Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Jestem Pati ba chwilkę ale już się kładę spać.Powiedzielismy dzisiaj i moim rodzicom i tesciom że będziemy mieć drugie dziecko co za radość!ale tkie miałam wrażenie że tylko czekają na taka wiadomość że na nas najwyższa pora na drugie ;) Dobranoc

Hej wszystkim!Wstawać i się meldować dziewczyny! Ewika Rea Pati Chciejka Folik Meg Beata Anka Lola Fermina M_M Ognik Ziarenko lnu Nowa Nikamo Nikulam Annolia Mfigielek Chmurka-za karę że się nie odzywa ostatnia!;) Piszcie co u Was? Ja jutro jadę zrobić sobie wyniki-morfologie,mocz i cukier.

Cześć, kwiatki. Przepraszam, że Was zaniedbuję, ale jestem flakiem żyjącym głównie jedzeniem i spaniem. Zaniedbuję dom, naukę, przyszłą sesję. Śpię sobie i jem:) Ale bardzo Was uwielbiam:D

Chmurko Ty się nie tłumacz tylko pisz jak tam przygotowania do ślubu już mamy czerwiec ;) Tak myślałam że śpisz i nie chce Ci się z nami pisać no wiesz?tak zaniedbywać koleżanki nie ładnie...nie ładnie...nie wiem czy wybaczymy?no może pod jednym warunkiem że przestaniesz tyle spać weżmiesz się za siebie i pokażesz światu jak pięknie być w ciąży.Jaki flak?co ja czytam weż bo się jeszcze staraczki zniechęcą :)

Klauducha, cwaniaczku:D Poprawię się na pewno, ileż można tak żyć, zaniedbywać się?:) Mamy już obrączki, będę szyła sukienkę, mamy uwite gniazdko, tylko czekać do końca sesji! I niech ten bobas leniwy zacznie się ze mną wyraźniej komunikować, bo czekam niecierpliwie i nie mogę się doczekać:) Po cywilnym ślubie w tym roku bierzemy kościelny, ale na przyszły lipiec 2010. Teraz przytyłam 2 kg, ale pewnie zaraz się posypią kolejne jednostki wagi i nie uniknę wożenia w taczce:D Już się śmiejemy, że to będzie mój środek lokomocji. Cieszę się widząc nowe ciężarne, radosne lub mniej, ale zawsze szczęśliwe:) Jak wrócę z wydziału, to napiszę więcej do Was. Klaudia, czytając opis Twojej nowej sukienki odnoszę wrażenie, że musi być bardzo apetyczna:) Daj fotkę!

Chmurko a dużo gości zapraszacie na cywilny?Nom apetyczna w niej jestem ;) Dam Ci fotkę po weselu wyślę w poniedziałek bo cóż Ci po zdjęciu samej kiecki na wieszaku. A Ty masz już kreację?Tak myślę że ta moja sukienka swietnie by sie nadawała na cywilny.2 kg to niedużo ja w pierwszej ciąży najpierw 2 kg schudłam a potem w 3 m-cu 1 kg przytyłam w 4 m-cu nic a potem co miesiąc po 1kg-2. W którym jesteś tc?

Nie mam kiecki, bo w lipcu na ślubie będę w 20. tc, czyli bęben może już wyskoczyć, a teraz mam 1. tc, jutro zacznę 15. Ty wymiotowałaś na początku i dlatego chudłaś? Ecru to piękny kolor. Ja znalazłam link do ładnej sukienki, bo w sklepie już tylko ciążówkę będę musiała kupić, a w moim mieście mniejszy wybór i drożej. http://www.haloo.pl/index.php?gr=6&pdgr=19&pr=276 - ta mi się podoba, ale nie w kolorze brązowym. Co myślicie?

Fajna ta kiecka i posłuży Ci dłużej bo jest lużna.Ja osobiście wolę rzeczy bliżej ciała ale w ciąży to wiadomo że człowiek nie wie jak będzie wygladał za tydz. Nie wymiotowałam w ciąży nawet mdłości nie miałam tylko brak apetytu tak jakoś.Teraz też nie mam zbytnio. 15tc to jeszcze za wcześnie na ruchy można się spodziewać dopiero po 16 tc.Ja poczułam w 19 tc a są i takie co w 21tc. Kiedy miałaś robione pierwsze usg?I jak u Ciebie z piersiami bo mnie bolą strasznie!

Oj, kochana, cycki to mi odpadają, mam to samo, okropna tkliwość. A 1. usg miałam w końcu 9. tc. Ataki to maluszek był:) U nas będzie 14 osób, kameralnie, a weselicho chcemy na 60.

Witaj Klaudia i inne babolki... nie wiem ktora kolejna byłam do wywołania ale melduje sie.... U mnie dzis kontrola w firmie juz jest .... siedze jakby na szpilkach i cichaczem do Was zagladam..... i pisze..... i jem kanapki w ukryciu bo głupio mi bo caly czas ode mnie cos potrzebuja..... A poza tym u mnie 22dc cyklu cycyki cos mnie w tym cyklu bola - nie wiem czasami tak mam czasami nie - moze jakis stres na to ma wpływ.... a poza tym nici z bzyczenia na razie czekam.... choc temp. wysoko ii mysle ze juz po owulce i moj M sie strasznie domaga juz przytulanek a ja uparcie nie..... hehehehe ale moze w nastepnym cyklu powalczy..... i bedzie tez monitoring.... ot tyle moich wypocin...... a teraz poczytam co u Was bo zaniedbałam Was w czytaniu..... oj zaniedbałam.....

Dzien dobry Babolki. Ja tylko na chwilke,bo zaraz na te badania jade,a z godzinke pojedziemy na pewno. Spacer fajnie zes sie w koncu odezwala,bo zaczynalam sie martwic o Ciebie pindo jedna! Odezwe sie pozniej.Milego dnia 🖐️🌼

Witam Was wszystkie:D Klaudia i bardzo dobrze ze wywolujesz wszystkie ja sie oczywiscie zjawiam jak zawsze.Dzis jestem sama wdomciu bo eM w pracy a ja wlasnie pije sobie kawke:D slonko swieci ale dzisiaj juz zimniej.

Witam Laseczki:) Klaudia ha ha stawiam sie i ja na wywołanie.:) Ja niestety bidulka w pracy siedzę,zimno i ciągla sie rozgrzewam ha ha herbatka z cytrynką. U mnie 10dc od jutra zaczynam robic testy owulacyjne i biorę sie do roboty...Mój eM ma teraz wolne aż do 15 wiec szalejemy.No i jestet z Siebie dumna nie pale 4 dzień i nawet mnie nie ciągnie,ćwiczę na steperze,brzuszki wźiełam się ostro za Siebie.I wierze że czerwiec przyniesie Nam fasolkę!!!:)

Nikamo Witaj widze ze jestesmy z tego samego dnia u mnie dzis tez 10dc i od jutra zaczynam testy owulacyjne stosowac,powiedz mi too stalej porze trzeba?i kiedy rano wieczor? ijak beda 2 kreski to wtedy bzzz tak?

Loluś ja robie je tez pierwszy raz,ale tak słyszałam żeby po południu codziennie o stałej porze i dwie kreski oznaczaja owulacje.

Acha rozumie zobaczymy czy nam sie uda hehe moze ja mam taka cicha nadzieje ze czerwiec bedzie moj:D ale zobaczymy.a przez jak dlugo sie je robi?

FOCZKI____ wyłażę i ja z norki skoro Klaudia wywołała :) u nas wreszcie słoneczko wyszło ale pije już druga kawę, bo wcześnie wstałam

Melduję się grzecznie! U mnie dziś okropna pogoda. Co chwilę leje...

Jak fajnie ze powoli wychodzicie wszystkie rea wracac do tabelki natychmiast i mow co tam u Ciebie?!!! Witaj Pati i Annolia

NIKAMO____ ja też bym poćwiczyła tylko... nic mi się nie chce :( niech już przyjdzie to lato, bo pójdę do norki na cały miesiąc ANIA____ powodzenia na badaniach LOLA____ fajnie, że odpoczywasz o!!!! i juz leje :( BUUUUU

Pati nio fajnie siedze w domciu i slucham muzyki za 10min pewnie eM z pracy zadzwoni bo ma przerwe i niewiem co na obiad mu zrobic

Lola ___ tez nie wiem jak długo sie robi te testy...Moze dziewczyny nas oświecą. Pati___ powiem Ci że tez mi cięzko sie zabrac do cwiczenia ale potem mam dużo energii i dobre samopoczucie ,wiec warto.Chyba trzeba Cię bedzie wziąśc w obroty bo Ty ostatnio cos się strasznią zrzędą robisz ha ha .I do żadnej norki nie pozwolimy Ci iśc!!!!!!

A ja dzis dostałam od ksiegowej w spadku sukienke ciazową.... po córce.... sukienka ładna ale moj brzuch za mały..... a skad jej do glowy przyszlo zeby mi ja dac.... a twierdzi ze sie niebawem przyda a ze juz dzieci miec nie chca.... to mi odstapiła.... hmmmm dziwne.... wziełam wziełam a co miałam nie brac..... moze sie przyda

Lola83-1 - ja testowałam 3 m-ce..... zobacz w stopce jak to wygladało na moich wykresach.... 2 godziny przed starałam sie nie pic..... w I cyklu testowania to idealnie kreseki sie pojawiałay i znikneły jak trzeba ale w nasteonym juz był galimatias.... i jak zostały mi w ostatnim opakowaniu to z niechcenia walnełam sobie jeszcze ..... ale ogólnie robilam o 16.00. i cały czas o tej samej porze byleby nie z porannego moczu i wieczorem tez mnie kłamały... ale mnie tro strasznie stresowało i tylko wiecej było w tym ze bylam niecierplia itp.... ze szkoda nerwów.... no ale kazdy niech próbuje... zeby nei zalował.... ja np. odradzam szkoda kasy...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować