Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Hej Lola :):) Właśnie zaczęłam urlop, mam 10 dni wolnego. Normalnie luzik. Ale tak się zastanawiam czy pomalutku się nie brać za przedświąteczne porządki.... Ale pewnie na planach się skończy.... Na nk??? A pisałaś do mnie????

Dorcia - tyle wolnego????? co ty będziesz robić ?:P Lola, a ty się na wschód nie wybierasz???

Witaj Rea - noooooo, jakby nie było należy się :-P :-D :-P :-D A tak w ogóle to o jakim transparencie Ty mówisz???? Co???? Ja to chciałam na parę kielonków tylko a Chmurka coś mówiła o wprowadzaniu się....

Lola - rób oberżyne i wiooooooooo!!! :) Dorcia - a wprowadzajcie się ..... bez meldunku to nie jest groźne - będzie wesoło:)))) Co tu taki pomór???? Już się rozkręcało.....:( Chmurka, Ania, Ferminka, Nikamo, Anka, Klaudia, Becia, FOLIK i cała reszta!!!!!!!

Jestem ja też :) Rea Słońce nie dostałąm ksiązki ale już sobie ściągnęłam z torentów:) Ja dziś nareszcie bylam u gina (po porodzie!!) .Przypomnialam sobie że by wypadało iśc sie przebadać i wiecie co tak mi dziwnie było jak robił mi usg i w brzuszku było pusto:) :) Śmialismy się ze niedługo drugie bedziemy podglądać :) Cholerka wszyscy przeziębiliśmy sie ,maly ma tylko katar ale my z M czujemy się gorzej i tylko narzekamy na wszystko ha ha !!

Dzień doberek :-D :-D Znowu Was wcięło..... Rea - to może tak na weekend wpadnę :-P wolne mam więc.....Która jadzie ze mną, dziewczyny impreza się szykuje!!!!!! Nikamo - no to faktycznie trochę Ci się zeszło z dojściem do tego gina....Ale najważniejsze, ze w końcu trafiłaś....No no a macie już plany co do rodzeństwa dla Michałka, pochwal się..... Dziewczynki, robię dziś gołąbki na obiadek, zapraszam....:):)

Rea sorki ale nie rouzmie.Jaka oberzyne o co chodzi chyba nie w temacie jestem.sorki

Hej Babeczki! Oj dawno mni nie było.... Moja Milenka raczkuje, wstaje jak tylko jest się czego złapać. Wszędzie jej pełno...Uśmiech jej z buzi nie schodzi :) Jutro kończy 8 miesięcy :)

Nikamo - kurczę my też smarkamy :) a jak dietka Dukana? działasz w tej sprawie? ja nie mogę wytrzymać na białku dłużej niż 2 dni - źle mi w ustach, jakoś ciężko, więc robię przeplatańca.. i czasami chlebka rano sobie nie mogę odmówić :((((((( a mam siłownię pod domem - wstyd!!!! Lola - oj śmiałam się, bo pisałaś, że będziesz robić fioletowe pasemka - skojarzyło mi się z oberżyną - moja koleżanka farbuje takim kolorem :) Dorcia, ty buntowniku :))))) całe forum mi na głowę? Już raz zrobiłam taką imprę, to całą piwniczkę wina mi opędzlowały pindy! :P co u was?

Hej Annolia! :)))) co się dzieje z tymi katarami? jak się macie? :)

jak was czytam, to wszystkie urodziłyście chyba w jednym miesiącu, bo każdy nasz bobas raczkuje teraz - ale śmiesznie, co? a jak Folik diabeł jeden? !

Rea nie fioletowe tylko bordowe na czarnych wlosach.Ale powtorka bedzie prxzed wyjazdem na swieta jeszcze:(

Rea - ja buntownik? No wiesz co !!!!! Sama wspominałaś o imprezie a teraz co.....o ile sobie przypominam to nigdzie nie byłam!!! A okazja jest, długi weekend się zbliża....:-P

Halo Babochony! Co tam u was? Ja się wkurzyłam wczoraj na swojego ema, który cały wolny czas poświęca na ślęczenie nad kompem i wsiadłam do auta i pojechałam sama na wycieczkę. Bardzo dziwnie wyglądałam pomiędzy tabunami rodzin z dziecmi sama w środku lasu, ale co tam zrobiłam kilka fajnych fotek :((( Wróciłam, a on co robił? Oczywiście siedział tam dalej w piżamie! Macie tak jak ja, czy mam od razu brać się za rozwód?????? :P Ja nie wiem czy tak trudno tym chłopom jest nas gdzieś zabrać, coś przy okazji zobaczyć.... Tylko praca albo sportTV.... makabra! :((((((

Nikulam,Anolia całuski dla maluszków z okazji ósmego miesiąca!!!! I dziękuje za życzonka w imieniu Misia!! Rea-- ja Dukana jeszcze nie moge bo karmię ale jak go przeczytalam to raczej też na nim nie wytrzymam. Dla mnie najlepsze to MŻ i ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć!!

Hello Co z Wami coz sie tak nie odzywacie???????????? Wylazic z norek!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka :):) Ale powiało pustką :(:( Folik - mamuśka odezwałabyś się w końcu do nas, co????? Zapomniało się już??? Nieładnie, nieładnie :-O Lola - jak tam Twoje przygotowania do podróży, pakujesz się pomalutku??? Rea - no niestety tak z nimi jest, ku naszemu wielkiemu niezadowoleni :(:( mój M też czasami albo praca (i nie wie kiedy wrócić do domu) albo pilot i pstryk, pstryk z jednego kanału sportowego na drugi. A jak tam mieszkanko???? Mnie się wczoraj wieczorkiem nawet udało wyciągnąć swojego na krótki spacerek po osiedlowych uliczkach. Chociaż tyle. Bo już nie bardzo pamiętałam co to jest spacerek z mężem

Czesc Dorotka:) A co sie tu pakowac? wezme troche rzeczy a jak cos to sobie tam kupie:D mam zamiasr kozaczki na szpilce sobie kupic ale czy beda to niewiem. Wlasnei zrobilam zupke i czekam na eMa a pozniej do szkoly:(

Gość zyza myzaaa
mam pytanie staram sie z męzem o dziecko wczoraj nad ranem obudzil mnnie ból w okolicahc tak jakby wątroby przez 3 h nie umilam zasnąc ale jakos minelo i do tego co prawda torche wymusialm wymioty ale ni e przeszlo dopiero po 2 godzinach zasnelam dzis mam 8 dzien cyklu a moj tem wynosi 37 ,00i od owulacji jest wysoka spadla tylko nie znacznie mam metaliczny smak w ustach pobolewaja mnie jajniki miesaczke mialam 10 pazdzernika niby milam bo nie byla taka jak zawsze w srode miam norlanie okres ,w czwartek byla ae juz nie taka po poludnia nie bylo jej wclae az do piatku gdy rano znow pojawily sie plamienia i w sobote juz nie bylo zawsze mam 4 dni dni okres i zawsze pierwszy dzien to sa tylko plamienia i rozkreca sie dopiero na drugi dzien a tu bylo inaczej i moja tem nie spada nadal jestem jaks ospala i zmeczona robilma test w tatym tygodniu w czwartek ale wyszled negatywny niewem co myslec poczekac pare dni i zrobic kolejny test czy isc na bete???????dodalm ze jestem zdorwa ani nie jestem przezioebiona ani nic mi nie dolega

Gość inezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dzisiaj masz 8 dzień cyklu i się zastanawiasz czy nie jesteś w ciąży???????????????????????????????? Boże przecież Ty jeszcze pewnie nie miałaś owulacji?

Gość zyza myzaaa
NIE CHODZI MI O OWULACJE DOBEZE PRZECZYTAAJ MOJE PYTANIE!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować