Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

skopiuj ostatnią tabelkę - (akurat to jest moja z 151 str) i wpisz się plan @ - czyli planowana miesiączka dł. cylku - jakie masz cykle, ile trwają punkt. - czy są punktualne wiek - Twój cykl - ile cykli sie już staracie tam masz trzy tabelki: I - tuż po okresie aż do czasu owul II - po owulacji tzw. poczekalnia III - najbardziej pożądana :) tojuż brzuchatki z tego , co pisałaś jesteś tuż po okresie, więc wpisz się do tej pierwszej

Gość Lola83-1
NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL effa9...................12.02.......25-30............... . .28....11 nikulam................19.02.......30-33......tak......3 0.......3 Ognik80...............21.02.......28-30......tak...... 28.......2 kacha86...............21.02.......28-29.....tak.......2 2.......5 Klaudia0405..........23.02..........30........?........2 6........2 Meg75.................24.02.........29........tak..... 34........2 Mfigielek.............26.02.......27-29.......tak...... 24.......5 Ziarenko lnu...........27.02......29-35......nie........25......7 Chciejka26...........03.03.......28-32......nie.......26 .......4 ewika74...............05.03......27-28......tak.......34 .......4 M_M...................08.03.........29-?.......nie...... ..24......2 Lola83-1.............06.02..........23-?......nie.........25.......8

Gość Lola83-1
Patrycja75 Dobrze zrobilam?

Gość klaudia1985
czesc dziewczynki, moge sie przylączyć? to mój 5 cykl, znaczy się nasz, od tego cyklu przyjmuje wiesiołek. 5 miesiecy staran, nadziei, i tracenia nadziei, wiec dalej czekam , a nadzieja umiera ostatnia?

Witamy nowe przyszłe mamusie, bo że wszystkie będziemy mamusiami to nie ma wątpliwości. :) Lola wpisałas sie w dobrej tabelce, tylko należy skopiować wszystkie 3, całościowo lepiej widać, która z nas w jakiej jest fazie. Kiedy masz planowaną następną @ 06.03? Klaudia 1985 witamy i zapraszamy do tabelki :)

No w końcu się tu coś ożywiło na tym naszym topiku ;) Witam swoją imienniczkę.Piszcie dziewczyny to folik,REA i pozostałe będą miały co czytać ;D

Gość klaudia1985
NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL effa9...................12.02.......25-30............... . .28....11 nikulam................19.02.......30-33......tak......3 0.......3 Ognik80...............21.02.......28-30......tak...... 28.......2 kacha86...............21.02.......28-29.....tak.......2 2.......5 Klaudia0405..........23.02..........30........?........2 6........2 Meg75.................24.02.........29........tak..... 34........2 Mfigielek.............26.02.......27-29.......tak...... 24.......5 Ziarenko lnu...........27.02......29-35......nie........25......7 Chciejka26...........03.03.......28-32......nie.......26 .......4 ewika74...............05.03......27-28......tak.......34 .......4 M_M...................08.03.........29-?.......nie...... ..24......2 Lola83-1.............06.02..........23-?......nie....... ..25.......8 klaudia1985.........10.03..........32-36 nie.........24.......5

Gość klaudia1985
hmmm a punkt?????? co to oznacza? dopisałam się dziewczyny, nazywam się klaudia, z moim mężczyzną jesteśmy 6 lat razem, 1 rok po slubie, 5 miesiac staran, byly testy owulacyjne, bylo przytulanko co drugi dzień , bylo przytulanko rowno w owulacje potwierdzona testami, ale czuje ze chyba za czesty seks nam nie pomaga tylko pogarsza, wiec tym razem duze ograniczenie bedzie, i zaczelam przyjmowac wiesiolek.

takze dziewczyny kazda z nas musi miec swoja metode, mam nadzieje ze bedzie lepiej. i sie uda:)

Witaj Klauduś :) wśród staraczek , dobrze się wpisałaś a ten punkt - to punktualność @

oj to ja punktualnych nie mam, po tabletkach mi sie rozlegulowaly i od kilku miesiecy mam co 33-36,7,8 dni roznie, strasznie to meczace, bo owulacje mam 21,22, i strasznie dlugie te cykle, takze teraz jestem na etapie wiesiołka, zobaczymy,

KLAUDIA_____ ja też próbowałam wielu rzeczy i najmniej jestem przekonana do tych testów owul- no nie? Mnie pokazywało dwie kreski przez kilka dni , nie wiem czemu a i tak nie zaszłam w ciążę. Stosowałam się też do cyklu księżycowego - Jonasa ale też jakoś bez efektów. Od poprzedniej @ biorę wiesiołek, ale wiesz, że tylko do 14 dnia cyklu można???? No i jak na razie ciągnie mnie coś w dole brzuszka :) , boli mnie brzuch, od tygodnia nienawidzę mojej ukochanej kawy i nic nie mogę jeść, bo jest mi niedobrze. No i bolą mnie krzyże. Za to pić mi się chce jak nigdy, ale nie mam stasznie bolących piersi i jakiejś dużej temp. A u Ciebie jak Klaudia?

powiem ci tak niewiem co z tymi testami jest, podejrzewam ze błędem jest zbyt czesty seks , i sa moze za slabe plemniki, wiec bedzie seks tak wedlug terminu owulacji, ja nie mam w ogole sluzu dlatego biore wiesiolek, tak wiem ze tylko do owulacji bo potem sa skurcze, a i powiem wam ze ja juz mialam wszystkie objawy, wszystkie przysiegam wam :)

mnie tez się wydłużyły ale mam raczej 33-34 dni więc raczej nie mam problemów teoretycznych z wyliczaniem - odejmuję 14 dni od całości, a jak u Ciebie Klaudia ze śluzem po tabletkach? Bo u mnie tak jakoś różnie, poprawił mi się po wiesiołku ale niby w te dni , wcale nie jest taki strasznie rozciągliwy. Moja ginekolog twierdzi, że niektóre tak mają i żeby tym się nie przejmować

no i jak ???? skoro masz wszystkie objawy, to znaczy , ze podejrzewasz coś??? :)

ja wlasnie mam taki znikomy, lepszy mam pod koniec, tuz przed @, melczy itp. wiec tak to u mnie wyglada, dlatego teraz zaczelam brac wiesiolek, a objawy mialam wszystkie tak bynajmniej mi sie wydawalo ? a 3 dni temu przyszla @ i moje podejrzenia się rozwiały, moja mama mówi ze za duzo o tym mysle, i sie blokuje, to chyba prawa, musze wyluzowac, przestac myslec, a jak przychodza te mysli odpedzac je od siebie

klaudia a z tymi objawami to ja już sama nie wiem, każdy pisze co innego, mnie np. boli bardzo żołądek i jedne mówią, że tak jest w początkowych dniach ciąży - coś podobnego jak grypa żołądkowa , inne mówią , że to nie prawda, więc czekam do 16

a najsmieszeniejsze jest to ze powiedzielismy mojemu bratu i jego zonie sie staramy, i odrazu tez zaczeli sie starac, no i po 3 cyklach ona w wieku 28 lat odrazu zaskoczyla, i taka sprawieldiwosc...

powiem ci jedno, test, badanie krwi, nic innego ci nie potwierdzi, nic, ja mialam wszystko, bole brzucha, jajnikow, mdlosci, piersi wszystko i nic,

dużo dziewczy nzachodzi w ciążę tyż przed @ dlatego zaczęłam się interesować metodą jonasa i z niej właśnie wynika, że moje dni płodne według księżyca jest tuż przed @ ja też staram się o tym nie mysleć ale jakoś mi się niebardzo udaje, szczególnie przychodzi żal jak dostaję @

wiesz ja juz sama niewiem, jak tak dalej pojdzie chyba bede chodzic na monitoring, a najgorsze bedzie to patrzenie jak mojego brata zonie rosnie brzuszek itp. kurde ciesze sie ale z drugiej strony wiadomoooooooo

Wiesz Klauda ja się tez nie chcę nakręcać, bo tak jak mówisz juz nie raz miałam wszystkie objawy i nic z tego nie wyszło. ja dodatkowo biorę duphaston na przedłużenie II cyklu, a poza tym moja gin. powiedziała, że może być u mnie tak , że są mikroporonienia, więc te tabletki mają to ewentualnie wyeliminować

Rozumiem Cię - człowieka taka złośc bierze niewiadomo na co i na kogo, ale mnie już to przeszło , ta głupia zazdrość, że innym się udało. teraz cieszę się razem z miomi znajomymi i o wiele lepiej się czuję z tym, bo wiem , że mnie kiedyś też to spotka, Ciebie zresztą też :)

wiesz co nie pamiętam strony ale wpisz sobie obliczanie cyklu jonasa albo coś z tym związane - wiem , że jest taka strona z uniwesytetu toruńskiego i tam można sobie obliczyć coś takiego na cały rok, łącznie czy to będzie ch. czy dz. Musisz tylko znać godzinę urodzenia swoją

Dziś już idę popracować nad dzidziusiem :) ale jak znajdę ten adres to Ci napiszę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować