Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Lola nie chciałabym, żebyś się denerwowała ale sama przecież dziewczyny podjudzałaś żeby naśmiewać się ze szpiega poprostu myślę,że tu w tym topiku nie chodzi o to.Musisz tą całą sytuację ignorować już wszystkie dziewczyny doradzały Ci żebyś to wszystko ignorowała

joanna wiesz ja juz niemam sily do twego debila co to wypisuje poprostu jest zalozny,ale ja to zalatwie w inny sposob pogadamy na emailu z dziewczynami co i jak. I macie racje trzeba ignorowac.I GLUPIEMU ustapic hehe:)

i właśmie o to mi również chodzi mam nadzieję,że zrozumiałaś moje intencje,byłabym ostatnia która chciałby dobijać Cie w tej całej głupiej sytuacji

Nio dokladnie masz racje.idiotow trzeba ignorowac:) Milego wieczorku zycze wszystkim.

Hej!Joanna no widzisz wszystko jest dobrze dzidziuś rośnie szybko to ma prawo trochę pobolewać brzuszek.Zmęczen ie i senność przejdą Ci z końcem 12 tc mi minęło jak ręką odjął od wczoraj.A do tej pory,wir w głowie,senność i kołatania serca były moją codziennością :P Chmurko jutro myślami będę z Tobą ;)

Witajcie dziewczyny. Przemyslalam wszystko i doszlam do wniosku ze odchodze i juz nie daje satysfakcji Szpiegowi.Niechce zeby moje rodzinne sprawy powodowaly \"PROBLEMY\" na forum. Takze powodzenia zycze wszystkim i odezwe sie jak co to na emaila. A ty SZPIEGU ciesz sie ze nie bede wstydu wiecej rodiznie juz przynosic.Ale za to ty juz masz opinie tak zrabana w PL ze szok.hehe:D

Gość szpieg...
Lola jesteś żałosna...

Cześć dziewczyny Co tu taka cisza??????????????? Ja wczoraj nie miałam weny do pisania ale troche czytałam a cały dzień wczorajszy spędziłam na basenie z małą ha ha i nie chciałam sie opalać ale niestety słońce mi moje plecy dopadło i mam jak rak czerwone hi hi a jak piecze:-( Widze że coraz wiecej ludzi dziwnych zaczyna tu pisać hmmmm Lola ja myśle że najwyższa pora żeby to ignorować bo niema sensu sie denerwować. Ale u mnie dziś gorąco a ja taka wściekła jestem że szok telefon mi sie zepsuł a moja córcia swój tel. bierze ze sobą nad morze a jedzie za 15 minut i nie bede miała kontaktu ze światem a najgorsze z moją córką też nie bede miała kontaktu do wtorku bo we wtorek mają mi dać zastępczy w gwarancji.

Chmurko Kochana dziś jest Twoje święto życze Wam dużo wspaniałych chwil zadowolenia z Męża i zdrowego dzidziusia i żeby wasze życie zawsze było tak piękne jak ten dzisiejszy dzień Niech Wam zawsze świeci piękne słoneczko :-) Więcej nie napisze bo zawsze w takich chwilach płacze jak dziecko Ja moge za płaczke robić przy każdej okazji bo mnie takie uroczystości wzruszają strasznie

Hej laski! Chmurko___i już po....wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia przede wszystkim spełnienia marzeń i dużo duuużo miłości Kochana :D Beat____a nie masz jakiegoś starego grata aby żeby działał?ja bym nie wytrzymała tyle bez Małej tyle że Twoja starsza ja zanim ją wypuszczę spod swojej opieki trochę latek minie... Zaraz mam dzwonić zamawiać pokój na wakacje jedziemy w końcu nad jezioro 31.08 na 5 dni dobre i to.Miał być tydzień nad morzem ale nie damy rady.

Upał dziś straszny!Beata a Twoja mała autokarem jedzie? Moja na szczęście śpi jeszcze w południe więc nie marudzi że chce na dwór.

CHMURKO____ Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej. I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny. Cudnej miłości do końca świata Kochana :) tego z całego serca Ci życzę

Noi jestem ale bedzie zaraz burza ho ho Klaudia moja córcia pojechała z ojcem autem bo on ze swoją dziewczyną po nią przyjechał a oni mieszkają w Toruniu i nad morzem będą chwile a później jeszcze w Toruniu a ta dziewczyna dość opiekuńcza jest niby niema swoich dzieci ale widze że ma dobre podejście do mojej myszki i ona też ją lubi a w Toruniu oni mieszkają z jej rodzicami wiec sie nie martwie bo jest pod dobrą opieką ale tęsknić bede strasznie co mam zrobić ojciec też chce czasem z nią pobyć żadko ale che. Chmurko jak sie udało przyjęcie jak sie czujesz w roli pani młodej ;-) fajne uczycie co???????? Czekam na zdięcia🌼

Hej!Beatko no jasne że jeśli chce to niech ma z dzieckiem kontakt w końcu to też jego córka i mała też się lepiej czuje jak wie że tata się nią interesuje. Chmurko no ja też czekam na foty ;) I od Ciebie Beata też. A ja jestem padnięta ciężki dzień miałam aż mnie brzuszek pobolewa.Leże jak kłoda.Pa babole!

