Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Beatko - 300km to ja mam do teściowej!!!!!!!!!!!!!a do pracy tylko albo aż 70km!!!! Jak tam sytuacja z pokarmem, nadal masz problemy????

Hmmmm ja też poproszę :):):) I Małą Chmurki też bym chciała zobaczyć, proszę :):):)

Hejka:) co tam Was? ja leze i ogladam Samo zycie a pozniej M jak milosc:)

witam hehehe tesciowe kochane.... do mojej tesciowej mam az 7 sekund no, z pokoju moze 10... ale baardzo rzadko do niej chodze a czy mnie obgaduje.... nie wiem przy mnie nie bo ja mam ponoc takie spojrzenie... ze nie ma prawa nic mowic... ale z 10 ręki gdzies cos slyszalam ze jestem bałaganiara.... hmmm a ja wiem swoje i bede robic co mi sie podoba a co na nią ja mogłabym powiedziec to temat rzeka i jedynie Wam pisze i troszke moja mama a tak mam ja gdzies... zyje sobie obok... jak sie dochowamy dzidzi to sie bedzie podrzucac jak bedzie mi ciezko i.... jakos bedzie.... ale ja wiem jaka jestem juz jestesmy po I dotarciu... i juz wie co moze mi powiedziec a co ja jej lecz ja nie daje nigdy za wygrana i najwazniejsze M jest za mna.... teraz chyba z 2 kresek sie ucieszyla wiec wozeczek i do lasku .... i spokoj bedzie....

Dorotko, podaj mi swój e-mail. Moja teściowa gada różne rzeczy, ostatnio bardzo niesprawiedliwe. Wiem od... męża. Ona najpierw powiedziała kilka bardzo przykrych rzeczy na nas, a na drugi dzień kupiła mi kwiatek w doniczce i udawała, że jest w porządku. Nie powtórzę, co nagadała, bo nie warto. Ale przegięła, baba. W każdym razie dla niej nasze małżeństwo się nie liczy. Najważniejsze, że to ONA jest babcią i ona by chciała zabierać do siebie naszą córkę. A ja jej nie dam dziecka, bo jest fałszywa i potrafi wygarnąć, że w czymś pomogła, że coś dała. Jaka to się babcia nagle zrobiła. Jak powiedziałam o ciąży, to tylko ona jedna w domu nam nie pogratulowała. Olała nas.

Chmurko nie przejmuj sie tesciowa bo nie warto to taki typ :-) Co ja mam powiedziec mam byłą tesciowa i przyszłą i jedna i druga jest fałszywa oczywiscie do mnie so cudowne a do ludzi gadaja była na 100% a obecna w czym inny jest "dobra" ze ufac jej nie mozna. A co najlepsze to to ze M sie wyprowadził z domu i cieszył sie ze na mamusie nie bedzie musiał patrzec a tu mamusia cały czas lata do nas :-D

Dzien doberek:) Ja wlasnie wstalam niedawno zjadlam sniadanko zrobilam zupke i teraz pije kawke.I niestety dzis na 12 dopiero do pracy kijowo ale dobrze ze jest praca jeszcze. A co do mojej tesciowej.To mam bardzo dobra jak narazie hehe:) ale wiadomo kazda matka bedzie za swoim dzieckiem bardziej czyli za moim eMem ale nie moge narzekac bo naprawde jest fajna.:)

Dzień dobry :):) Wiecie jak mi się dzisiaj pospało........padłam wczoraj po M jak Miłość i obudziłam się dziś przed 10:):) hohoho Teraz muszę zmykać do miasta pozałatwiać parę rzeczy. Lola to Ty masz fajnie z tą Swoją teściowa. Ja swoją też nawet lubię, ale co teściowa to teściowa - zalazła mi za skórę oj zalazła:(:(. Ale i tak to ja dbam, żeby eM nie stracił z nią kontaktu... Chmurko - mój adres jest przy moim loginie.. Rea - jak dietka:):) Pozdrowionka :):)

Jestem ponownie, już wróciłam z miasta - wydaliśmy trochę kasy na ubezpieczenie samochodu. :(:(:( Widzę, że cisza jak makiem zasiał - gdzie Wy utknęłyście????? Folik Rea Chmurko Beata Nikulam Lola Ania, Ty już w domku jesteś z Maleństwem????? Powiedz, co tam u Was??

Hej hej ja wlasnie juz po obiadku dzis troszke duzej musilismy zostac do 18 i jutro na 7.Ale pewnie czwartek bede miala wolny.To tyle u mnie za niedlugo znajomi na kawke przyjada. Bede pozniej jak mi sie uda:D papa

Helloł wieczorkiem :):):): Hmmmm Kobitki ????? Gdzie Wy som???? Ja oglądam M jak miłość i zaraz idę palulać :):) Chmurko - dzięki za e-maila Klaudia jest śliczniutka :):):) Jak słodko się uśmiecha :):) Pozdrawiam ciepełko..................:):):):):):)

Cisza cisza,. ale u mnie teraz sezon szczegolny w pracy.... wrrr i jest duzo pracy.... Co u mnie: bylam u gina i widziałam juz zarodek - który ma juz 1,5 mm hehehe duzo... ale gin sie nawet zdziwil bo mowil ze zobaczymy jedynie czarna plame a w srodku zołtko a tu zobaczylismy jeszcze plamke co gin nazwał zarodkiem o tym wielkim rozmiarze... wiec wizyta przeszla ok dostalam jakies gadzety dla przyszlych mam i .... za 3 tyg. znowu do gina na podgladanie naszego skarbenka... ponoc juz bedzie bilo serduszko i beda inne czesci ciała.... cieszymy sie ale teraz badania i oczekiwania.... na nastepna wizyte.... aj jakie to wszystko wprowadza mnie w nerwy ale... tak chyba byc musi...

Folik kochana widzisz juz było widać maleńki zarodek z zobaczysz na nastepnej wizycie jak on szybko rośnie i bedziesz już widzieć jak serduszko puka :-). Każda z nas jak czekała na wizyte i robiła badania to sie martwiła czy wszystko jest dobrze itd.... i już kilka z nas ma zdrowe maleństwa i jesteśmy szczęsliwe :-D GŁOWA DO GÓRY BEDZIE WSZYSTKO DOBRZE i nie przemęczaj sie dbaj o siebie i maleństwo i zdrowo sie odżywiaj Dorotka 70 km. do pracy SZOK podziwiam że tyle dojeżdżasz ja bym nie pracowała chyba jak bym miała tyle jeździć no albo musiała bym mieć mega zarobki żeby mi sie opłacało bo wiadomo bilety trzeba kupić bądź paliwo wlać do auta zjeść trzeba itd.... Rea a Ty wiedźmo gdzie sie podziałaś??????????????????? Pati odezwij sie co u Ciebie tęsknie za Tobą

Wiedźmo?????????????????? :) Folik, ty czubku, pewnie, że jest lokator.Wprowadził się na długo! Już mi się nie doszukuj objawów, już masz najważniejszy:) a jak wrażenia???? ja się czuję okropnie. Miałam taki koszmarny @, że brałam kilkanaście przeciwbólowych dziennie. Takiego czegoś chyba jeszcze nie miałam, dzisiaj jeszcze boli, ale już mniej. Chciałam iśc do lekarza, ale czułam się jak flak i nie poszłam... co u was?

Ja siedze i sprzątam póki Arturek śpi bo jak zacznie jeść to 40 minut wycięte :-D wisi na cycu a późnej na butelce i tak długo mi z karmieniem zchodzi, ale najważniejsze ze mleko mu podeszło bo ten francowaty NAN jest do niczego dobrze ze położna mi powiedziała ze po nim mi dziecko tak wymiotuje a jak kupiłam takie jakie kazała to naje sie i śpi i nic mu sie nie dzieje. Foli Rea ma racje masz lokatora i on bedzie coraz wiekszy :-D a objawów nie musisz mieć ja w 1 ciązy nie miałam :-D za to teraz w ciaży nadrobiłam wszystkie objawy no ale cóż stażeje sie ;-)

Beatko, to co jednak brakuje pokarmu? żarłok mały!:)

Ojjjjjjjjjjjjjj brakuje brakuje niestety ale z tego co słysze to chłopcy tak maja ze jedli by cały czas.

DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM KOLEŻANKOM Aniu gratuluje rozwiazania i mam nadzieje ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku a Twoje milczenie jest spowodowane tylko twoim zaangażowaniem w macierzynstwo. Gratuluje tez Nowej kolezance radujacych dwu kreseczek... Nikulam a jak wasze zdrowko tz- Twoje i Malenstwa. Czy juz wybraliscie imie dla SKARBECZKA ? Klaudia teraz chyba za CIEBIE - WAS trzeba trzymac kciuki bo to chyba twoja kolej na rozpakowanie ... Chciejeczko a jak u Ciebie , unormowalo sie wszystko ? W standarcie caluje WSZYSTKIE MALUCHY I PRZYTULAM BRZUSZKI U mnie wszystko po staremu to i rozpisywać sie nie bede . Trzymajcie sie Wszystkie cieplutko

Foliku----super,że już kogoś udało się zoabczyć:)Bardzo się ciesze,że wszystko dobrze się układa! Beatka- wysłałam na naszej klasie ten link do forum o karmieniu, mam nadzieje,ze teraz otwoerzysz Orcio---niestety nasza córeczka nadal jest "andrzejkiem"-to takie ansze robocze imie:) REA---jak tam badania i tarczyca? wiadomo już coś dokładniej?

Cześć babony! Zaglądam i co widzę?! FOLIK ZACIĄŻONY!!! :))))) GRATULACJE WIELKIE, KOCHANA!!!! Wiedziałam,że Ci się w końcu uda :*** Dbaj o siebie i fasoleczkę, na pewno wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki mocno za Was :-*** A co do braku objawów, to nie schizuj, ja też nic nie czułam na początku. Jak cię zacznie naciągać na wymioty, albo głowa boleć, to będziesz narzekać, a teraz się ciesz! Widziałaś kropeczkę, więc jest ok :) Przytulam mocno i jeszcze raz gratuluję!!!! A u nas czas leci, Mały już nie jest taki mały, bo przybrał sporo i waży już ponad 7kg, a 10.lutego skończy dopiero 3 miesiące! Tyle, co półroczny synek koleżanki... :) I nadal karmię go tylko cycem. Widać mu służy! ;) Niestety, kolki jeszcze całkiem nie odpuściły, czasami go brzuszek męczy. I nas też to męczy, bo wtedy najbardziej pomaga noszenie...On to w ogóle lubi, jak się go nosi na rękach i nie muszę mówić,że nie jest już lekko ;) Dzisiaj też jest marudny,ale może to też trochę przez pogodę-ja tez nie jestem w najlepszej formie... Pozdrawiam Was serdecznie i wracam do mojego kochanego Marudy! Buziaczki dla wszystkich :*

Nikulam dziekuje za link na NK udało Ci sie wysłac :-) załozyłam konto i jak chce sie zalogowac to pisze ze złe hasło podałam ale mnie w jajo robia bo ja wszendzie mam takie samo hasło. Oczywiscie nie poddam sie i bede chciała tam wejsc.:-)

Nikusia - wszystkie tarczycowe wyniki wyszły świetnie. nadal jednak mam tę szyję powiększoną i nikt nie wie co to jest. POdejrzewają nadnercza, w przyszłym tygodniu idę na badania. Gin też mnie wysyła na estradiol i progesteron - coś mu ja się nie podobam mówi, mam zrobić wszystkie badania krwi i moczu i do niego też przynieść - też mu się ta szyja nie podoba.... Nikt nic nie wie. Miałam usg, które niczego nie wykazało. Latem puchły mi stopy i nadgarstki, wyniki krwi były świetne. Jak Gin wróci z urlopu to od razu do niego pędzę, bo to co miałam wczoraj z @, to nie jest normalne.... Andrzejkowa może być! M_M - miło ciebie widzieć. Aleś wyhodowała chłopa na schwał! 7 kg szczęścia?! Orcio - wszystko super, ciąże i porody, ale ty nic babo nie mówisz, co u ciebie? Jak z EMEM? pogodziliście się, nie, wprowadził się, nie. Jak starania??????? tak łatwo mnie nie zbędziesz!:) a gdzie Folik zapyleniec? podwójny...... ooooo, teraz będziesz GRUBAAAA, wielka, na nic twoja dieta:))))) teraz ja będę tobie odmawiać i diety wymyślać, o tak!!!!

a gdzie Lola i Dorka? jakiejś dobrej herbatki bym się napiła... halo!!!! Betka, może ty masz owocową?

Folik, ty nie szukaj już pod stołem tych objawów!!! nie ma ich. poszły sobie, ale wrócą!!!

Rea owocowej herbatki nie mam ale mam na laktacje z kopru włoskiego anyzu i czegoś tam jeszcze fujjjjjjjjjjjjjj ale jest nedobra ale jak ma pomóc to bede ja piła a co mi tam zależy ja chc mieć duzo pokarmu i wielkie bolące cycki :-( Ja niewiem co tu sie dzieje nikt nic nie pisze wszystkie gdzieś poszły i niewiedomo gdzie a ja mam za grzeczne dziecko i śpi mi cały czas i sie nudze wysprzątałam całe mieszkanie ugotowałam obiad z córcia posiedziałam jak zadanie robiła i co???????????????? mały tylko 1 raz jadł i nie myśli sie obudzić.

Czesc dziewczyny:) Ja dopiero co po pracy ale juz wykapana pojedzona i zaraz kawke bede pila. Jutro jestem caly dzien w domu bo eM tylko do pracy idzie ja nie takze jak cos to bedziemy pisac.ok?

Witajcie Wiec tak , nie mieszkamy ze soba tak jak kiedys tylko sie widujemy . Faktycznie spedzilismy ze soba kilka dni non stop ale to na wyjezdzie i spanko osobno wiec sie nie liczy. Oczywiscie nadal zyje w celibacie ale pragnienie wzrasta . Zawzielam sie ze wytrzymam do czasu gdy bede miala 100% pewnosci , nie chce swiadomie skracac tego dystansu zeby nie widziec przez rózowe okulary endorfin. Rozmawiamy duzo , bardzo duzo , mam niestety brak zaufania nadal na bardzo wysokim poziomie . Ide na łatwizne i czekam az czas za mnie wszystko poukłada . Miłego dnia Dziewczyny

Dzien doberek wszystkim:) Ja mam dzis wolne to moze wiecej z Wami posiedze popisze:) Ale niewiem czy ktos bedzie wogole:(

O jeju a tu co gdzie Wy jesteście co????????????????????? Ja byłam dziś u gina do kontroli i jeszcze macica sie nie oczyścila i jakiś płyn jest widoczny na USG i w środe mam iść na zaszczyk do szpitala :-( już mam dość zastrzyków do teraz mam strupy na tyłku po przeciw bólowych zastrzykach, no ale jak trzeba to trzeba. Rea niewiem dlaczego ale nie dostałam zdieć tylko cała strona literek hmmm pewnie wysłałaś w jakimś programie co ja nie moge odczytać ale mam do dupy komp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować