwa razy: 9 dc , nic, ale bzz bylo, 10 dc, krecha i bzz bylo , ale 11 dc boocne klucie jajnika, wolal, zeby o niem nie zapomniec i tego dnia niemal zgwalcilam meza. To znaczy cos takiego we mnie wstapilo..:)A potem jeszcze dwwa dni tez mielismy ochote:) Wiesz, to byl okres Swiat, moze to to, ale z mysli nie da sie wyrzucic.

Wiecie co a ja odkąd chodzę na monitoring przestałam robić to mechanicznie i.... dzięki temu znowu możemy cieszy się sobą :) zresztą mój M jak relacjonuje co w danym momencie jego plemnik będzie robił hahah to słuchajcie... trudno się stresować. kiedyś powiedziałam mu, że książkę napiszemy, ale jak już będzie fasolka :)

Witam.Wlasnie wstalam a mezus jeszcze spi,ja jakos nie moge spac,mama mi sie juz drugi dzin sni od 10lat dziwne,ale mile.U mnie dzis 2 dzien okresu ale ciesze sie bo akurat dostalam jak mam wolne i prawiemi sie skonczy jak do pracy pojde we wtorek.pozdrawiam.:D

FOLIKU_____ ja tez pochodzę z takiej rodziny, mój M niestety nie ale on jest inny od nich, pod wieloma względami, może dlatego ,że wojsko go wychowywało. Gdziekolwiek wyjeżdżamy zawsze zahaczamy o jakiś klasztor albo stary kościół, zawsze coś znajdujemy dla siebie. A wiesz... niedaleko nas... jakieś 50 km jest cudami słynąca figurka Dzieciątka i kobiety , które nie mogą zajść w ciążę podobno pielgrzymują z całej Polski. Dowiedziałam się przez przypadek od takiego starego sąsiada, sprawdziłam na necie i .... miał rację :) muszę się tam wybrać. Jak jest jakiś obrazek czy modlitwa to... zaopatrzę się w większą ilość :) a na pomorzu w METEMBLOWIE jest jakaś kapliczka dla nas staraczek, ale trochę daleko, chociaż mój m powiedział, że jak trzeba to pojedziemy :)

LOLA____ witaj :0 a ten sen to chyba normalne :) mnie tez się często najbliżsi śnią. A jak się dziś czujesz? Pewnie już lepiej, hmmm?

FOLIKU_____ a ja tez bym mogła zamówić ten maj razem z Tobą :) ? Czy muszę poczekać do czerwca?

nie ma sprawy Patrycja.... zamówic moze kazda ze staraczek.... nie ma sprawy i byloby nawet fajnie bysmy sie wtedy wraZeniami z USG wymieniali.... al kto zaciazy entliczek pęliczek.... ...... PS fluidy odebrałam ale ich napchałas i ładnie spakowane w folferze... widze i bete.... i fluidy spakowałas.... dzieki.... u mnie dzis 16dc a jak u Was... ja sie stresuje ale gin mowil mi ze przewdiuje po poprzednich temp. ze miałam 16-17 dc.

na tym z poprzedniego miesiaca ow. nie bylo i po badaniu usg wie na pewno ze nie bylo.... a ten bez serduszek to mowi ze raczej 16,17 dc była

Pati dzieki juz lepiej sie czuje,ale kurde moze to jest jakis znak ze czuwa nademna ale snila mi sie tylko 1 raz po smierci zaraz i dopiero teraz od dwoch dni a zmarla na grudzien bedzie 11lat.

FOLIKU_____ u mnie 27 dc , 9 dni po owulacji do @ jeszcze 7 dni a od 5 dni tempa w okolicy 37.0 czyli... wyższa o 2-3 kreski niż przy owulacji. Wczoraj lekarz powiedział mi, ze tempa bardzo ładna, byleby tylko nie spadła :) piersi mnie cholernie bolą hahhaha ale jakieś objawy każdego cyklu przecież muszę mieć :) a.... chce dodać, że piersi.... jeszcze w mojej karierze jeszcze nie było hihihi ale ja jestem :) mały móżdżek czasem jak u Kubusia Puchatka :)

Patrycja to trzeba trzymac kciuki za tempke.... zby nie spadła zeby nie spała....niech siedzi na górze... :) aj to jeszcze pewnikiem nie owulkowałam.... ale bzzzzzz..... musze to przejsc.... szkoda ze mojego gina nie ma poszłabym na usg

Pati no to trzymnam kciuki, zebys byla pierwsza majowa, bo potem Folik, ktory wlasnie dzis sobie fasolke zmajstruje:) Ja tez tempke mierzylam z doskoku, powyzje 37, albo w okolicach tego byla, ale wczesnije zawsze tez taka byla do @, wiec tym si enie sugeroalam, to taka dodatkowa deska ratunku byla. Zeby moc sie czego trzymac:) Ja zmykam do pracy , tzrymajcie sie majowo

Lola ja słyszłam że jeśli się śni zmarły to znaczy że potrzebuje od Ciebie modlitwy w jego intencji.Pati,Folik ja też zamawiam i maj i czerwiec i resztę m-cy w końcu kiedyś się musi udać...Biorę się za sprzątanie bo nie mogę w takim bałaganie wszystko mi się napiętrzyło.A póżniej idę na spacerek z moją Księżniczką :)

Klaudia... zmawiaj kokretnie.... albo maj albo czerwiec... fermina konkretnie wybrała sobie..... i ma... a tak ze moze kiedys nie ma ... ze moze kiedys tokazdy sobie mysli.... wybieramy miesiace.... ja maj i sie kurczowo trzymam....

Witajcie :) PATI- o jakiej Ty figurce pisałaś 50 km od Rzeszowa? Bo mi nic na ten temat nie wiadomo a ja tez podrózniczka jestem i ciągle w drodze ,to chetnie odwiedziłabym to miejsce. A samopoczucie mam ok,tylko brzuch boli ,kurcze ostatnio gorzej przechodze@ ,nie wiem od czego to zależy.

LOLA____ przepraszam Słońce , ja nie wiedziałam , ze Twoja mamusia nie żyje, a skoro śni Ci się to na pewno czuwa, żeby była fasolka, tez przecież się będzie cieszyć, że zostanie babcia :) FERMINKO_____ wczoraj mój kochany doktor posiedział ze mną dość długo, pomimo, że wziął mnie do przychodni na usg, żebym za każdym razem nie płaciła - nota bene - cudowny lekarz :) i... powiedział mi, że z wykresu widzi, ze jak będę w ciąży to nie przekroczy tempa raczej dużo ponad 37.0, bo ogólnie mam niską, a ja dotychczas kurczowo trzymałam się książkowych opisów :)

FOLIK____ ja tez maj Klaudia_____ bierz maj, będzie nam raźniej :) co Ci zależy :) będziemy jeździć do siebie z fasolkami :)

NIKAMO______ na trasie Rzeszów- Tarnów....w Pilźnie skręcasz w lewo ... jak na Jasło.... i... nie pamiętam ale już nie daleko jest drogowskaz na JODŁOWĄ w prawo, tam jest figurka Dzieciątka Jezus, Monika :) a tym czasem.... zamawiaj miesiąc :) maj czy czerwiec bierzesz hahaha ?:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować