Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhjkhnghjj

Maskotka -miś paddington-gdzie mozna kupic?

Polecane posty

Gość hjhjkhnghjj

Gość hjhjkhnghjj
wiem-tego widzialam-wydaje sie szorstki-wolalabym nowego-zreszta poobserwuje tego-a w Anglii maja? synek nie lubi pluszakow ale bajke uwielbia

Gość W londynie maja mnostwo tego

Hahaha:) ... Jeszcze dwa tygodnie temu miałam ten sam problem. Ale znalazłam w końcu sklepik, w sklepiku misia i MAM! Mam i nie oddam :) ... Ale jędzą nie będę i dam namiar na skle ;) http://kultowedobranocki.pl/ . Co prawda, wtedy był to ostatni misiu, ale myślę, że po kontakcie z właścicielami da radę załatwić kolejnego. Paddington jest nowiutki, ma nawet tą karteczkę na szyjce i kosztował tylko 60zł :) ...

Gość hjhjkhnghjj
atrida-dziekuje za namiar jakbys miala chwilke jestes w stanie zrobic fotke i zapodac na fotosika? chcialabym zobaczyc jak wyglada nowy ,orginalny natenczas w sklepie nie maja :(

Gość hjhjkhnghjj
allegro przejrzałam całe wlasnie- pytam o Anglie bo mam tam znajoma ale nie chialabym je raczej zawracac głowy jeszcze teraz przed mikolajem zeby nie pomyslala ze oczekuje ze ona kupi...........

Gość hjhjkhnghjj
Wredna Kaśka a jak sie przedstawia kwestia ceny?w przeliczeniu na polskie?

Szczerze powiedziawszy to nie patrzyłam na ceny. Teraz sprawdziłam w internecie: http://www.pasttimes.com/browse/softtoys?ex=co_wizr-locayta&template=wz_locayta&pageno=1&collate=ivtype%3Aprice%3Acat%3Abrand%3Apdxtoccasion%3Apdxtbrand%3Apdxttheme%3Apdxtgender&fieldinvt=type&termtextinvt=invt&typeinvt=exact&fieldpcatid=pcatid&typepcatid=exact Ale to tylko z takiego jednego konkretnego sklepu, w którym rzeczy wzorowane są na stare.

Teraz zauważyłam, że te które wkleiłam są dość malutkie. Niestety nie znam cen w londyńskich sklepach. Ale misie można dostać praktycznie w każdym sklepie z pamiątkami.

Gość hjhjkhnghjj
dzieki za zaangazowanie 🌼

Gość ghngjdbhhhh
na allegro i w sklepach internetowych i w anglii

Gość gość
Ja maskotki dla swych pociech kupuję przeważnie na stronie allinside.pl. Jest tam ogromny wybór ciekawych rzeczy, różnego rodzaju, a zabawki są przecudne :D

Gość Wiolka678
Wejdź może sobie na warmies.pl jest tam dużo miśków. Ja kupiłam dla mojego malucha białego misia polarnego.

Gość WiolaW12
Ja małemu sprezentowałam misia i pieska Warmies. Jak ktoś poszukuje ciekawych i dobrze wykonanych maskotek to polecam stronę www.warmies.pl. Te pluszowe maskotki pełnią rolę również termofora - więc przyjemne z pożytecznym.