Dziewczynki kochane, Beatko, Klauduś, Pati: Bardzo dziękuję Wam za życzenia, mocno się ich będę trzymać, bo małżeństwo to dla mnie rzecz nowa i chcę, żeby było możliwie jak najlepiej. Wczoraj udało się tak jak chcieliśmy, dojechali wszyscy goście, ale zżerał nas stres od rana. Oczywiście każde mówiło, że go to nie dotyczy, ale jakoś nie mogliśmy znaleźć sobie miejsca i do tego było okropnie gorąco. Potem z kolei lunęło:) Ale nie narzekam. Było bardzo fajnie w gronie rodziny, a w nocy z wrażenia nie mogłam spać. Zrzucimy szybko zdjęcia z aparatów i powysyłam Was moją fryzurę i sukienkę:)

Hej Babolki moje!!!!! Ale sie stesknilam!!! JEstemw Tunezji,choc nie obylo sie bez niespodzianek..z nasej winy.. Zamiast w wczwartek,przylecielismy wczoraj rano.. A to wszystko dla tego,ze M zapomnial paszportu wyjac ze spodni,ktore zostawil w domu u tesciowej.. Jechalismy 5 godz do Wawy na marne..ale pani z orbisu byla super mila i zalatwila nam,ze musielismy doplacic tylko(!) 1200 zl.za przelot.Wszystko byloby pieknie gdyby nie to,ze wylot mielismy z KAtowic o 1:50...10 godzin pociagiem...potem czekanie na lotnisku i jeszcze samolot byl opozniony o 30min...myslalam,ze sie wykoncze..Mielismy w czwartek leciec do monastiru,a w sobote ladowalismy w tunisie..2 godz \"autokarem\",w cudzyslowiu,bo to cos bylo gorsze od naszego \"ogorka\". Do hotelu dotarlismy o 7 rano,w pokoju walnelismy sie spac... Poza tym jest ok.Jedzenie dobre i duuuuuzo.Brzuszek juz mi mocno wystaje :) Jest goraco,ale do wytrzymania.Wiekszosc czasu leze w cieniu.Dzis mnie troche glowa boli. Jutro pojezdzimy na skuterach wodnych,pojutrze M bedzie nurkowal,bo ja nie moge :( ale to nic. Potem bedziemy latac na paralotni :) wszystkie te atrakcje sa tanie jak barszcz. taka paralotnia 40dinarow za dwie osoby,czyli ok 20euro...To by bylo na tyle.Jak bede miec jeszcze okazje to sie odezwe. Chmurko Zycze Ci szczescia na nowej drodze zycia.Oby malzenstwo dalo Ci same radosci. Sciskam Cie mocno kochana :):) Jeszcze raz wszystkiego naj..

Hej, Aniu. Dziękuję za życzenia!:D Jak czytam Twoje relacje, to jestem pod wrażeniem. Tyle czasu zeszło na podróż, dodatkowa kasa, jak Ty to zniosłaś?:) Jakie to musi być zmęczenie. To, że wyjechaliście później nie skróci Wam pobytu w Tunezji? Ja jestem szczęśliwą jednodniową mężatką i czuję, że mi służy:) Laski, gdzie jesteście?:)

Cześć babeczki Chmurko jestes jeszcze????????? Cieszę sie ze sie wszystko udało tak jak planowaliście ja czekam na fotki, ale na pewno byłaś piękną Panią młodA

Chba nikogo niema szkoda:-( ale mi sie m=nudzi samej w domu. Chmurko pewnie Ci zostały jeszcze jakieś placki z przyjęcia to ja bardzo poprosze bo mam ochote na placka a sklepy są już zamknięte a mnie aż trzsie

Beatko, zostały jeszcze ciasta, trochę sałatek, mięsa:) Zapraszam wszystkie ciężarne głodomorki! Ile ja jem... To jest poezja. Widzę, że Ciebie też ciśnie. Głodna ciężarówka potrafi być niebezpieczna:D Babki, ale tu pusto. Tęsknię za Wami. Dobranoc, do jutra!

Dzień doberek mamy PONIEDZIAŁEK Wychodzić z norek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co to ma znaczyc taka cisza????????? A ja mam ubaw sama z siebie moje biedne rybaczki tak mnie gniotły że aż sie na tyłku popruły hi hi szkoda mi ich troche bo je bardzo lubiałam A ja ide do sklepu po coś słodkiego jakiś placek mniam mniam

Hej ;) Jestem i ja.No Beata to ile kg Ci przybyło?przyznaj się... Chmurko super że jesteś zadowolona i wszystko dobrze poszło teraz spokojnie możesz cieszyć się życiem.A na wakacje gdzieś się wybierasz? Ania___bidulko Ty nasza ale miałaś przygody,mi chyba by się odechciało tych wakacji.Ale dobrze że jesteś na miejscu. A ja zaczęłam dzisiaj 13-ty tydzień ale to leci...

Klaudia ja sie dziś dowiem ile przytyłam bo ide dziś do gina ale wiesz tak na ciele nie widać tylko cycochy i brzuch urosły. Zdiedia jeszcze niemam ale może dziś sie uda zrobić to Ci wyśle.

Witam, Spacer.... Wszystkiego NAJ............................... A u mnie nic szczegolnego..... dzis 10dc (chyba) i tak jakos czas plynie..... jeszcze tydzien i urloppppppppppppp i spokoj i ciszaaaaaa a teraz musze sie sprezyc bo dzis 20. i podatki itp wiec lece do pracy.... piszcie co u Was.... Kate -masz z piatku likier... napilabym sie nawet i z samego rana a co.... bo w piatek za pozno mi wlałas i jakos wywietrzał.....

Witajcie Babeczki:) Spacerku -----wszystkiego co najlepsze na nowej drodze zycia i samych słonecznych i szcęsliwych dni:) :) Ania------ale Ci dobrze ja mogę tylko pomarzyc o urlopie.....Udanego wypoczymku!! ja Wam powiem ze mam juz serdecznie dosc załatwiania tego wesela... po co mi to było??? trzeba było zrobic tylko przyjęcie dla bliskich i finito. Dziewczyny powiedzcie mi czy swiadkiem na slubie kościelnym moze byc męzatka? Bo własnie o to pokłóciłam sie z tesciową!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować