Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 ropeleczka na czubeczku i juz wszystko w porzadeczku ha ha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Rae ja się cała zaokrągliłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 FOLIK___ a ile to bobiszonów miało @ i w ciąży było... ja tam... biorę Ciebie pod lupę ... te krechy Twoje to po nocach mi się śnią REA___ :( super glue nie mam ale kropelkę znalazłam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Pati przestan !!!! NIKAMO - lusia4@gazeta.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 mnie się chce śmiać z siebie, jak tak się teraz denerwuję! każde zakłócie, a ja już w pogotowiu... psychoza działa jutro sikam na ten plastik i wywołuję @! cycki zero, bóli zero, zimno mi tylko jest w tym biurze, brrrrrr a ten mój na mnie patrzy podejrzliwie! śmieszny jest mówię wam - nic nie mówi, tylko się przygląda:) jestem głodna. po tym torciku teraz jakieś śniadanko może, co? Folik, dawaj kanapki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 REA___ no pytał czy jestem z kimś związana z kim mieszkam...wiesz na pewno chciał wybadać na jak długo mogę być pracownikiem....ciąża i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 biorę się do roboty, bo wszystko leży mówcie co jemy, bo ucieknę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Rea kanapki mam bidne... bo chleb z wedlina sucha krakowska drobiowa i ketchup... interesuje Pania A'la cięzarna... hehehe REA.... A moj M wczoraj i dzis w lesie siedzi na grzybach... i ja chyba pojde w sobote z dnim a co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 z nim... Nikamo nie zapomnij o poczcie... mnie poinformowac bo ja tam rzadko zagladam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Nikamo - no trochę ciałka w ciąży mieć trzeba, ale bardzo ładnie wyglądasz!:) Folik - ty mnie tu nie przezywaj, tylko dawaj te kanapki, na głód to mogę i kiełbasę, keczup mnie znieczuli:) a na grzyby poszłabym chętnie...i sosiku dobrego zrobiła i zupki grzybowej.....mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 FOLIK___ a pocałuj mnie w nosek hihi ...wystawiłabym Ci język ale ... nie umiem :( a co!!!! szamana otworzyłam , za fasolkę Twoją wypiłam...więc... ??? co pomamrać nie wolno ??? o nie !!! ja protestuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Pati, no ale o nic innego nie pytał? co umiesz robić, co chciałabyć itp.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Folik_____poczta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 REA___ nie , no pytał... poczytał moje CV, powiedział, że trochę się pouczyłam w swoim życiu, powiedział co trzeba umieć tam robić ale ogólnie myślę, że nie bardzo mu się spodobałam, dlatego mam mieszane uczucia - co ma być to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Pati, mowil kiedy zadzwoni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 REA___ tak, tak mówił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 no to kiedy?:) babo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 hej babeczki jestem już... No i angina. Dziś i jutro mam wolne tzn. opiekę na dziecko. Dziś ogarnę chatkę. Potem się zdrzemnę z córką. Jutro podobnie ;) Widzę że rozmowa na całego........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ewika - to wspolczuje kochana... ale zawsze po chmurach wychodzi sloneczko.. REA Patrycja - Prosze wykonac testa.... mnie molestowalyscie wczesniej a teraz same nie macie @ a testów nie robicie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ewika - to korzystajcie z wolnego!!!!!! łóżeczko, pilocik, dobre jedzonko - RAJ:) Folik, oj nie będę przy pracownikach z testem latac. jutro rano dam znać, co tam mi wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 a mam zaklepana wizyte u giny na 24, to sie okaze co mi tam grasuje:) ło matko, mam normalnie stracha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Cześc dziewczyny!!!!!! Pamiętacie mnie jeszcze??? Dawno mnie tu nie było, ale spieprzył nam sie sprzęt komputerowy i nie mieliśmy neta. Dopiero teraz zainwestowaliśmy w nowy i w końcu mam kontakt ze światem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 widzę że brzuchatek u nas coraz więcej:) bardzo się z tego cieszę. musze chyba trochę uaktualnic tabelkę, bo tygodni od tamtego czasu przybyło sporo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Ło kto to sie pojawil figielek jeden.... co tam slychac figle migle... jaks ie czujesz.... u nas na forum wzloty i upadki.... teraz trzymamy kciuki za Patrycje i za REA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 cholera szukam tej tabelki i nie moge znaleźć... U mnie wszystko w porządku, czuję się ok. Oprócz tego że poruszam sie jak jak słoń, to może być:) Jestem w 33tc.w poniedziałek byłam na usg i właśnie się dowiedziałam, że ta Karolinka co we mnie siedzi, to jednak chłopczyk...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 mfigielek - witaj:)))) już myslałam, że przepadłaś na dobre!! a tu taka niespodzianka:) kiedy masz termin? to trzeba karolinkę, na karolka przemianować! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 nie jestem pewna, czy ta jest ostatnią aktualną, w razie czego prosze mnie poprawić PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL AsiaAaK............... ???...........28......... ..20........10 Lola83-1.............ok5.09..... .23-28...nie...26..........12 Patrycja75...........16.09.......32-34.......już nie.......uuuuu POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKl Chciejka26...........5.09.......?..........nie.......27. .......? BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83..........18.................07.10.09........ . ..25.. ..... ...... Ognik80...............26.....03.08.....26.10.09........ . ..28 .. ..... ...... Mfigielek..............33.....30.09.....08.11.09..... .......25 chlopiec Animonda.............23....22.07......10.11.09....... ...25 ...chłopiec M_M...................25.....31.07......14.11.09...... ...24..niespodzianka Spacer w chmurach.27....03.09.....11.12.09.........22..dziewczynka. Fermina30...........16......24.08....05.01.10.... . ……..31 .........? Klaudia0405..........14......30.06.....31.01.2010..... ...26........ Beata2611............18......03.09....03.02.2010 . .....26..........? Anka323..............19.......17.09.......29.01.10... .....24........ Nikamo74..............15.......4.09........01.03.2010.. . ..35....... nikulam..................9........05.09........01.04.201 0.......30...... joanna84..............8.......22.07.........07.03.2010.. .....25...... Annolia................13........27.08.........11.03.201 0 ........27. Orcio...................???...........???........ ....30........6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Rea Karolek odpada. wczorak własnie dyskutowałam z moim M na temat imion i będzie albo Dawid albo Maciek (ale ja jestem bardziej za Dawidem) od ponad miesiąca chodze na szkołe rodzenia. dziewczyny-brzuchatki polecam gorąco!!! można sie tak wiele rzeczy ciekawych i przydatnych dowiedzieć. naprawdę warto. A co u Was moje drogie Staraczki? Obserwacje w dalszym ciągu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 Folik Co u ciebie z tymi kreskami na teście? o co tu chodzi, bo nie moge dojść z tym do ładu.. Były czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfigielek 0 Napisano Wrzesień 17, 2009 kurczę chyba coś poknociłam z ta tabelką, bo mi tu parę osób brakuje... idę szukać dalej\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach