Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Znowu miałam dziś plamienia miało być coś mi wcięło.Taki śluz brązowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 NIKAMO moje cykle to sredno 32 dni.testy owulacyjne wykazaly mi owulke w 17 - 18dc ( BYLY BARDZO CIEMNE ), no ale tempka stoi.czy oznacza to, ze testy klamaly? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Rea - to Ci wspólczuje bo mnie to ewentualnie w pierwszy dzień cos poboli.Ale rzeczywiscie moja kuzynka miała przed ciążą takie bolesci ze nawet lekarz jej Tramal zapisał! Urodziła dziecko i teraz nawet nie wie kiedy @ przychodzi. J a czekam teraz na @ ,dziwnie mnie juz dól brzucha boli i cycolki ale temp 37 , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Nowa ja tez robiłam testy w tym miesiącu i powiem Ci szczerze że juz ich wiećej nie zrobię ,ja np.miałam druga kreske cały czas jasniejsza od kontrolnej a jajniki mnie bardzo bolały i sluz miałam płodny wiec nie bede się stresowac głupią kreska tylko bzzz ! I Tobie tez tak radzę,lepiej obserwuj organizm a nie testy. A jaka masz teraz tempkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Rea lekarz ma racje.Siostra mojego eMa wymiotuje i z lozka sie nie rusza,a to wszystko z bolu.Przeciwbolowe dostaje na recepte-nazwy nawet nie potrafie wymowic.Jak ja to kiedys wzielam,to o malo nie stracilam przytomnosci.Uszy mi sie zatkaly i w glowie mi szumialo.Takze nie narzekaj,bo moze byc gorzej hihi Klaudia a do gina dzwonilas albo moze bylas?Kladz sie jak Ci kazal! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 KLAUDIA ja nic na ten temat nie wiem, bo nie mialam plamien w ciazy.w 9 tc po bzzz zaczelam krwawic.trafilam do szpitala na 3 dni.pierwsze co, lekarz pytal mi sie czy boli mnie krzyz, ale nie wiem dlaczego.bierz leki i prowadz spokojny tryb zycia.staraj sie jak najczesciej lezec, wiem ze to trudne przy dziecku, ale sprobuj znalezc wolny czas dla siebie i swojej fasolki.zycze ci, zeby wszystko bylo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 NIKAMO moja tempka to 36.7 a nrmalnie po owulce mialam zawsze 37.1.ja mam przeczucie, ze ten cykl byl bezowulacyjny.mialam pobrana krew w 21 dc na hormony.wiec lekarz bedzie mogl odczytac czy byla owulka?chyba tak nie?no bo progesteron poszedlby w gore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Hej foczki :) Klaudia____ odpocznij trochę a nie biegasz jak przepiórka :) Ania____ jak tam porządki porobione ? kuwetka pięknie opróżniona ? czytałam troszkę w tył nasz topik, bo mam chwilkę Nowa___ Karolina co z ta tempą Twoją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 NOWA____ a może ty jeszcze nie miałaś owulki... teraz tak sobie myślę, może masz tak jak ja ostatnio? zamiast 19dc miałam owulke 24 dc ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Pati Kuwetke nowa kupilam wczoraj na necie,bo moj kotek chyba jest za duzy do swojej.Zwirek wysypuje i czasem usypie sobie taka gorke,wchodzi na nia i niechcacy siusia poza kuwetke :] M wczoraj odkurzaczem posprzatal,a ja ogarnelam kuchnie.Chcialabym jeszcze lazienki sprzatnac,ale to chyba jeszcze troszke poczeka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Dzwoniłam do gina i kazał brać tą luteinę dopochwowo i leżeć a po niedzieli do niego przyjść jeśli będę czuła ze jest potrzeba.Boję się myślicie że luteina pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Klaudia____ po to jest , żeby pomogła :) jasne , ze pomoże pod warunkiem, że nie będziesz się denerwować i stresować :) Ania___ ten kot to ma dobrze z Tobą ,a mojego nie ma :( wypłakałam oczy za nim... może poszedł do swojej właściwej pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Klaudius no skoro gin kazal ja brac,to chyba nie tak dla checy tylko po to,zeby pomogla,no nie? Wiec grzecznie sluchaj pana doktora.Na pewno wszystko bedzie dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 A ja teraz wciagne paczusia. Pati a co sie stalo z Twoim koteczkiem?? M sie wscieka,ze traktuje tego kota jak dziecko.Ale to takie moje serduszko malutkie i on jest taki kochanienki.M wyzywa a wczoraj paczkiem kota dokarmial... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 ANIU___ bo ten kotek jest babki z bloku obok a do nas przychodzi na wakacje hi hi, ona nie wie , że on mnie tak bardzo polubił, ze potrafi wyspinać się na szeregówkę i wskoczyć na mój balkon w nocy i drzeć się na pół osiedla , bylebym mu otworzyła drzwi. A teraz jak tyle dni padało to... mam nadzieję, ze poszedł do domu... ale na oknie u tej pani nie siedzi :( u nas nie ma kuwetki więc jak lej długo to wybywa do swojego domku... a tu wchodzi i wychodzi kiedy chce... pewnie dlatego lubi u nas przebywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Hehe to fajnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 PATI ale mi ciebie brakowalo.ciesze sie, ze jestes.no ja nie wiem co se u mnie dzieje.24dc i tempka niska.juz mnie to wszystko wkurza.szyjka wczoraj byla jeszcze otwarta , a dzisiaj jeszcze nie badalam.co o tym myslisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 NOWA____ może faktycznie dziś owulka dopiero... a jutro tempa poszybuje i zostanie na 9 m-cy :) no... podobno na 3 ale ja się nie znam co będzie z nami po 3 m-cach ciąży :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 oj chcialabym, chciala.M jeste dzis w domku wiec go chyba wykorzystam :) zobaczymy.a co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Witajcie dziewczyny. J asie nie najlepiej czuje dlatego malo na kompie przebywam.Brzuch raz boli raz nie ale rano mocno bolal i anwet na zakupy nie pojechalam tylko lerzalam i zazylam no-spe,a teraz polezalam i jest lepiej ale na 15 ide do naszego rodzinnego lekarza a potem do szpitala bede chciala na usg jechac.Bo mnie to dziwi jakbym miala @ to bym miala caly czas a niew czoraj zaczelo sie brazowym plamieniem pozniej krew potem brzuch bolal i przeszlo jak polezalam a dzis raz mam krew taka jasna a raz niemam niewiem co jest grane dlatego chce do lekarza jechac. Odezwe sie wieczor jak bede w domu.papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Klaudusia, słuchaj lekarza, luteina jest na podtrzymanie ciąży, więc spokojnie:) Lola - ja też tak mam na początku @, najpierw plamienie, potem nic, potem trochę krwi, potem znowu nic. Dopiero 3 dc mi sie normalnie @ zaczyna. Ale nic nie szkodzi sprawdzić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Rea no ale ja tak mam pierwszy raz bo wczesniej mialam normalnie w dniu spodziewanej 2 dostawalam rano ale zazywalam pod jezyk Luteine a teraz moze przez toze dopochwowo to dlatego niewiem moze mi lekarz stwierdzi ze to okres i bede spokojna.sama neiwiem.Taki bol mam pierwszy raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Lola, ale krwawisz teraz tak? czy były tylko plamki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Kate brzucholku, chodź do nas! Miałaś mnie przeszkolić nt. jak w cyklu zapłodnić jajo strzelając jeden raz:))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Rea To nie jestem takie krwawienie jak przy @ tylko lekkie czerwone plamki raz mocniej raz slabiej ze praie niema.Zrobilam testa o 13 ale wyszdl negatywny takze albo zle pokazal po popoludniowym moczu albo nie jestem w ciazy.Ale do lekarza jade na 15 i zobaczymy.Ale penwie to @ mam 5 dni wczesniej.:( pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Lola, a może to dobre znaki??? lekkie plamienia.... no trzymam kciuki kobieto! a test to raczej niewiarygodna sprawa tak wcześnie! przynieś dobre wieści:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Hellooo babolki Meldunek cycki duze eMa nie ma - wakacje brzuch podobolewa dziwnie ale to pewnie ten kg groszku ktory wciągnęłam :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Hej no wlasnie wrocilam od lekarza i tak pobadala mnie zrobila wywiad co i jak co zazywam i wogole i czy chce paracetamol na bol ( oni tak tu maja na wszystko daja paracetamol:-) ) i kazala sie wycikac do pudeleczka zrobilam to i zrobila jakies 2 testy 1 ciazowy ktory wyszedl negatyw a drugi na jakies tam zakazenie i tez ujemny czyli nie jestem w ciazy chyba. Bo kazala w pon rano przyjsc i ze zrobi test z krwi i zobaczymy.Ale raczej nici z ciazy.No trudno:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 Czyli raczej nie jestem tylko ta @ glupia wczesniej przyszla a to chyba przez ta Luteine dopochwowa ze zazywalam 1x2 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Czerwiec 19, 2009 LOLA jeszcze nic nie wiadomo.ja trzymam kciuki.moze tym razem sie uda :) a u mnie 25 dc, szyjka nadal otwarta i dosc wysoko, miekka.i bardzo duzo sluzu plodnego.rozciagnelam go na przynajmniej 10 cm! co to oznacza? ze ten cykl to ja caly czas jestem plodna:) ? dziwne sprawy sie dzieja.a poza tym oli mnie juz krzyz i brzuch tez dziwnie pobolewa.wiec pewnie zbliza sie @ po cyklu bezowulacyjnym, bo tempka zamiast rosnac to stoi w miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach