Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Chmurko---dziekuje:) Beatko---do gina ide jutro bo i tak miałam zapisana mc temu wizyte:)pewnie mi da skierowanie na progesteron i zapisze duphaston no i musze koniecznie sie spytac co mysli o tej mojej podrozy do Grecji ktora juz za tydzien, czy ja moge leciec samolotem

Kurcze!Ja to mam pecha... Wzięłam aparat,żeby Wam zdjęcia zrzucić ale co? Zapomniałam kabelka... Ostatnio mam taką sklerozę,że siebie normalnie nie poznaję. Oczywiście dzisiaj już nie dam rady zdjęć Wam wysłać, ale postaram się jutro. Chętnie porównam mój brzuszek z Waszymi,ale jestem raczej na 100% pewna,że wyjdzie,że to ja mam najmniejszy :( Bo wszyscy mi mówią,że w życiu nie wyglądam na 6.mc... Ale same zobaczycie. Więc cierpliwości, Beatko-pospieszyłam się z obiecankami :) Spacerku, gratulacje! Ja też oczywiście życzę Ci samych szczęśliwych chwil i chętnie zobaczę zdjęcia :) Nikulam, trzymam kciuki,żeby było wszystko w porządku. Nie martw się na zapas... Folik, Ty połamańcu! Za Ciebie szczególnie 3mam kciuki, mam nadzieję,że o tym wiesz i wierzę,że już niedługo będziesz narzekać na mdłości i rosnący brzuch. Uszy do góry!

No tak na porade musisz iść do gina i dupchaston brać bedzie wskazane jeśli chodzi o podróż bo lepiej dmuchać na zimne

No Beata brzuszek no no. Ja zajadam ogórki małosolne, częstuję kto ma ochotę? Zaraz idę odgrzać sobie zupke pomidorową, mniam mniam uwielbiam!!!

A ja wcinam właśnie placki ziemniaczane z sosem grzybowym sama wczoraj grzybki zbierałam a ogóreczka poprosze bo mi bedzie pasował do jedzonka

Kuecze Nikulam!!! ja tez czytalam o tych plemnikach apotem trzy razy o tej becie.. tak na końcu o tym dodałas, jakby to mało istotne było... Gratulacje! nie mysl o plemnikach! Ja gdzies czytalam, ze gdyby kazdy facet robil takie badania, to wyszlo by , ze zaledwie garstka ma wszystkow normie. To podobnie jak z nami, kobietami, jak zaczniemy badania , to zawsze coś nie tak, za duzo, za za mało, itp. J apo badaniach męza tez sie martiwłam, bo bylo poniżej normy tych plemników ruchliwych najbardziej, alekarz uspokoił i nie kazał niczym męża faszerować! Nie martw się! Ich tam miliony i doleciał pewnie najsilnijeszy! A maiłas jakieś objawy? Skad ta beta? Przeczucie, czy nadzieja? Cieszę sie i tzrymam kciuki! A co do latania, to ja te zczytalam o tym i raczej piszą , ze najlepiej w drygim trymestrze, że poczatek i koniec to nienajlepszy czas na latanie. Ale taka wczesna zupełnie..hmm..poradz się lekarza.. Nie zawsze wszytsko mamy wtedy, kiedy sobie zaplanujemy...:)

Feminko-----Bete zrobiłam bo odstawilam duphaston 4 dni temu , bóle brzucha tak w dole były ale @ nie przychodziła, wczoraj zrobilam test, wyszła II kreska, co prawda baaardzo balada,ale wyszła,wiec poszłam na bete:) Własnie opinie o tym lataniu sa kurcze rozne. Internista mi wczoraj powiedział,ze nie widzi przeciwskazan, pocieszam,sie ze na ta Krete az tak długo sie nie leci, a moja kol. leciala w 5 tyg. do USA i wszystko w porzadku....Spytam jutro gina. Własnie przed chwilka sie dowiedziałam,ze moja kol. z pokoju w pracy urodziła dzis synka:) No prosze dwie super wiadomości w jednym dniu:)

Nikulam sredecznie gratuluję!!! Nie martw się na zapas. W końcu pomyśl też o tych 15% dobrych plemników.... Napewno zdrowy okaz pokonał jajo, a nie jakiś słabeusz! :) Co do latania, to zapytaj swojego gina, ale moja koleżanka też leciała na wczasy we wczesnej ciąży i wszystko było ok. Dostała jednak na wszelki wypadek duphaston. Bratowa natomiast leciała pod koniec 8 miesiąca i też było ok. Ja wlazłam na Świnicę będąc w bardzo wczesnej ciąży i też jest ok. Mój gin jak mu powiedziałam, to tylko pogratulował i poweidział, że jak tylko czuję się na siłach, to sobie mogę po górkach chodzić:)

Annolia----dziękuje bardzo za cudowne pocieszające przykłady! wiesz abaaardzo bym nie chciała rezygnować z tego wyjazdu, ja tak kocham podróże a w Grecji jeszcze nie byłam, ale oczywiście jeśli bedzie trzeba to zrezygnuje, Groszek najważniejszy!

Nikulam🌼🌼🌼😘 Trochę więcej entuzjazmu ;) Udało się po tylu próbach w końcu a mówiłam że teraz na Ciebie kolej?Nie martw się plemnikami ja nawet nie wiem jakie mój M ma.Przecież nie wyszło że wszystkie są wadliwe 15% z miliona czy ile ich tam jest to baaardzo duża szansa na zdrowego dzidziusia nie wierz we wszystko lekarzom. To może nie trzeba było odstawiać teraz duphastonu nie wiem?zadzwon do gina. A co do samolotu to nic Ci nie doradzę.

witacie dziewczynki przepraszam, z piszę dopiro teraz ale po pracy oczywiście musiało być małe spanko:) mój gin powiedział, że termin mam na 7 marca czyli tak jak sobie wyliczyłam, oczywiscie potwierdził ciąże, zrobił również usg i widziałam moje bijace serduszko mówię wam dziewczyny co za radość:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) na następną wizytę kazał mi przynieść poprzednią kartę ciąży i wypis ze szpitala, najprawdopodobiniej na 2 tyg przed terminem porodu położą mnie do szpitala na obseerwację. tak na wszelki wypadek ale ja wiem, że teraz będzie dobrze mój synuś w niebie czuwa nademną.na następną wizytę mam za miesiąc

O to super Joanna tzn że nie ma żadnych problemów skoro masz za miesiąc cieszę się.Ja zajadam arbuza.Jest ktoś?pewnie jest Beatka albo Chmurka?A właśnie Chmurko jak Ci się z teściami mieszka?;)

Jestem wreszcie. Dopiero przyjechałam od eMa a już niemogłam usiedzieć bo tak gorąco mi że szok zaraz ide do wanny pod zimny prysznic i ochłone wreszcie od upału a idą coś chmury wiec może padać w nocy

Pewnie nikogo już niema bo późno sie robi a ja teraz zaczynam oddychać bo chłodniej niż na polu

Laski, jestem! Nikulam, jeszcze raz gratuluję, bo cieszy mnie bardzo Twoja ciąża i trzymam mocno kciuki. Uważaj na siebie, jak mówią kobitki i wszystko będzie dobrze.:) Ta nasza tabelka coraz bardziej mi się podoba. Klauduś, ile ja dzisiaj zjadłam!!! Poważnie. Rodzina się ze mnie śmieje, ale ja się nażarłam, wróciliśmy do domu i ja znowu miałam pusty żołądek. Nigdy taka nie byłam:) A z teściami na razie, odpukać, bardzo dobrze. Nikt sobie w drogę nie wchodzi, szanujemy się, rozmawiamy, śmiejemy. Odpukać!!!:P Babeczki, co u Was? M_M, dziękuję za życzenia:) Jesteśmy na etapie niezmiennej szczęśliwości, nie kłócimy się poważnie, na razie cieszymy się sobą. Powiem Wam, że rzeczywiście jest inaczej...

Annolia, poczta Joanna, gratuluję zdrowej dzidzi:) Idę po kolejną porcję arbuza, jestem głodna. Wcześniej wtryniłam koreczki śledziowe, 3 kawałki tortu, 2 kromki chleba z serem i ketchupem oraz kawał arbuza. Może nie dużo, ale jaka ja byłam obżarta...przez 20 minut:P

Chmurko ale mi chętke zrobiłaś na śledzie ja też chce. Jutro rano na śniadanko sobie kupie mmmmmmmmm ale pychota bedzie

OOOOO teraz ja pierwsza na nowej stronie hi hi a ja dziś wieczór arbuza nie jem bo wczoraj jak zjadłam to całą noc sikałam i dziś chce sie wyspać. Klaudia Chmurko a jak Ty masz t tym oddawaniem moczy bo ja cały czas sikam chyba mam tak jak przy 1 ciąży że nisko dzidzia była i ucisk na pęcherz był a teraz to samo albo i gorzej

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować