REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 Kozy jedne babole wstręciuchy daczego nie piszecie? człowiek zasiada do lektury a tu tylko FOLIK. Nie żebym narzekała, bo lubię czytać tą jej słodką paplaninę z tysiącami wielokropków, ale wiecie, pisac trzeba:) ja wróciłam z wojaży służbowych - bleee, do domku! co tam się dzieje? chciejka, ewika i pati zapłodnione......:) chyba się producenci testów pomylili w badaniach, bo negatywne znaczy pozytywne. pomieszali wskaźniki, cha cha.... albo jest plaga znikającej @.....no czekamy na wieści.. ja mam mega spięcia z eMem. niby było dobrze, niby się dotarliśmy, a teraz znowu walka w biurze. nie wiem, jak to potrwa długo, to chyba poszukam pracy. to bez sensu tak walczyć, nie wiem, daję sobie czas do grudnia.zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 PATUSIA:) ja polecam renie - po jednej tabletce zapominam o kłopocie... z tą zgagą to ja mam dziwnie, że gdzie niejadłabym sera białego - w pierogach, naleśnikach poza domem to ją mam, w domu nigdy... chyba mam czujnik starego sera, cha cha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 a ja muszę śniadanko wtrząchnąć, bo jestem mega głodna i ciągle nie mam czasu.... odchudzam się twardo - dzisiaj szpinak na obiad i zupa kapuściana - chociaż ciepło będzie pod kołdrą dzisiaj, cha cha. mnie też już nudno ostatnio się robi.... praca-dom, ciągle to samo. spada nam krzywa uniesień, cha cha, mój M stał się moim meblem, ręką, nogą - jest mną... a jak tu się sobą zachwycać? szkoda mi tego co było, a jednocześnie jest mi tak dobrze, domowo i bezpiecznie. tylko się zastanawiam, czy on ma takie same odczucia...:) wyobraźcie sobie, że spędzamy ze sobą 24h na dobę. wszystko razem....jak gdzieś pojedzie nawet na 1 dzień, to chodzę w kółko i jakoś mi niewygodnie - dziwne, ale fajne uczucie... i teraz jest pytanie - zamienić to ciepełko na szał ciał? nie wiem. chyba tak mi jednak dobrze:) tylko szkoda tego seksu:))))))))))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 REa... no ladnie... to ja podtrzymuje nas w górze a ta Wrocławska jeszcze mi tu pisze ze ble ble.... o Ty @ _ooooooooo No ale wiadomo meldunek jest wiec i zawsze z Toba gadac bede.... czyli podsumowanie: babki w porzadku to Mfigielek, Patrycha albo patrycja, Nikamo i REA.... ciekawe kto nastepny.... REA sie pokazała a ta tez prawie mięsem rzuca to wyjda z nor.... wyjda .... beda teraz doradzac jak zakonczyc walki z M-em..... A REA a picia dzis nie bedzie..... nie bedziesz pijana po miescie łazic.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 a i pod koniec dnia ladnie sie zeganymy.... albo jak ktos zanika tez... ok. ??? a nie ble ble i sre sre.... a tu czlowiek czeka..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 A mnie brzuchol zapitala.... Idzie @ no i dobrze... REA a ile schudłas.... pamietaj wazyc sie prosze rankiem... i po tygodniu... ja mam w sumie przez ok. 3 tygodnie pewne 3,5 kg w tył i dzie sie dopielam w marynarke.... hehehehe.... moja ulubiona..... hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 Folik, ja się nie ważę - nie chcę przeżyć szoku ile będzie na budziku:) to dopiero tydzień i patrzę po spodniach, że powoli robi się luz to jest fajne, że nie głoduję, chociaż snią mi się po nocach ciastka tortowe, cha cha. I dzisiaj nawet zjadłam 2 kromki ciemnego chleba. wszystko chude, gotowane, na deser owoce. nie zamierzam się głodzić, odchudzam się z głową 3,5 kg - Folik, to super, gratuluję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 i póki co nie mam napadów lodówkowych. ale to się zmieni przez @, wtedy wszystko, najlepiej niezdrowe i tłuste i w dowolnych konfiguracjach: słone, słodkie, gorzkie, kwaśne razem:)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 to nic dzisiaj nie łykniemy?:))) pustych kalorii? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Folik___ wiesz co ...chyba podzielę Twój los z @..... :( coś mi się wydaje , że nadchodzi...poważnie ...szkoda ale mówi się trudno .... co prawda nie ma krwi ale śluz nie jest czysto biały i boli mnie brzuch jak na @...no nic...lepiej jednak, żeby przyszła sama niż miałabym ją wywoływać...jest mi strasznie słabo aż mi się słodko robi, dobrze że mama w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 tak się napisałam, że mi się słodkiego zachciało... zjadłabym malutkie, tyciunkie kruche ciasteczko.... chciałabym być chuda jak wiór i jeść do woli. a tu taki klops - dosłownie:)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 powiem Wam , że najbardziej szkoda mi eMa , bo wiem jak będzie to przeżywał... jeśli faktycznie dostane @ to muszę być twarda jak nigdy.... :( żeby nie pokazywać mu... kobieta wiele może znieść... wczoraj przeczytałam cos co mnie bardzo podniosło na duchu , chociaż ryczałam się jak głupia...za raz Wam wyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 Pati - do pierwszej krwi - nic jeszcze nie powiedziane ma boleć, każdą bolał, byleby nie leciało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Foliku___ zaopiekujesz się mną :( ???? jak przyjdzie na dobre ???? obiecajcie mi , ze pomożecie mi... miałam nie płakać...ojjjj.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Reuś___ tak mi strasznie niedobrze, ze nie mogę :( zjem coś i chyba później wybiorę się na spacer, żeby mama nie widziała, że płacze , bo ona tez t przeżywa Foliku___ ja tez w takim razie się będę odchudzać , bo moja skórzana kurtka z ubiegłego roku tylko piszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 Patusia - ale jeszcze nie dostałaś, tak? jeszcze nic nie wiadomo, no, głowa do góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Październik 9, 2009 Baby, ja uważam, że to odchudzanie nasze będzie lecznicze. to już nie chodzi o względy kosmetyczne, też, ale nawet kilka kg więcej lub mniej może mocno zaburzyć gospodarkę hormonalną, także i dla samopoczucia i dla zdrowia i dla ciążopójścia myślę, że warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Październik 9, 2009 Hej Kobiety, Co ja tu widze..Pati placzliwa i marudzi hmmm hehe skads to znam.Hormonki szaleja.@nie ma,wiec mi sie tu nie lam na zapas,jasne?? Folik,Rea widze,ze sie zaparlyscie z ta dieta.Macie przynajmniej jakies zajecie ;) Ja dzis leze,bo mnie jakos tak dziwnie brzuch pobolewa.Moze to normalne,ale lepiej dmuchac na zimne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Reusia___ nie, nie dostałam ale śluz mi się nie podoba, bo do rana był bialy jak mleko a teraz ..hm... nie jest beżowy... tak to aż nie... nie mniej jednak nie jest biały i wiesz ból brzucha typowy jak na @ aż mam wrażenie, że mi się leje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Aniu____ witaj ...odpoczywaj , odpoczywaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 Patrycja - nie wolno na zapas płakac... pewnie ze pomozemy.... pojdziesz razem zemna na badanie hormonów.... ale najpierw pojdziesz zeby robaki zbadac.... bo to trzeba tez wykluczyc.... ale cos czuje ze jesli @ bedzie to hormony cos nie tak nam dzialaja.... bo jesli przyjdzie @ (ale zeby jej nie bylo zeby jej nie było) to znaczy ze cykl za dlugasny był.... a problemy zoladkowe.... a krwi niet.... to szanse sa dlatego zamiast plakac powinnas isc szybko na bete a po co a po to ze jak w ciazy jestes dostaniesz cos na podtrzymanie bo moze plamisz jedynie i uratujesz moze coś ..... PATI.... ale pomozemy co by nie było .......... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 FOliku____ buuuuuuuu.... ale się rozkleiłam aż mnie brzuch przestał boleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Foliku___ może i masz rację... z ta betą.... byłam zła na to naciskanie ale... nie wiem czy zaraz się nie ubiorę i nie pojadę... na pewno zaraz zrobię sobie spacer i zobaczę co się dziać będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Październik 9, 2009 Pati bez paniki, a jak siedzisz w domu to proponuję pachnącą, ciepłą, relaksacyjną kąpiel. Odpręzy cię, brzuszek sie trochę uspokoi,a jak ten wstretny @ ma przyjśc, to ia tak przyjdzie a ty go może troszkę ta kąpielą przyspieszysz. chociaż absolutnie ci tego nie życzę, nie nie nie! a jeśli chodzi o zgagę i dolegliwości żołądkowe to mi pomagał len mielony z mlekiem na słodko:) dzis na obiad robie pyszne racuchy, kto ma ochotę, to zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 mFigielek___ wiem kochana, ze dobrze mi życzycie ale życzenia jak widać za malo... no nic na to nie poradzę, żebym miała całe rzesze dobrze myślących ludzi koło mnie... a wiesz nie chce tam za bardzo grzebać, bo jak ma przyjść to i tak przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Mfigielek___ ale wiesz strasznie mi przykro, chociaż cały czas miałam na uwadze, że tak się może skończyć i obiecałam sobie, że jak by przyszła to ani łzy nie uronię a tu proszę.... a powiedz mi... tylko prawdę ... jak to jest z tymi plamieniami.... krwinkami czy tym podobnym... to normalne w ciąży ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 A...... witam Anke...... no to jestes nastepna na lisce w porzo za odzew... Patrycja ja juz po becie bylabym.... widzisz bo nerwy czy na ciaze czy na opoznienie @ niedobre.... spokojna to moze jestes na zewnatrz a wewnatrz nie wiesz jak tam reagujesz..... to silniejsze.... idz na bete moze przynajmniej bedziesz miała weekend spoko bo albo pojedziesz do gina bo cos tam zaczynasz plamic jako ciezarna albo zrób jak pisze mfigielek przyspieszysz @ z dwojga złego cos trza wybrac....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Październik 9, 2009 i nie gdybaj nic tu... bo zobaczysz jak zaczniesz pluc sobie w brode jakby nie daj Boże Ci lekarz powiedział ze bardzo mi przykro ale poronienie... wtedy kop w dupe juz by nic nie dał.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 macie rację ...idę na betę... już się ubieram... będę koło 16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Październik 9, 2009 Beta już na pewno wyjdzie tak jak jest w rzeczywistości, a przynajmniej będę w weekend z eMem to będzie mi milej, pojedziemy gdzieś i jakoś to będzie ale ja wiem , że ... czuję to , że nic z tego nie wyszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach