Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaa babaka

jak dac nieznajomemu facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba?

Polecane posty

tiaaa :D ja jeszzce mojego wczesniej uwiodlam tancem hehe na imprezie ja tancze sama na srodku sali ( bylam juz po drinku wiec odwage mialam) a on stoi obok i patzry sie an mnie i ten jego boski usmieszek i tekst" dance babe dance" :D ahh te wspomnienia...rozmarzylam s ie

sama siebie nie poznaje ja zawsze taka niesmiala no ale strasznie mi sie podobal mial taki czar w sobie kazda laska na niego leciala :) jak to co? zrob co Ci mowie zagadaj go o byle glupstwo ...albo przypadkowo na niego wlec:P

daj spopkoj:P wiesz ja kiedys jak byalm gowniara to tez poderwalam faceta ktory mi sie podobal az wstyd pisac jak:O tanczylam z kolega ten kolega wiedzial ze tamten mi sie podoba i tak tanczac przyblizalismy sie do NIEGO i wtedy kazalam koledze zeby mnie "przypadkowo:" popchnal w jego strone heheh: ale czlowiek byl mlody i glupi tak sczeniacko hehe

ale jakie to miłe przeciez :))))))) Patrz co znalazłam na necie. cyt "być może ale większość dzieje się w naszej podświadomości ostatnio oglądałam program poświęcony tej tematyce, o tym czy zainteresujemy się drugą osobą nasz organizm wie wcześniej. CHodzi o to że kobieta jako pierwsza wysyła sygnały wabiące, nawet tego nie zauważając, samiec odpowiada zgodnie z kodem jaki odczytuje organizm kobiety, i dzieje się to w pierwszych 15 sekundach znajomości są to niezauważalne sygnały, nie zawsze da się oszukać naturę"

dokladnie zgadzam sie ja jak swego zobaczylam 1 raz to juz wtedy mnie "wzielo" jego podobno tez ale przez 6 mc zadne z nas nic nie zrobilo hehe ale jest tez odwrotnie mozna kogos nie "zauwazac" pod tym wzgl a przy blizszym poznaniu stwierdzamy ze ta osoba nas fascynuje tez raz mialam taka historie:D

dzieki:D raz nawet mialam tak :D ze facet gdy wyjezdzal to tez bylo podzcas pobytu za granica sie biedny poplakal zakochal sie a ja nie odzajemniaalm niesttey jego uczucpierwszy raz widzialam jak facet placze wtedy byalm mloda nie wglowie mi byly zwiazki ..szkoda bo to super facet byl boze co on wyprawial wchodzil do mnie do popkopju przez okno:D chodzil za mna doslownie ja do kolezanki on za mna itd

nawet wtedy bylo to dla mnie smieszne jak facet moze sie tak zakochac gdy nic go nie laczy z ta dziewczyna anwet sie nie pocalowalismy ..dlugo nie czekalam bo po 2 mc miaalm to samo nieszcesliwa milosc ..wtedy zrozumialam

ja jeszcze szukam na necie czegośmądrego z socjologii zachowań ludzkich ;) hehe ale nic nie ma... ale zdominowałysmy topc :) tez mialam pare niezlych akcji, ale tak jak mowisz, ja nie byłam zakochana-oni prawie zawsze tak. I były z tego tylko kłopoty...

spotykalam sie z chłopakiem przez cale 50 dni po czym gorzucilam, bo go po prostu nie kochalam. On wysyłam mi maile przez caly nastepny rok, podejrzewam ze nawet zaczjał sie pod moim oknem, śledził i obserwował :/ nawet sie bałam, potem były prośby, groźby.... to był moj najgorszy zwiazek. Chłopak wyznał mi milosc po miesiacu, po czym go wysmialam, bo za chiny ludowe nie moglam w to uwierzyc. Wiesz ja wtedy zdalam sobie sprawe, ze im bardziej odpychasz człoeieka, ktory Cie kocha--> tym on bardziej lata za tobą ... a tego właśnie niektórzy nie moga zrozumiec, ale to jest czesta prawda. Zakochujemy sie dopiero gdy tracimy tę osobę :) A inne związki moje,.. no cóż--> czyste pomyłki aczkolwiek niegroźne jak powyższe. Najgorsze jest to, ze nie mogłam sie w tych facetach zakochać.Nie wiem dlaczego, po prostu nie rozpedzam sie w uczuciach.. agdy juz podkochuje sie to jest to wlasnie taka sytuacja jaka opisuje dzis :)

Gość hihi ja mam podobnie
też udaje ,że go nie widze,nigdy nie patrze na niego,no czasem,i też jak go widze wali mi serducho,uśmiech czasem jest,ale kurcze on nic nie robi