spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 gdzie jestescie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 mam 22 lata, jak kupowalam mamie papiersy to zostalam poproszona o dowd, wiec nie jestem w szoku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 aha, zdjecie z prfilu jest zaczerpniete pomyslem z "labiryntu fauna", nie mam chyba wiekszych odjazdow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Nic nie pisze przy zdjęciach. A więc: piesek Twój?, A w tej sukni białej to Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 pies t moj pupil, moglabym mowic o nim wiecznie suknia kuzynki, tylko przymierzalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 A kotek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 babci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Super nad morzem. Uwielbiam morze. Byłam w Gdańsku 3 lata temu. czekałam na to b. długo a jak pojechałam to było zimno i tylko 1 dzień świeciło słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 ajjj, a czasem tak wieje. a ja wyjezdzam niedlug z gdanska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 To zdjęcie na statku moje to z Sopotu. A to słońce to taka fałszywka bo za chwilę lało jak z cebra i była burza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Gdzie wyjeżdżasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 do rodzinnego miasta wracamy. niedaleko Łeby. tu tylko studiuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 na nk widac wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 AAA ale też niedaleko morza mmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Pooglądam dokładnie jutro. Zaraz muszę zmykać. A ja uwielbiam morze, plaże, słońce i opalanie............lubie leżeć plackiem i sie opalać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Dodam cię do znajomych cobym Cie już nie zgubiła hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Oj, kobitki poszly, pewnie robia brzydkie rzeczy. ja nie wiem co z nimi zrbic, wstyd po prostu. Ewiko, chociaz Ty badz porzadna i zlozmy wpolnie rece do modlitwy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 ehe, widac wiezi topikowe sie zaciesniaja i super:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 No wiesz co....... obok mnie leży mąż ................a dalej córka na moich nogach a na krzesełku siedzie synek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 7, 2009 Ok ja lecę do jutra do wieczorka Papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Masz wesola i kolrowa galerie, bardzo mi sie podoba. kobitka jak trza, usmiecha sie, zgrabna,blondi, eM pewnie nie moze sie oprzec:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 7, 2009 Dobranoc, milego dnia, Ewika Kobietki, dobranoc Wam. buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 7, 2009 Hej juz jestem,a wy pwnie juz poszlyscie spac tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 7, 2009 Hej Lola ja jestem właśnie z pracy przyszłam BUUUUUUUUUUUUU BUUUUUU noge tak rozwaliłam ze chyba powinna być szyta ale może sie zagoi samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 8, 2009 Foczki____ wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapraszam na kawusie z mleczkiem wiecie co u nas tak zimno, jakby śnieg spadł co najmniej, słonce gdzieś za chmurami ale sucho takie, że.... wczoraj podlewaliśmy z eMem chyba z godzinę ten skraweczek. Przydałby się deszcz koniecznie, podmuchajcie w moja stronę jakieś chmurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 8, 2009 BEATA____ co się stało, bardzo Cię boli ? oj ty biedulo , Ciebie ktoś zaczarował czy co? wszystko się do Ciebie przykleja ostatnio - nie to co potrzeba :) pewnie pójdziesz na wolne, no bo jak będziesz pracować , hmmm? odezwij sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spacer w chmrach Napisano Maj 8, 2009 Dzień dobry. Co mam zjeść na śniadanie, Pati? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 8, 2009 Spacerku_____ hmmmm ja jadłam twarożek z solą i żurawiną :) pucha... ale ja od zawsze mam takie ciążowe mieszanie smaków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 8, 2009 Spacerku____ a jakie teraz masz smaki ? na słone , kwaśne ? słodkie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 8, 2009 a ja gotuje jajka i zjem na chlebie z twarogiem. cos jeszcze wykombinuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach